Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну Маруся дає....
    Я щойно з базару прийшла...купила велечезну морську рибу з головою для запікання....
    Порадьте, як краще її приготувати,щоб було смачно:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Залежить що за риба. Я б її посолила, поперчила, намазала майонезом і дала постояти. А потім запхала в середину розмарин, цитрину і запікати.

• Подобається Подобається x 3
  3. poetka

У нас його не продають,колись моя свекруха на підвіконні вирощувала,шкода я в неї не забрала,а до сухих трав я відношусь скептично...
    Певне просто лимон в середину запхаю і все,хотіла зелений базилік купити....нема....
    раніше то в серединку клала й помідори.....

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

Якось приготую,от тільки б до кухні добратись якось.......а ще планую італійські булочки спекти..... в вечері:)

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Поетко, у мене таке враження,що Ви з кухні не вилазите.Зранку на базар..сніданки,обіди,ввечері ще булочки..Просто жах! Дуже вже Ви балуєте своїх мужчін:)нє?

• Подобається Подобається x 6
  5. poetka

А їсти всі хочуть;)Поки без роботи до чого вчеплюсь:)та й люблю,щось смачненьке приготувати нове...ось зараз рибу готую з соусом "лечо"...потім сфоткаю покажу і купила пасту італ. такі великі трубочки,хотіла такі ракушки велечезні купити їх фарширують,ну шось як равіолі.....та 7 шт. отих ракушок 30 грн.о_ОЗамісила тісто на бул. потім теж покажу,будуть в мене з гарбузом,хотіла з заварним кремом зробити, але з ним бавитись.....іншим разом треба гарбуз доїсти,це корисніше,а ще фреш зроблю і все.....А більшість часу таки на ЛФ,;)бо то така зараза:cry:

• Подобається Подобається x 5
  6. Locke

Locke невиправний реаліст

А може вже пора свою книжку з рецептами видати?
    "Страви для справжніх гурманів"

7. deva

deva Well-Known Member

для мене є самим смачним з риби-це риба запечена в фользі в духовці, є дуже багато всяких варіацій.

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

чому не продають? продають, принамі в нас є, якщо нема свіжого, то можна взяти сухого в відділі приправ

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

а чому,ви його як додасьте до риби і рибку в фольгу, то розмарин чи інша трава відійте і пахне як свіжа:)

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

здирство. В нас воно найвище доллар коштуватиме. Ну може два якщо дуже круте.

• Подобається Подобається x 2
  9. poetka

Я теж у фользі запекла, нашпігувала лимончиком,...проте риба (назви й близько не згадаю) на смак,як курка:sad: всетаки горбуша краща) а купувала форель -то взагалі казка....запекти з лимоном і всередині з травами (свіжими) у!!!!смакота.У нас як тільки відкрився новий суп. Сільпо - то таку рибу продавали свіженьку ..... казкову,а зараз там одне мерзле,перемерзле,не втямки мені чому так? Невже вигідніше заливати все водою і хай лежить,аніж привозити якісну рибу,Приміром одну форель,вони троха більші за хек я купувала за 25 грн.

10. Peri

Peri Well-Known Member

Небезпечна тема.:)
    Але додам і від себе.Мужчини,як відомо,не "птічки",то ж інколи важко їх припросити по-доброму до натурвітамінів(по крайній мірі,мої інколи вередують).Ото сьогодні накупила всіляких вітамінів,які ще є - пекінка,салера(корінь і листя),помідорки(ще домашні якийсь пан допродував),зелень,яблучка.І для задурювання крабові палички(каюсь,не вітаміни,але шо робити?)З цього всього заколотила салатку(пропорції по-хитрому,щоб не здогадались:).Смакота,як на мене.Побачимо,чи вдастся надурити своїх гурманів.;)

11. poetka

З майонезом?Дозволю собі зробити таке припущення....оскільки там крабові палички;)

12. Peri

Peri Well-Known Member

а шо делать,шо делать?:shutup:
    Так прикинула,що мо та ложка майонезу не переведе користі від всього решти?

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

У меня жена такая же, когда работы у нее нет она вкусное к моему приходу всегда приготовит, а в остальное время на каком то женском форуме торчит, где всякими поделками занимаются, типа хенд мейда,, сейчас картину творит, из пакли, акварель и пшено, а наша кошка это пшено отдирает и съедает

14. poetka

:))):))):))):))):)))

15. deva

deva Well-Known Member

прийшла тільки з лікарні від своїх хворих і, я як справжня українка,нарізала собі тонесенько сальця засоленого, чорного хлібчика, часничку, витягла з бідончика квашених баклажанів і все це зїла:)мій чоловік дививсвя і очам своїм невірив, бо я сало їм дуже рідко, але мені так захтілось, а ще думаю чесничком вірус вбю:bomb:

16. poetka

і я купила шматочок мацюпунький під паприкою,гостренький з часником і з червоним вином...так люблю.:)

17. Peri

Peri Well-Known Member

"Шурік,ви комсомолец"?:)

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

18. deva

deva Well-Known Member

мені везе більше, мене мама з села постачає свининою і салом:) правда сало в мене їдять не дуже, то роздаю друзям:)

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Peri, ми не такі, ми поділимось, приходьте:) аво яка смакота;)

19. Peri

Peri Well-Known Member

Все!У цю тему - тільки з заплющиними очима і з закритим носом!:))

20. Locke

Locke невиправний реаліст

А що я вчора казав? То раптово серед ночі захотілося коли, то ні з того ні з сього сала з часником. Висновок напрошується сам собою. :)

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)