Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. deva

    deva Well-Known Member

    Чекаєм рецепт, так захотілось торта, пишіть, маю ящик заморожених вишень, то напевне завтра спечу:)

    ---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

    а я спирту немаю, може в горілці замочити вишні на ніч?
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. deva

    deva Well-Known Member

    точно такий самий:good:а рецепт де?
     
  3. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Видите яка харамуля в середині,там немає коржів,все вимішане, а як їсте то в роті тане...

    ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

    Зара,зара...бо я робила по рецепту із старої книги....
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    І у нас сьогодні тортик ...був.Вже немає, навіть сфоткати не встигла, за один присіст з"їли.Наш іменинник не міг натішитись від нього, такий смачний вийшов.
    От тільки писати мені рецепта ліньки, бо тільки від столу :)
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Тілько то не гамериканський торт а німецький. Та можна його і вирізати, я просто коробкою роблю тілько ананасовий а вишню то розкраюю і то ся називає Шварцвальдський торт. Мені просто в тому дуже подобаються коржі, такі чеколядові шо ну.

    ---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

    Перепис крему можу вже дати, то збиті вершки з цукром-пудрою. І вже. Ніц замудрілого. А полива зверхну, то ганаш - розігріті вершки, майже до кипіння, а тоді до них кидається чеколяда і від телих вершків сама ся топить. Тим ся поливає торт.

    Доречі, що до коробки. Я коробку робила коли робила дівкам своїм ляльку.
     
    • Подобається Подобається x 5
  6. deva

    deva Well-Known Member

    дуже дякую, я вже не памятаю точно я к я тоді пекла, просто знайшла цей допис в своїй записній книжці рецептів. Ще раз,дуже дякую.:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Romko

    Romko Дуже важлива персона

     
    • Подобається Подобається x 7
  8. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Суууупер!!!!:good:
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    а я свої торти не пропитую і не пропиваю, я їх напоюю ;):mocking:
     
    • Подобається Подобається x 4
  10. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Тонкий :good:гумор у вас Марусю....:good:
    Ну ,ще щось напишіть...коли вас читаю...стає весело.....:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Зробила рагу,та таке смачне вийшло...мням!!!Розрізала гарбуз, а такий сонячний,гарний і вирішила додати його,ше такого не їла:)таке ,ну таке вийшло.....спробуйте....якщо треба дам рецептик.

    ---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ----------

    [​IMG]

    ---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

    Якість погана,з телефону,відповідно не передає тих кольорів, а там все таке яскраве.
     
    • Подобається Подобається x 6
  12. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А ми до плова гарбуз додавали...теж смачно
     
    • Подобається Подобається x 4
  13. deva

    deva Well-Known Member

    Допис від poetka
    Зробила рагу,та таке смачне вийшло[/QUOTE]
    я взагалі дуже люблю рагу, так що прошу рецепт Вашого рагу в студію:)

    ---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

    а в мене на вечерю сьогодні дерунчики і тушені лисички з сметанкою:good:
     
    • Подобається Подобається x 6
  14. deva

    deva Well-Known Member

    смачним виглядає:) я люблю також медівник, а ще його перемастити збитою сметанкою і з чорносливом, то вообще, смакота:good:

    ---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

    чоловік час від часу пристає до мене з проханням щоб спекти медівник, але я чомусь печу їх тільки осіню чи зимою, треба буде спекти:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  15. Леді_І

    Леді_І Well-Known Member

    А що ж замовникам лишилось? о_О
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. deva

    deva Well-Known Member

    це я своїй мамусі на день народження ще на 65 років напекла всякого, в т.ч. і медівників (вона дуже любить коли я печу)то тут економити не могла, тим більше вона мені час від часу з села щось передасть з продуктів, на наступний рік буде їй 70, то знов постараюсь для рідненької моєї.:)

    ---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ----------

    чекаю з нетерпінням:nyam2:
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. Summer

    Summer Well-Known Member

    і я чекаю )) бо всі рецепти просто супер і дуууже смачні! :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. deva

    deva Well-Known Member

    це ви до кого?;)
     
  19. Summer

    Summer Well-Known Member

    :) до всіх , але до рецепту секрету поетки - медівник :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Шарлотка з яблуками і бананами.:)
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)