Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Ворон

    Ворон ПТН ЗДХ

    Плачинди із гарбузом або абрикосами. :good:
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Во , Супер :good:
    Люблю плачинди :)
    А ще люблю плачинди з картоплею.Треться на терку картопля, до неї додаються шкварки з цибулькою, перчиться, солиться...точно не пам"ятаю, але наче ще яйце сире до того фаршу. Смакота :nyam2:
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Я також використовую квашені огірки, рибу, молоко, сливи, мед. Але все разом - навряд чи буду ;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Ворон

    Ворон ПТН ЗДХ

    Даремне......
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. thinkers

    thinkers Well-Known Member

    А які саме з перерахованих мною продуктів діють на вас як квашені огірки з молоком?
     
  6. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Вони на мене не діють, вони діють на тих, хто споживає. От всі разом і діють, просто набагато повільніше...
     
  7. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Охо-хо!!!!Чим вас дружина годує????Ну те ,що не майонезом,не хлібомі не маслом,це ми вже знаємо....
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    пастою, базиліком, пармезаном і запиває оливковою олією :mocking:
    наша Галя балувана :))
     
    • Подобається Подобається x 6
  9. redfox

    redfox Well-Known Member

    Нарооооод!!! спасаааайте!!!!
    помогите найти рецепт сметанного торта!! сметанника или типа негра в пене!!!
     
  10. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А гугл не знає?
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    :good::good::good:
    А я нині пасу задніх,вчора наготувала цілу купу,нині доїдаємо,занесла свекрусі борщу і плов із салаткою....
    на вечерю шось придумаю.Відпочиваю,але де там ціла купа лахів чекає моєї праски.
     
    • Подобається Подобається x 6
  12. Honda

    Honda Well-Known Member

    А цукром засипати повністю, чи як? скільки в кг?;) а потім в банки і на зиму?
     
  13. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Я не знаю скільки кг.Думаю, що кг 2-2,5 буде достатньо. Засипати, нехай трішки постоїть, можна на ніч залишити.Воно не повинно бути дуже солодким як наприклад варення з полуниць :)
    Поварити трохи і закрутити. Гарбузик не розварюється на кашу, а так і тримається форми.
     
    • Подобається Подобається x 5
  14. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Треба ще желфіксу додати....Буде смачніше.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Олю, не буде .То ж просто желатиновий згущувач.Воно й так густе і рідини там майже немає.
     
    • Подобається Подобається x 3
  16. redfox

    redfox Well-Known Member

    там слишком много и все ооочень разные, а нужен точно точно проверенный вариантик!!!
    пожааалуйста
     
  17. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Я сметанник не готовила .Да возьми тот рецепт какой тебе больше понравится.
     
  18. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Я додавала обов"язково,але в мене дещо інакший рецепт,бо я ще видушувала сік з апельсинів,тому й додавала желфікс......Треба десь пошукати той рецепт.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Ось цей перевірений неодноразово. Тільки я його ще на половину розрізаю, тобто роблю не чотири а вісім коржів з тої самої кількості продуктів. Нам так більше смакує.
     
    • Подобається Подобається x 4
  20. redfox

    redfox Well-Known Member

    большое спасибо!!!! все получилось! только я туда еще щербет клубничный в слои добавила!)
    теперь у меня следующая проблема - что можно сделать из меда кроме торта рыжик (медовик)?
    а то меда много, а умения нет!)
     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)