Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Bambook,poetka , дякую:air_kiss: так і зроблю.

    ---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

    так хочеться щоб страва була легкою, поменьше жиру, смаження, майонезів
     
    • Подобається Подобається x 4
  2. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Вот чёрт, а я так старался, буквил и обломался. :cry:
     
    • Подобається Подобається x 4
  3. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Чалдоне не переживайте так,ми вас дуже ЛЮБИМО!!!!!Ви ж - ПУХНАСТИК!!!!:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Ну вибачте вже мене:blush:
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. deva

    deva Well-Known Member

    А я роблю закрутки на зиму "Фасолька з овочами", трохи заморозила фасолю, а решта вирішила закрутити в банки.
    Рецепт квасолі з овочами
    5 склянок квасолі відварити і відцідити
    1 кг моркви – потерти
    1 кг цибулі - порізати
    1 кг помідорів -порізати
    1 кг перцю болгарського-порізати
    Додати 2,5 столових ложки солі; 150 г оцту; 150 г цукру; 300 г олії - і варити 45 хвилин
    Потім всипати квасолю і варити ще 15 хвилин
    Стерилізувати одно-літрові банки 1 годину
    Смачного!
     
    • Подобається Подобається x 5
  6. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    А это что за диво? Уточните, будьте милосердны.
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. - всё здОрово, только зачем в фольгу? Если окунь не сильно большой, то в шкуре, обсушив, солью-перцем натереть, внутрь травок и чуть лимона, маслом растительным обмазать и на сильный жар (лучше режим с обдувом) минут на 20, будет сверху сухо, внутри сочно! :)
     
    • Подобається Подобається x 7
  8. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Можна й так,але я схиляюсь більше не до сухої шкоринки, а м"якенької.
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. deva

    deva Well-Known Member

    також надаю перевагу рибу запечену в фользі, при тому кладу її на подушку з моркви, цибульки, кабачків, чи що є, зверху рибка, получається і гарнір і рибка
     
    • Подобається Подобається x 4
  10. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А яку Ви купуєте оливкову Олію, якої фірми, країна -виробник ?
    Кажуть, що грецька краща , ніж італійська або іспанська, турецьку взагалі -фу
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Італійську, Моніні чи Маніні, треба вдома подивитися точно. Іспанську пробував вже давно, чесно кажучи, навіть не памятаю вражень. Ті грецькі, які довелося спробувати, були нічим не кращі за італійську. Загалом найкращою була олія маленької сімейної фірми, яку споживав у Португалії, але вона не продається за межами свого містечка...
     
    • Подобається Подобається x 6
  12. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..



    [​IMG]
    таке?
     
    • Подобається Подобається x 3
  13. Bambook

    Bambook Persona non grata

    І звісно, що варто брати олію "першого віджиму" або Extra Virgin.
    Щодо корисних якостей - мені тяжко порівнювати, не фахівець. За смаковими ж мені особисто найбільше пасує італійська.
     
    • Подобається Подобається x 4
  14. Summer

    Summer Well-Known Member

    теж смакує найкраще. Мені колись передали грецьку, домашню - то супер смачна олія. А так Монінні добра, а ще Борхес дуже смачна ( але дорога зара стала...). А так вибір є великий. тільки треба етикетки читати, і вже вибирати ))
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А хто то така Ірка? Я щось пропустила?
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    У вас також електрику відключають? :haha: Та ураган такий, який минулих вихідних завітав до нас.
     
    • Подобається Подобається x 4
  17. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Упс...а я про це й не подумалка :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. night

    night Well-Known Member

    Підкажіть будь ласка щоб можна було спекти шоколадного і не важкого і досить швидко :) А то я з такими вимогами тільки шоколадні брауни вмію пекти. А хочеться якогось різноманіття
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Summer

    Summer Well-Known Member

    я сьогодні наліпила 65 шт вареників. Тісто смачне, все добре.Але 2-га порція, хоч і перемазала, деякі позлипались один до одного...шо я не так зробила?
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. tenkovir

    tenkovir Well-Known Member

    А де купувалась така олія? :)
     
а де твій аватар? :)