Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Simbios

    Simbios Member

    шановні дівчата, з вдячністю прийму запрошення на глінтвейн, особливо, якщо ви живете на топольній)))
     
  2. Полковник

    Полковник миється в бані

    О, времена, о, нравы!!!!
    Раньше пацаны девушек танцевали и вином угощали, теперь пацанчики девушек на вино разводят.
    Неужели разведётесь, Галичанки?
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Coffe13

    Coffe13 Дуже важлива персона

    Как?! Как ты могла подумать такое?! Ты - жена моя - мать моих детей! (с)

    Фі, Полковнику, не пасує вам так... не пасує. :nea:
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

    Полковник миється в бані

    Многоуважаемая красавица и рукодельница, впервые не понял Вашего поста.:nea:
     
  5. Coffe13

    Coffe13 Дуже важлива персона

    Як ви могли таке припустити стосовно Галичанок?
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Полковник

    Полковник миється в бані

    Но ведь Пан предлагал!
    А я, как истинный москаль, предупредил галичанок о последствиях.
     
    • Подобається Подобається x 3
  7. Picasso

    Picasso Німий фільозоф :)

    Дівчита (а мо хто знає з хлопаків), де у Львові можна купити палички кориці? В супермаркетах заглядав, не знайшов. Дуже треба :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. - корица в палочках ещё в наборах для глинтвейна встречается. Если надо немного - вариант.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Кохана

    Кохана LuBimaya

    В "Сільпо" на Науковій та на Південному точно була. Там є стійка зі спеціями, фасованими в блістери. Любе і голубе...
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. oksalan

    oksalan Active Member

    Да я от такова чая целый день как электро веник на работе. И о сексе думаю. И еще он нармализует кишечник.
     
  11. Lacy

    Lacy Well-Known Member

    Курица по собственному "фирменному" рецепту


    [​IMG]

    Нам понадобится:


    куриное филе-500г


    морковка-1-2шт.


    лук-1шт.


    помидоры-1-2 шт(или паста томатная-2-3 ст.ложки)


    растительное масло-3-4ст.ложки


    приправа для курицы-1-2ст.ложки

    лимонный сок- 3ст.ложки


    соль по вкусу


    Куриное филе нарезать небольшими кусочками, выложить в миску, добавить приправу для курицы, лимонный сок, хорошо перемешать, плотно закрыть и поставить в холодильник на 6-12 часов.


    В кастрюльке с толстым дном разогреть растительное масло, добавить лук, порезанный кубиками, морковку, натёртую на крупной тёрке.Обжаривать на тихом огне минут пять. Кладём помидоры, нарезанные кубиками( с помидоров нужно снять шкурку, предварительно обдав их кипятком) или томатную пасту и обжариваем ещё около 5 минут.Добавить куриное филе, хорошо перемешать.Доливаем горячей воды, чтоб курица была покрыта жидкостью.


    Довести до кипения, посолить, и тушить на тихом огне около 30 минут.
    В качестве приправы для курицы пользуюсь вот такой смесью.


    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. klyueva

    klyueva миється в бані

    О знакомая тарелочка. У моей бабушки такая была. Советского образца.
     
  13. ІгорМ

    ІгорМ Маленький українець

    Що ми їмо? Адепти здорової їжі кажуть про всякі ГМО, харчові добавки і стимулятори, котрі негативно впливають на генофонд людини

    Попав на очі такий-во бичок модифікований. Шось він захоплення не викликає... :scratch_one-s_head:
    Цікаво, чи тоті його природно мутовані гени на людину впливають?



    View: https://www.facebook.com/biggestbulls/videos/1882975771748538/


     
  14. DimonSapun

    DimonSapun миється в бані

    Та всюди величезна купа цих ГМО, я недавно піцу їв, подумав а що в ній чогось знаходиться. Замовляв з цього
    сайту, але не суть, ви замислювалися скільки в ковбасі ГМО, хоча там і пишуть що без гм. Але в 80% ковбаси використовуються сторонні добавки, читав з одного сайту де вчені дослідження проводили, то 90% ковбаси в усьому світі що продається так чи інакше були геномодифікованої. Добре що хоч до сирів за типом моцарелою ще нічого не додають. А ось якщо читати за голандський сир то теж можна знайти вже деякі добавочку. З приводу м'яса бичка якого ви говорите, а подивіться як в Японії м'ясо з порошку роблять і людям дуже важко відрізнити справжнє від штучного.
     
  15. manur

    manur Well-Known Member

    @DimonSapun, а який зв"язок між вказаними Вами категоріями?
     
а де твій аватар? :)