Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Кстати с манкой гарбуз очень хорошо сочетается, быстро готовится и детям нравится

• Подобається Подобається x 6
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

:bad::bad::bad::bad:

Як я ненавиджу гарбузову кашу. Людоньки!!!

Гарбуз мені смакує запечений з розмарином і травами, в оладках, налисниках і пампушках. У!!! Яке смачне гарбузово-дріжджове тісто. МНЯМ!!!

3. Тим22

У меня мама уже год как не встает, ест только все перетертое, особенно любит кашу с тыквой, я в выходные покупаю две-три тыквы (на рынке сейчас стоит 2 грн за кг), жена варит маме и мне кашу, печет пироги с тыквой, это уже все едят, а япросто беру кусок тыквы на работу, готовлю в микроволновке с медом. Еще люблю сок, очень полезный и вкусный.

4. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Мені така мама колись готувала"фигня полнейшая":bad:

• Подобається Подобається x 2
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А рецепт? ;)

• Подобається Подобається x 1
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Точно,точно,рецепт в студію....:)

---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

Єдине,що я роблю з гарбуза,так це кашу варю...але тільки пшоняну,тоді та кашка сонячна і смачна...ну і пиріг печу....іноді слойки з гарбузом,от коли у вас залишається тісто після вареників(наприклад) не викидуйте,перекатайте з маргарином де зо 5-6 разів і начиніть гарбузом (підвареним) слойки вийдуть просто сууперові.

• Подобається Подобається x 5
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А рибу яку брали?

8. - мабуть, хека? :)))

9. poetka

poetka Дуже важлива персона

:)................

10. Тим22

Сегодня в рабочий полдень блюдо с гарбузом приготовил, гарбуз и одно куриное стегно, порезанные на шматочки, соль, перец черный, 7 минут в микроволновке. Уже прошло два часа, даже печенье к чаю не хочется. Мне вообще то говорили, что после блюд с тыквой или кабачками долго не хочется кушать

11. Salata

Salata Well-Known Member

А можно поподробнее про микроволновку? (гриль или без, накрывалось или нет)

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ой звиняйте, я проти готування їжі в мікрохвильових. Я настільки привикла до газу (просто все смачніше на газі) що навіть казала своїм кумам в кананаді що це у них все ляпастричне??? :haha:

Гарбузик в мене також вдома є, мені малеча з ферми привезла. Сьогодні зроблю собі пюре і насмажу налисників. Дуже за мною ходять тістечка на кленовому сиропі пересмаровані кремом з гарбузовим пюре. Ото має бути мнямка!!!

• Подобається Подобається x 3
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Марусю, пишіть рецепти, але у нас немає кленового сиропу.Можна чимось замінити?

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Медом, але трошки смак не той. ;)

Тут є трошки про кленовий сироп

15. Тим22

Без гриля, накрыл тарелкой

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

И я против, но на работе нет газовой плиты, есть маленькая электроплита для приготовления молотого кофе, но на ней долго готовить, да и от пожарника приходится прятать

• Подобається Подобається x 3
  16. Salata

Salata Well-Known Member

Последнее :) Тыква - витаминная (которая длинная и слаще) или обычная?

17. Тим22

Длинная, но не сладкая

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

19. deva

deva Well-Known Member

давайте рецепт, в мене є кленовий сироп, друзі привезли з Канади. Я дуже його люблю з блінчиками, налисниками. Та і він вроді корисний при кашлі.

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Зараз на роботі, перепис вдома. Прийду, виставлю.

а де твій аватар? :)