Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Salata

Salata Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я своєму чоловіку завжди кажу, що він готує смачніше від мене - і час від часу в нього виростають криила, а я відпочиваю від кухні :)
    Хоча м"ясо і рибу завжди маринує в нас він

• Подобається Подобається x 8
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мій чоловік готує просто, але смачно, а я то вже готую все за правилами кулінарії і за порадами видатних шеф-поварів. Я і шоколад сама варю. Я на кухні віртуоз.

Он тільки одна проблема, що я людина настроєва. Якщо мене муж зденервує то я до кухні місяць не підійду і їстиму лише те що він зготує. Нехай це будуть лишень варені клюски, але нічого не готуватиму. Я вже десь писала і тут щераз скажу, що САБОТАЖ мій друг!!!

4. Salata

Salata Well-Known Member

Маруся-мама

А вот скажите, пожалуйста, какое мясо любит ваш муж, так чтобы заказывать регулярно?

5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ось тут, я не погоджусь ніколи в світі,Якщо вас не тягне,то не означає,що вже нікого не тягне.Я наприклад фантазую, і чоловікові подобається,те,що я готую, і їмо ми одне і теж,просто я меншими порціями.
    П.С. По собі не судіть.;)

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

А мій взагалі не готує:sad:

6. - poetka, Вы, наверное, человек творческий :) Большая часть женщин, конечно, готовят без фантазии (моя тёща считает фантазией отход от рецепта за неимением ингредиента или времени, или "а вот добавлю это, всё равно девать некуда"), а ведь к фантазии нужно ещё и умение спрогнозировать вкус (тут не только опыт нужен, но без него - никак). Зато бОльшая часть мужчин не готовят вообще или почти не готовят и не умеют :pardon:

Так что, фраза "мужчины готовят лучше женщин" в корне не верна. А с фразой "лучшие повара - в основном мужчины" вряд ли кто станет спорить :)

• Подобається Подобається x 4
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

В мене тато любить готувати і не так з м"яса, як з овочів.Йому подобається щось імпровізувати на кухні з продуктами. Тільки часу немає :sad:.
    А взагалі може приготувати хоч борщ, хоч нкиївський торт.

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Мені здається , навпаки .Може Ваша тёща й без фантазії..буває таке. А зараз наше покоління до всього підходить з видумкою, кулінарія перестала бути просто процесом для приготування їжі. Всім хочеться красоти, гармонії і щоб було смачно.

8. - я пробовал стряпню не только тёщи :) Фантазия - редкость (не путайте с поиском новеньких рецептов). Не исключение из правил, а просто редкость, мЕньшей части это дано.

К тому же, все знают, что украинки - отличные хозяйки. Может быть, именно среди них эта "редкость" встречается чаще некуда. У каждой из форумчанок ЛФ даже без сомнений! :good:

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм.

Осмілюсь сказати, що я готую добре. Особливо м"ясо.

А от мій чоловік готує... просто по-інакшому. Я притримуюсь свого рецепту, результат смачний, але прогнозований. А в чоловіка все завжди нове.

• Подобається Подобається x 9
  10. - в семьях, где готовят оба - обычно так.

11. Salata

Salata Well-Known Member

12. ENNI

ENNI Well-Known Member

Це що за такий "звєрь"?

13. ENNI

ENNI Well-Known Member

Нагадалась приказка. Казали "розумні чоловіки". Коли пєте, краще закусювати вінегретом і манною кашею.
    А знаєте чому?
    - Бо вінегрет гарно виходить, а манна каша-легко!:))):))):)))

• Подобається Подобається x 5
  14. poetka

Це не зверь,...:)Це наш галицький говір - " і все":)

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А я вперше таку яка в попередній цитаті. Завжди буває вперше. )

16. poetka

У кожного своє сприйняття реальності:))):))):))) Я наприклад згідна з цим дописом на всі 100%,можливо через те,що я живу на Україні, а ви в Америці,де цінності можливо інакші????Ні?;)

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я просто люблю стикувати деякі "вузьколобі" поняття разом. Вони якось один одному більше пасують. Чим щось доводити зокрема. Стиль якщо хочте. Розумію що декому не подобається. Мені теж багато що не подобається. :pardon:

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мій ДУЖЕ любить курячу грудинку і постійно замовляє собі в ресторані курячу грудинку на ґрилю.

А так то їмо все і поросятину, і свинину, і воловину, і телятину, і баранину. Зайчатини найменше бо найдорожче задоволення. На Новий Рік він завжди додому приносить гуску і я печу з яблуками або помаранчами.

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

В нас навпаки. В нього завжди прогнозовано по-сільськи з великою кількістю смальцю або оливи. А в мене більш вишукано і на воді, як каже моя бабця :)))

---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

Мій татко також готував нам ціле життя. Мама до кухні не ступила ні ногою, хіба якийсь тортик спекти. Тато таки не пік, а он все решта то так.

А мій чоловік просто має чудову видумку щодо салат. Але я не маю на увазі ті на майонезі а саме такі салати що заправляються олією. Він нераз так гарно скомпонує складники, що просто красота.

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:02 ----------

Та в Америці 90% жінок біжать з роботи додому щоб приготувати вечерю, хоч і пізну нераз. Бо така традиція, що жінка має подати їсти. Якщо людина живе собі сама тоді інша історія. Зі мною працював чоловік, вільний художник, який їздив на мотоциклю (байкер) і ніколи не був одружений, хоч йому вже було недалеко до 55-ти. Так ось він і готував і пік різні смаколики сам, бо не було у нього жінки.

19. night

night Well-Known Member

Підкажіть що можна приготувати з кабачків. В мене їх стільки....А фантазія дальше дерунів і просто смажених кабачків не йде :)

20. Summer

Summer Well-Known Member

з кабачків - ікру можна зробити. Варення готують, по смаку як ананасне

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)