Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. deva

    deva Well-Known Member



    ---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:49 ----------

    Кабачкова ікра
    3 кг кабачків
    2 кг моркви
    1 кг цибулі
    200 гр олії
    3-2 ст.л. солі
    200 гр цукру
    100гр оцту
    0,5 л томатного соусу
    Цибулю обсмажити + моркву потушкувати + кабачки і тушкувати до 30хв, перемішати, охолодити. Перемолоти через м'ясорубку + спеціїі, перемішати. Варити приблизно 1 год, щоб не було зверху рідини. Розкласти в стерелізовані банки і закатувати. Вихід 5-6 л.
    Смачного!
     
    • Подобається Подобається x 6
  2. redfox

    redfox Well-Known Member

    Девушки, спасайте!!! срочно нужен рецепт сметанника!!!
    ну или другого похожего тортика, только по-проще!!!
    уже не знаю что делать(((
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Дієтичний салат з кабачків

    Склад:
    50 г вівсяних пластівців, 300 г кабачків, по 3-4 стеблини зелених цибулі і часнику, 100 г сметани, 1 ч. ложка меду, кріп

    Спосіб приготування:

    Обібрати кабачок і порізати на маленькі кубики. Цибулю і часник дрібно посікти. Пластівці залити окропом, щоб набухли. Сметану перемішати з медом і посіченою зеленню кропу. Усе перемішати.

    Кабачки з морквою і молоком

    Склад:

    На один середній кабачок – 6 морквин, 1 цибулина, 500 мл молока, 2 ст. л. рубаної зелені селери, сіль.

    Спосіб приготування:

    Очистіть кабачок і моркву, потім наріжте їх соломкою, додайте дрібно порубану цибулю, посоліть, залийте молоком і доведіть до кипіння. Перед подачею слід посипати рубаною зеленню.

    ---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

    Окрім того, з кабачків можна робити заправку до пасти. Розрізали кабачок навпіл поздовж, порізали на плястерка, втушили в часнику і сметані (з зелені може бути базилік, орегано або кріп - що з того більше до смаку). До того добре додати трохи болгарського перцю, можна кілька плястерок баклажану. Згори можна ще пармезанчиком присипати або фети трохи дати...
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. night

    night Well-Known Member

    Зробила салат з розряду того що я називаю "власна мішанина", тобто кладу все що є наданий момент в холодильнику :) Варений буряк і варену моркву нарізуємо кубиками. Сир натерти на терці. Додати порізане яйце. Заправити все майонезом. По бажанню поперчити. Виходить дуже ніжний смак салату.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Bambook

    Bambook Persona non grata

    і
    речі, які якось не поєднуються...
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. night

    night Well-Known Member

    хто який майонез використовує.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Я - жодного
     
    • Подобається Подобається x 3
  8. thinkers

    thinkers Well-Known Member

    Олію використовуєте, яйця використовуєте, гірчицю використовуєте, лимонний сік знову ж... А от все разом :bad:...Балувана Галя...
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    По-моєму Bambook навіть олію не використовує;) і масла....ну так для когось це -норма!!!
    а ми їмо все, і виключно домашнє ,ну літом звісно менше жиру,(його й так вистарчає)...А зараз настала пора гарбузів..О!Кайф! Я люблю з нього фреші....
     
    • Подобається Подобається x 7
  10. deva

    deva Well-Known Member

    також дуже люблю. Мої люблять коли акуратно відріжу в гарбуза верх, виберу середину(насіння) потім туда-рису,ізюму, кураги, трошки водички масла, сіль,цукор по смаку і в духовку....ароматно, смачно. Рблю це на літні кухні, всі сусіди на запах збігаються.
     
    • Подобається Подобається x 6
  11. Summer

    Summer Well-Known Member

    і я люблю, особливо тушкований з травами, смачно дуже!
     
    • Подобається Подобається x 4
  12. deva

    deva Well-Known Member

    це ви в фользі в духовці робите? цей варіант самий вигідний,бо з нього можна багато рецептів приготувати
     
    • Подобається Подобається x 4
  13. Summer

    Summer Well-Known Member

    саме так! мені дуже подобається
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Це ви все про гарбуз?????
    А я люблю варення з гарбуза.Це дійсно - Бомба!!!
    Ми з Аліяською робили;)
     
    • Подобається Подобається x 5
  15. Summer

    Summer Well-Known Member

    тоді рецепт в студію! :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ой!!!ну він десь тут є....
    Трба Іру спитати,вона може уточнить де саме...
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    ТУТ я його не пам"ятаю.А свій треба пошукати десь в маминих записниках...але то вже завтра
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. deva

    deva Well-Known Member

    а я люблю також тушити гарбузик з яблучками, він смакує і холодним і горячим
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. Ворон

    Ворон ПТН ЗДХ

    Я більше кашу або зупу.
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А ще в гарбузі можна тушкувати м"ясо з грибами і картоплею .
    А я люблю пиріжки з гарбузом і сушеними абрикосами з дріжджового тіста, печені в духовці.
     
    • Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)