Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Summer

Summer Well-Known Member

яка краса! :good:
    запитаннячко )) а банани не запікаємо, а вже в кінці викладаємо?

• Подобається Подобається x 2
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Точно:yes:Але можна разом з яблуками запекти,я просто не люблю запечені банани.:)

3. deva

deva Well-Known Member

Йду приготую якісь заготовки на завтра, тому що зранку збори, потім 2 пари і небуде часу щоб щось приготувати для своїх в лікарню

• Подобається Подобається x 1
  4. poetka

Ще додам....банани треба троха скропити соком лимонним,шоб не потемніли.

• Подобається Подобається x 3
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

СКІЛЬКИ СИРУ!!! А в нас за кільо сиру 16 долларів.

В нас медівники дешеві порівняно з сирниками. Сир домашній це ДУЖЕ дороге задоволення.

6. poetka

в нас 1 кг. 20-25 грн.,в запіканку пішло пів кг. сиру.
    А медовик то взагалі на штучному меді,...але багацько родзинок,натур мід 60 грн. за літр,такщо соррі.:sad:

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В нас є мід різний. Родзинки дешеві бо домашнього виробництва, тобто в Каліфорнії «єтава гуталіну... завалісь». Мід якщо привезений з Канади - то дорогий, бо там бидижоли а в нас так собі бжолки, то в нас мід недорогий. Але ось цей квітковий в медівник не пасує, люблю гречаний. Він дорожчий але ПАХНЮЧИЙ!!!

Доречі штучного меду майже нема. Є просто низької якості.

8. poetka

О!!!То вам тамка файно...а в нас штучний мід то якась бадяга з цукру...треба доречі етикетку глянути:sad:о_О
    Найкращий медовик з натур медом,коли печу такий стоїть в хаті запах,не передати....
    А із світлого меду медовик дійсно нееее дууууже.

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну порівняли, де 16 долларів за кільо, а де 4.

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

Нам не так вже і зле... ще б тіко комуністів поменше, і все буде добре.

10. poetka

Щойно перечитала,от балда написала,має бути "Медовик без меду"

11. deva

deva Well-Known Member

а ми хочемо рецепт:cry:

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

а коктейль?:russian_ru:

• Подобається Подобається x 4
  13. Locke

Locke невиправний реаліст

:haha::haha::haha:
    :)

• Подобається Подобається x 6
  14. Summer

Summer Well-Known Member

вчора були оладки та рисовий пудинг, як сказали мої "як в садочку" :)

15. poetka

ви пудинги готові купуєте?
    Чи просто запікаєте рис у духовці.Сьогодні у вас вишневий пудинг,то як?

16. deva

deva Well-Known Member

та як? я думаю.... що це нас в гості чекають:)

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

Я собі так подумала і вирішила почати з простої, не дуже калорійної їжі та вітамінної суміші для всіх
    Вітамінна суміш

300 гр чорносливу
    300 гр кураги
    300 гр чорних родзинок
    300 гр волоських горіхів
    Все дрібно порубати, додати 100 гр квіткового пилку і меду стільки, щоб він все зв'язав, але щоб у загальній масі його було не багато. Їсти вранці, бажано натщесерце, по 1 ст. л.
    головна їжа:)

Салат із яблук і моркви
    Продукти: 2 зелених соковитих яблука, 2 моркви, пучок листового салату (або будь-який інший салат), 3-4 волоських горіха, 50 г соняшникових або гарбузових насіннячок, сік половини лимона, 1 ст. ложка горіхового масла, 1 ч. ложка оцту, жменя листя кинзи, свіжомелений чорний перець, дрібка морської солі.
    Натерти на терці яблука і моркву, збризнути лимонним соком, додати листя салату, перемішати.
    Підсмажити злегка волоські горіхи, стовкти їх в ступці, додати сюди ж горіхове масло, оцет, перець і сіль. Заправити салат, перемішати. Викласти на тарілку і посипати насіннячками і кинзою.
    і на десерт:good:
    Вівсяне печиво

Борошно 250 г,
    цукор 200 г,
    вівсяні пластівці ("Геркулес") 250 г,
    сода 1 / 2 чайної ложки,
    лимонна кислота,
    мед,
    маргарин 250 г, вода,
    можна додати горіхи.
    Цукор і невелику кількість води (менше півсклянки) нагріваємо до розчинення цукру. Вівсяні пластівці подрібнюємо на комбайні, перемішуємо з борошном, а потім розтираємо з маргарином. Сироп, соду, лимонну кислоту (подрібнені горіхи) змішати з борошняною крихтою.
    З готового тіста формуємо невеличке печиво і поміщаємо в нагріту духовку хвилин на 30-40.

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

http://relax.ua/menu/carrot-cake/lang/ua тут почитала рецепт цікавого морквяного торта. Треба спробувати, але вже пізніше, бо зовсім нема ні часу ні сил щось робити.

17. poetka

Як спробуєте ,відзвітуєте.;)

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------

Соус із шпинату,поділилась принципом приготування сусідка,котра живе в Італії, і переконала мене всетаки їсти побільше овочів і всяку траву....
    Отож розжарюємо пательню,вкидаємо в неї десь приблизно 50 гр. масл і одразу вливаємо олію,щоб масло не почорніло,потім вкидаємо роздушений часник ( 2-3 зубчики не чищених) пересмажуємо той часник і виймаємо його, потім вкидаємо туди цибулю покромсану на кубики обсмажуємо до зол. кол.потім багато моркви потертої на груб. терці,тушкуємо додавши трошка цукру,солі, перцю,накривши кришкою,як морква зм"якне одразу додати порізаний шпинат накрити і на маленькому вогні дати шпинату зм"якнути( 5-7 хв.) потім додати сметани,можна не давати, багато багато кропу, або базиліку зеленого( я не мала) мала кріп,притрусити то все зверху натертим твердим сиром, вимкнути газ і накрити кришкою дати постояти десь 10 хв...
    Слухайте воно все пускає сік такий салатовенький, а як смачно, до цього італійці подають пасту, а ми відварили бульбу....так смачно.Чесно чесно.

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

Підтверджую. :) Мене свекруха давно на ту страву загітувала :) (теж в Італії живе)
    Я тільки на оливковій олії готую

19. poetka

А хіба її можна смажити?о_О

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

Точніше на ній смажити.

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Правда, воно дуже смачно. Я також так роблю і подаю з свіжим хлібчиком.
    А ще я люблю просто відварений шпинат дрібно покраяти і відтиснути воду, додати свіжу дрібно покраяну цибульку, втерту на дрібній терці свіжу моркву, багато різної зелені (кріп, петрушка) і заправити або ложкою майонезу або сметани. Ну посолити, поперчити відповідно. Взяти великий круглий чорний хліб, вирізати в ньому серединку і мякуш покраяти на кубики. Серединку хліба заповнити шпинатною мачанкою. Поставити хліб на велику тарілку а довкола викласти кубити мякуші. Люксусова закуска!!!

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

Можна. Тільки не бажано використовувати для смаження так званого глибокого, тобто коли треба щось засмажити в великій кількості олії. Тоді бажано змішувати з якоюсь іншою, хоча італійці смажать все на оливковій.

Я люблю використовувати оливкову олію, лишень 1 ст. ложку, для будь якого пасерування овочів, при потребі додаю ложку води.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)