Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я до запаху не можу звикнути...

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Тай дорога зараза.........60-100 грн. літ.

• Подобається Подобається x 2
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Готовлюсь к футболу, Шахтер - Арсенал. Жена жарит свиные ребрышки замаринованные в горчицей, на столе соленые помидоры, голубцы овощные, само собой пиво, сегодня Львовское, ну и графинчик с заветной, на можжевельнике

3. poetka

Смачно.....хоч я свинини нєа!!!!Але запах відчуваю....

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

Марусю,підкиньте,ще якихось корисних заморських страв,але так щоб продукти тут були доступні,бо таки хочу наважитись на корисне харчування....і щоб для дитини,а то оті вареники, смальці, голубці,котлети проїлись,хочеться вишуканої кухні,перевіреної, ви ж у нас віп-кухар.......знавець цього діла.

• Подобається Подобається x 1
  4. Тим22

Я так понимаю для пассерования используют рафинированное масло, я сам не смог привыкнуть к маслу холодного отжима в салат, предпочитаю подсолнечное

5. Summer

Summer Well-Known Member

звичайно , сама роблю, варю рис, заливаю молоком, яйця розтираю з цукром і т.д. Якщо бажаєте напишу рецепт :)

6. Тим22

Да вы шо, на этих блюдах вырасла украинская цивилизация, и дети росли без всякой аллергии

7. Summer

Summer Well-Known Member

щодо олії, я готую на кукурудзяній, вона трохи дорожча за звичайну, але на ній дуже добре смажити і корисніше ))

• Подобається Подобається x 4
  8. deva

deva Well-Known Member

я придбала сковорідку ВОК вже напевне років зо три назад і щоб в ній щось жарити потрібно дуже мало олії і готується все дуже швидко і смачно. І взагалі їжа получається якась не така обжарена як на звичайній сковорідці. Часто в ній готую всякі рагу, морепродукти.

9. poetka

Щодо корисності..посперечаюсь....така сама від неї користь,як і від соняшникової.:)

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

А де у нас можна таке придбати?

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

Бажаю, і оцей ваш вишневий;)

10. Summer

Summer Well-Known Member

може то я себе так втішаю, але того запаху менше по хаті ))
    а вог є в МЕТРО, я сама маю, :good: супер, готувати одне задоволення, особливо тушити овочі ))

11. deva

deva Well-Known Member

замовляла по інтернету в нікермані, вже користуюсь точно років три і дуже задоволена, коли приїздить дочка на канікули , то користується тільки нею, там ще додають решітку на якій можна готувати криветки і інші морепродукти, китайські палочки :)

12. poetka

Вона тефлонова?

13. deva

deva Well-Known Member

так,вона тефлонова

14. poetka

:sad:.............шкода

15. deva

deva Well-Known Member

чому шкода?
    антиприагрне покриття це є добре:)

16. poetka

шкідливе............:sad:

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ше й як можна. :)
    Ну принаймні моя свекруха все на ній смажить )))
    Я не купую... отримую передачки )))

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

На рисовий пудинг, моє улюблене ублюдО, правда у вас більше рисова запіканка. Але на неї треба лишень круглий рис і брати, бо рис мусить розварюватись і видавати клейковину. Отже на всі страви де бажано щоб рис працював як «зв’язник», тільки не той що передачки передає, треба брати круглий рис.

У нас називають рисовий пудинг рис зварений на молоці, до такого стану що він вже починає розварюватись і його клейковина робить масу тягучою. Тоді така каша подається в креманках, поливається рожовою водичкою і посипається цинамоном. Індійський десерт який вам подадуть в любому ресторані індійської кухні. Мняма.

---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

Якщо ви чуєте запах значить це не добре очищена олія. Бо оливкова буває двох видів холодного пресу з низькою кислотністю - Extra Virgin. Така олія прозора кольору шампанського. Вона дуже дорога але і в основному використовується лишень сира, тобто до салатів, антіпасті або макати хліб. (Мама, я вже слиною залилась)
    Є інші оливкові олії з більшою кислотністю від 1.5% до 3% то вони власне темні і використовуються більше в смаженні. Власне таку олію з високою кислотністю і треба використовувати на смаження а не Extra Virgin, бо ось ця при нагріванні виділяє яскравий і різкий запах.

• Подобається Подобається x 4
  19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В мене малиновий був

а ще я зробила налисників з гарбузового пюре

і заморське - Равіолі з грибовим соусом

• Подобається Подобається x 6
  20. deva

deva Well-Known Member

проснулась зранк, зробила собі каву, сіла сонна за компютер, а тут така смакота, що зразу проснулась,молодчинка Маруся -мама:)

а де твій аватар? :)