Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А то шо таке за чудо-юдо?
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    cinnamon, цинамон, коріца - одно і то саме ліцо
     
    • Подобається Подобається x 4
  3. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ну,коріцу я знаю...деколи ,як навалю( я її страшенно люблю) то мої аж в шоці.
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. deva

    deva Well-Known Member

    я також її дуже люблю, особливо додавати до яблук, до налисників з яблук,до риосвих запіканок, вона є дуже корисною. почитайте тут http://www.greenmama.ua/nid/845761/
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Доречі...запікала налисники по вашому рецепту,такі вийшли ніжні-ніжні...тільки забагато бухнула масла...вони аж в ньому плавали....на наступний раз дам менше....
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. deva

    deva Well-Known Member

    дуже рада,:give_rose: що вам сподобались, я маслом тільки трошки по кожному налиснику ложечкою поливаю, а як ще дам до тіста трошки ванільного цукру і до сиру родзинок, то запах неймовірний:good:
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А ми замість пельменів зробили блинчики з м"ясом
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    І я робила ...правда налисники з м"ясом і сиром...смакота ...люблю налисники.....часто готую:good:
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. deva

    deva Well-Known Member

    а часто готую, бо чоловік любить, і з різними начинками-сир, мясо, капуста тушена,морковка тушена, яблучка, чорничка, мед, варення. і т.д., а часом, правда дуже-дуже рідко, можу собі дозволити хіба що на великі гості - з ікрою, о то смакота)))
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Хочу навчитись фаршировати рибу....Хто б навчив?:cry:
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. deva

    deva Well-Known Member

    о, ще колись пробувала зробити наступне- нажарити блінчикім як на налисники, купити будь яку червону рибу (краще форель, або сьомга) нарізати її тоненько, потім викладати на налисник, щоб можна було її скрутити, після того порізати її на косі смужки, чи стопчики дуже получається гарна закуска, можна змастити налисник попередньо, якщо сухий чуть-чуть маслом.Але це холодна закуска:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. ну, це Вам у єврейську кухню :) пошукаю, мо ще десь рецепт залишився
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А я робила торт на закуску з налисників з тертим плавленим сирочком і часником,так само скручувала і потім різала на кілечка викладала шарами кожен шар перекладала майонзом і цибулькою...а зверху то все діло прикрашала гранатовими зернятами.
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Я б Вас навчила. Який одесит не любить фаршировану рибу? Але у мене самої поки не виходить.
     
    • Подобається Подобається x 4
  15. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    :))):))):))):))):))):))):good::good:
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Kost

    Kost Мале вампірисько:)

    :)Хто які рецепти з гарбузом знає?

    А то величезна в холодильнику валяється,а шо з нею робити - :dntknw:

    Поки собаці даю,але самому теж хочеться:)
     
  17. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Ето вас після євґейської гри потягнуло на Ґефілте фіш?

    Найкраще на таке діло брати карпа або щуку, або змішати до купи а начинити скіру карпа.
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    У нас на Новий рік завжди фарширована щука:)
     
    • Подобається Подобається x 5
  19. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    так, тільки як додасьте молоко буде не кошерно. Тому я батон вимочую просто в воді і ще додаю буряк... але він зафарбує в рожевий колір.
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Summer

    Summer Well-Known Member

    ммм яка смакота, перечитала на ніч всі переписи )) і так їсти хочу....
    в мене нині запечений гарбуз з перчиком, морквою + зелень, приправи :good:
     
    • Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)