Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Сьогодні на вечерю:
    Якість фото не дуууже, але.....
    [​IMG]
    [​IMG]

    ---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

    Ще була паста ітаійська, але вже її не фотографувала:)
     
    • Подобається Подобається x 7
  2. deva

    deva Well-Known Member

    ай певно;)

    ---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

    смакота,то ми вже в гості зібрались до вас:) ще щось залишилось?
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Оті булочки-конвертики ще є...з гарбузом корицею і яблуками,риба,ще мацюпунька плястерка, пасту з"їли,чоловік визнав макарони з твердих сортів то-сила.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. deva

    deva Well-Known Member

    то давайте вже якось в одну хату зносьте то все, там фрукти і вино, в вас вечеря, от побалюєм, яка там криза:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    А мої тільки так і харчуються. В нас мясо може не ночувати. Мій гурман поїдає авокади майже не щодня.
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. deva

    deva Well-Known Member

    ой, ненагадуйте, люблю авокадо і в салати і просто на хлібчик....., а ну вас, таку смакоту на ніч.....
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    а голова від риби де? Втікла?о_О ви ж казали що з головою купували.

    Гарні конвертики і рибка, шкода що пасти до мештів не фоткали;).

    Я маю намір нині випробувати булочки з гарбузовим пудингом. Як випробую то покажу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Похоже ставрида
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Summer

    Summer Well-Known Member

    от спекла гарбузовий пиріг за рецептом Lady Vesna[​IMG], смачний :good:
    але я його пекла більше години... і він трохи вологий всередині, то так має бути?:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Та рибу з головою купила...але ми голови не їмо,спочатку думала спекти з нею (для краси)....але коли давай відрізати жабра.....фу,фе!!!!!збридилась тими нутрощами тієї голови...і вирішила обрізати і викинути...звичайно для гостей завше запікаю з головою....а для нас без.....
    А риба не ставрида....якась в неї назва така завумна,що й не згадаю.

    ---------- Додано в 08:41 ---------- Попередній допис був написаний в 08:33 ----------

    розтопленим маслом і в духовочці запечу, буде запааааах і смакота..... від deva (форумне застілля)....
    А довго їх треба запікати в духовці? Я завжди просто обсмажую,запікати не пробували...
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. deva

    deva Well-Known Member

    я їх викладаю на змащений вершковим маслом пергаментний папір, зверху також поливаю маслом і в духовочку на 180 гр. десь на хв. 15-20, треба дивитись, щоб не пригоріли, бо в кожного духовка по різному гріє. Але так набагато смачніші і запашніші:) Я своїх колег по роботі так багатьох навчила, їм подобається, а також котлетки не жарю, а викладаю на пергамент і в духовочку, якщо потім получається суховаті, то складаю в каструльку і чуть-чуть протушую.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. deva

    deva Well-Known Member

    якась опше;)рецепт бігом в студію:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. deva

    deva Well-Known Member

    а дальше:cry:
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    ...буде помитий посуд :mocking:
     
    • Подобається Подобається x 3
  15. Леді_І

    Леді_І Well-Known Member

    Поеточко, а як Ви робите печінку з картоплею? Люблю печінку, та ненавиджу смажити... вона дуже стріляє... хочу попробувати запекти... поділіться будь-ласка рецептом... вони у Вас всі такі смачні й апетитні і Ви чудова господиня... :)
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. Полковник

    Полковник миється в бані

    Почему по-селянски?
    А по-городскому как делать надо?
     
    • Подобається Подобається x 4
  17. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Shine,для Вас:)
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 7
  18. Shine

    Shine Well-Known Member

    Аліасочко, щиро Вам дякую:give_rose:
    Аж мені вже пахне :)
    От так колись дідусь на Хаджибеївському лимані наловив бичків, а бабця нажарила їх, щоб аж хрустіли, а потім сиділи великою родиною під величезними, старими абрикосами і смакували. Як то було давно і, як добре...:girl_in_dreams:
    Дякую Вам дуже-дуже...
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. gvorn

    gvorn Well-Known Member

    Ну от спокусили Ви мене зробити собі свято шлунку ;)
    Сьогодні мав час і вирішив спробувати. Правда проблемка була - ніде не міг знайти шматочка гарбуза. Довелося купляти величезний, добре що Хеловін недавно був :)))

    [​IMG]

    Запіканка вийшла загалом смачна. Трохи зарум"яна скоринка, але для такого спеціаліста по запіканках як я, то є великий успіх :mocking:

    [​IMG]

    Єдине - не знаю, що тепер з тою купою гарбузятини робити, котра залишилася. Навіть в холодильник не влазить. Мо якісь котлетки з гарбуза чи шашлички підкажете? Ну хоча би оладки ;)
     
    • Подобається Подобається x 11
  20. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Зробить сік, і смачно і користно
     
    • Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)