Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. gvorn

gvorn Well-Known Member

Не має у мене соковитискачки, а терти і дусити через марлю трохи влом. Хоча дякую за пораду, може при нагоді на шклянку натру:)

• Подобається Подобається x 2
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я собі такого великого запікаю в духовці і потім мякуш складаю в слоїчок для подальшого використання. А вже пюре то може йти і до оладок, і до налисників, і до бабки, і до пампушків, і до хліба.. ну що в голову прийде.

А якщо сирий можна покраяти на кубики і запекти в духовці посипавши сіллю, перцем, різними травами напкриклад розмарином, ореґано і кмином. Збризнути олією і запікати аж буде мягкий. До мяса дуже добрий додаток. Доречі щоб було веселіше гарбузу покрайте до нього моркву великими кусками, картоплю, якщо є то ямс. Все має бути однакової величини аби гарно запеклось

• Подобається Подобається x 8
  3. gvorn

gvorn Well-Known Member

Пару тижнів тому дружина щось подібне робила, тільки різні овочі вона додавали у різний час. Інакше щось було ще не готовим, а інше вже пригорало

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Те що тверде має бути меншого розміру а те що мягке більшого. Ямси, гарбуз, кабачки, баклажани - швидко запікаються, а картопля, морква і корінь петрушки довше. Доречі печений корінь петрушки дуже смачний.

• Подобається Подобається x 8
  5. deva

deva Well-Known Member

добре, що мій чоловік не бачить, а то він так любить ті бички:)

---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 08:58 ----------

неділя.... треба щось придумати смачненьке щоб приготувати для своїх рідних.Скоріше всього нароблю я вареників з картопелькою і окремо з сиром і буде їм свято, а мені цілий день спокій. Зранку вареники будуть варені, а по обіді будуть обжарені;) А на перше зроблю юшку з білих грибочків (щось мяса взагалі не хочеться), хіба б ще салат "шубу" зробила.:)люблю "шубу"

• Подобається Подобається x 4
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас є ще борщ, а я хочу пельменів і налисників.

• Подобається Подобається x 7
  7. deva

deva Well-Known Member

налисники тільки доїли, а щодо пельменів, то також можна зробити, розморозила фарш(мама дала колись мяска свинного з своєї куці, то я зразу перемолола і так заморозила) думала зробити в лікарню ще гречаники для своїх, але можна і пельменьчиків.:)

• Подобається Подобається x 3
  8. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго утра вам дамы! :give_rose::give_rose::give_rose::girl_angel:

Милости просим к нам.:russian_ru: Угощу настоящими сибирскими пельменями.;)

9. deva

deva Well-Known Member

дякую. ми вже в дорозі:)

• Подобається Подобається x 4
  10. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я нічоготне готую......
    Притарабанили яблука,завтра мо шось спечу,якогось пляцка,але хотілося б тортика яблучного,може хтось має рецептик,діліться(тільки не пляцки і не шарлотки,то проїлось).:)
    Зараз буду смажити бульбу з мисливськими сосисками і салат з квашеної капусти.

11. poetka

Вона у вас вийшла чудесна,так піднялась....сууууупер,нема слід.
    А рецепт де брали? Варіація на тему "запіка" є багато......

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

http://www.youtube.com/watch?v=6XIDwiKSJHc

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

А пападробнєє.. бо знаю дуже смачний пляцок/приіг з яблучного пюре. Треба зварити яблука а потім їх в тісто додати.

А торт то який ви хочете, бо я Лілі на Хрестини робила пляцок з яблучним кремом. Був дуже добрий, але яблук треба пабольше.

• Подобається Подобається x 5
  13. poetka

От,от ,от шось таке.....з кремом(ну,ви ж Марусю спец....)
    Я власне теж торти випікаю,але все більше бісквітні.шоколадні і т.д. Яблучний хіба маю добрий пиріг і торт "Небо на язиці",але то вже проїлось,хочеться чогось нового, а на просторах нету тільки якась фігня.... і пляцки, а мені саме ,шоб торт.Яблука є...вчора на дачі повизбирували.:)

14. Chaldon

Я правильно уловил рецепты?

Пляцки - сладкая (чаше всего, но не всегда) . Основу пирога делают из песочного, бисквитного или медового теста. Прослойку в пляцок делают из мака, взбитых белков с ягодами и орехами, творога или фруктов. В некоторых рецептах пляцки делают в виде рулетов с маковой или любой другой начинкой. Для прослойки подойдут масляный, сметанный или заварной кремы. Верх пирога украшают шоколадной глазурью или просто растопленным шоколадом.

• Подобається Подобається x 3
  15. poetka

:good:...........

• Подобається Подобається x 1
  16. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я хочу зробити (не знаю, чи вийде) тістечка "Локони Шиллера". :):):)

17. Chaldon

Это шо? Через мясорубку тесто пропущено? :scratch_one-s_head:

18. так хеловін ніби вже пройшов :)

19. Filosof

Filosof Well-Known Member

Хеловін пройшов, а бажання з'їсти тістечно ні. :nyam2:

20. poetka

Я сьогодні була в Солодкій Скрині (ходила до конкурентів:mocking:.)....то таке міні кафе із смачними тортиками......подивилась,придивилась,нічого там особливого немає,так собі.Хоча зізнаюсь одну ідейку спіляла,але то із слойоного тіста,зроблю,покажу вам,гарно виглядає....

а де твій аватар? :)