Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. deva

deva Well-Known Member

була в Карпатах і заходила обідати чи то вечеряти, в Яремче в один ресторанчик, дуже люблю там бувати, дуже приємні господарі і смачна кухня. Взяла салатик асорті з капусти(три варіації приготування салату з капусти), річкову форель під сметанним соусом, і звичайно банош але з білими грибочками. Смакота, так наїлась, що обше:)Хоч раз хтось мене накормив і я на кухні не стояла.

• Подобається Подобається x 5
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

А у мене немає апетиту. Прийшла додому, поклювала дещо. Хоча за цілий день, що була в університеті з'їла лише батончик і бутерброд.

• Подобається Подобається x 2
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вообще то только одесские мамы, может, готовят фиш каждый день, моя знакомая еврейка готовила полдня, из карпов, это непростое блюдо. Мои родители по большим праздникам заказывали фаршированный судак или щуку, называлась рыба по польски. Делала ее племянница мамы, которая работала в ресторане, в цехе холодных закусок. Это было очень вкусно. Потом я прочитал у наших классиков, в том числе у Шевченко что в шинках, которые держали жиды, самое популярное блюдо была фаршированная щука. Но в семьях донецких евреев, и в ресторане Шолом использовали только карпов. Когда я был в Хайфе, сидели в ресторане, я попросил фаршированную рыбу, сказали такого не знают

• Подобається Подобається x 4
  4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

В старые времена, дефицита. Был создан -

Салат "нежный".

Сыр (Голландский) натереть, в него натереть или выдавить чеснок (мне нравится поострее), добавить майонез и всё перемешать.

Примерное количество на
    100гр. сыра
    головка чеснока
    и грамм 100 майонеза.

• Подобається Подобається x 1
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Може зубок? Головка ..то ж згорыти можна ..на 100 гр сиру

• Подобається Подобається x 3
  6. Summer

Summer Well-Known Member

Піца нині була з грибами та сиром ))

7. Тим22

Во времена дефицита голландский сыр непросто было достать, посему терли плавленный сырок "Дружба", в наши времена почему то сей салат обозвали еврейским, и это близко к истине, как то салату с чесноком не очень подходит имя "Нежность"

8. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я люблю поострее.

Я его первый раз попробовал где то в году 1978-80, ребёнком. А вот потому что голландский сыр непросто было достать и клали столько майонеза.

У матери спрашивал рецепт, да у тёток. Они его так и называли, Нежность.

Может у нас так шутили. Да и евреев маловато.

• Подобається Подобається x 1
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

чиста правда! Дуже люблю цю салатку власне з плавлених сирків, а з голандського сиру не дуже, зате якщо змішати голандський з твердою моцареллою то в сам раз.

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

Мені також вічно часнику мало, мої домашні вже привикли. Ми гострий тайський чілі соус ложкою їмо.

• Подобається Подобається x 7
  10. Salata

Salata Well-Known Member

:) сырки, да. А назывался "Последний поцелуй" :))

• Подобається Подобається x 5
  11. Тим22

Мамуся,

Все равно у вас не получится советский сырок. А из чего в Украине сейчас делают сырки лучше не думать, я так думаю моцареллы там нет;)

---------- Додано в 01:24 ---------- Попередній допис був написаний в 01:16 ----------

А мне почему то нравятся женщины, которые полюбляют блюда с чесноком, особенно, когда я готовлю

• Подобається Подобається x 7
  12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А у нас есть латвийские и литовские, підьоть? Дзінтарс, це наше усьо!!!

13. deva

deva Well-Known Member

також дуже люблю цей салатик, а ще ним наповнюю заварнушки домашні, смакота така:)

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

А шо за заворушки?В мене сьогодні на сніданок оладки ( такі,як колись в школі робили з варенням і молоком ...пам"ятаєте?;).
    А зараз тісто підходить на завиванець з маком і родзинками..........

15. Alias

Маруся, Ви гарячая женщіна:)

• Подобається Подобається x 6
  16. Summer

Summer Well-Known Member

а в мене на сніданок вівсянка з медом та корицею :)

17. poetka

Люди,давайте будемо ділитись ,що в кого на сніданки і вечері...обід можемо пропускати;)
    Бо в мене вже голова забита,чим би то своє сімейство годувати,так ,щоб і не дорого а поживно і смачно......

18. Alias

На сніданок -кава, на вечерю-чай:))Все дуже просто

• Подобається Подобається x 6
  19. poetka

:sad::sad::sad:Не приймається
    Вчора ти мене заразила своєю картоплею, а сьогодні садиш на дієту?:cry:

20. Alias

Та скільки можна їсти? То ж свиняче діло:))
    У нас сьогодні намічається тушена капуста з грибами і тефтелі-їжачки(це ті,що з рисом)
    На вечерю щось буде гарбузове

а де твій аватар? :)