Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Bambook

    Bambook Persona non grata

    А пощо мед псувати термообробкою? Їсти ложкою, додавати в ранкову кашу (що з вівсяекою, що з пшеничною, що з ячмінною добре). Замішати з горіхами, родзинками і лимоном... В молоці топити. В чай давати...
     
    • Подобається Подобається x 5
  2. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А ще можна медовуху зробити :)
     
    • Подобається Подобається x 4
  3. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Але для здоровя краще чаю...
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    небажано! Мід треба їсти з чаєм "в прикуску"
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. redfox

    redfox Well-Known Member

    вот только проблемка - не люблю я мед в прикуску(((
    да и много его у меня!)
    а еще обнаружила в холодильнике половину красной рыбины!)
    вот пол кило клубники дождалось своего часу - стало щербетом)
    а с рыбой сложнее...
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. deva

    deva Well-Known Member

    маринувала на зиму червоний буряк,робила це вперше,знайомі просять рецепт,то вирішила відкрити банку....натерла на тертці,добавила цибульки,оливковою олійки ...смачно, мабуть ще пару баночок зроблю,зимою і до борщику і в салати...одне задоволення:) та і погріб в мене теплий для зберігання свіжих буряків,до пів зими або гниють або сохнуть
     
    • Подобається Подобається x 3
  7. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    ...і я прошу, і мама просять :)
     
    • Подобається Подобається x 6
  8. deva

    deva Well-Known Member

    нема проблем....але зараз покормлю чоловіка і наберу рецептик:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Годуйте...бо то святе :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. deva

    deva Well-Known Member

    Буряк мариновиний
    Відварити бурячки, потім охолодити,очистити і скласти в банки (рецепт на 0.5 л.банки). Додати перець горошком,лавровий листок і залити гарячим маринадом.
    Маринад: на 5 стаканів (200г) води - 1 стакан оцту (даю трошки менше), 1 стакан цукру, 2 столові ложки солі. Стерилізувати 15 хвилин.
    якщо бурячки великі,то можна порізати так щоб зручно було заповнити банку, я люблю маринувати маленькі бурячки
     
    • Подобається Подобається x 7
  11. redfox

    redfox Well-Known Member

    а я пекла манник!)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Це пиріг з грошей чи шо? :)
     
    • Подобається Подобається x 5
  13. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Це правда. При нагріванні 40 градусів мед по складу перетворюється на звичайну карамель.
    А мені мед шось ніяк не йде. Печія від нього.
     
  14. redfox

    redfox Well-Known Member

    ага, из денег) неее, пирог с добавление манной крупы
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Bambook

    Bambook Persona non grata

    це ж яка має бути багата людина, шоби гроші на крупу переробляти :)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. redfox

    redfox Well-Known Member

    ну, у кого то хлеб черствый, у кого то бриллианты мелкие
     
  17. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Хто знає біду, той їсть ковбасу без хліба :)))

    А хто знає, як їх у нас роблять, не їсть ні хліба, ні ковбаси :sad:
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Рецепт - близнец: несколько лет назад было популярно для угощения сотрудников в дополнение канапе. Смешать тёртые крабовые палочки с плавленым сырком, внутрь оливку, скатать шарик, потом обвалять в остатках палочек.
     
  19. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Ну й гидота! Мене вже підтошнює, далі не читав навіть :bad:
     
  20. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ну чого...Якщо взяти справжнє крабове м"яско, і зробити свій майонезик....То можна...Але не для себе,наприклад для гостей:)
     
а де твій аватар? :)