Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я теж здивувалася :)) але потім подумала, що ти так сама захотіла
    сама ж написала :))

золоті слова :good:не треба бути рабом своїх шлунків, нє?
    а у нас сьогодні гречана каша, печериці в сметані і салат з свіжих овочів.....ну там компот, персики, то таке. Правда готувати все будемо на вечір, а зараз то канапки...то чіпси :mocking:

• Подобається Подобається x 8
  2. Alias

не переживайте.Інколи треба давати собі відпустку від кухні. Пройде.:)

• Подобається Подобається x 7
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це не стереотипи це факт. Подивіться хто готує в найкращих ресторанах. Жінок там і в помині нема.
    На користь жінки це добре але не за рахунок справедливості і шлунку. Гіпократії ГАНЬБА!

Чоловіки не дояться. Принаймні в ориґінальному значенні цього слова. :tongue:

4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

:haha:

• Подобається Подобається x 4
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. ну, будьласка, доведіть це нарешті моєму чоловікові, а то я пробую йому сказати, що він закопав в собі талант - а він не вірить :dntknw:

я б так категорично не висловлювалась, а якже Кат Кора? а Марта Стюарт? :)))

• Подобається Подобається x 8
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну чоловіки то ніжні особи. До того ще хитрі що ну. Тому варто щось таке купити що смачне, з точки зору чоловіка але щоб можна було сказати що Ви в житті то не приготуєте. Може бути телячий мозг чи свиняча голова, використайте свою хвантазію. І тут Ваш чоловік злапається. :good:

Виключення які підтверджують правила завжди є. Але Марта Стюарт хіба це приклад? Кухаря? Бизнеспані так, але кухаря? о_О

• Подобається Подобається x 6
  8. а я її журнал з рецетами і іншою фігньою виписую, то ж сприймаю її як кухаря (бо гарні рецепти) а бізнес-леді, вже потім (бо і відсиділа вона за своє бізнесменство),
    щоправда не знаю, чи вона має свій ресторан, як Вольфган - у кожному аеропорту :)

• Подобається Подобається x 3
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну давайте будемо серйозними. Я американський бизнес знаю надто добре. Ви справді думаєте що вона має стосунок до рецептів в її журналі? Окрім вибору але то не певно теж. Компанія типу її має багато осіб, керівників різних рівнів і тд. Як кухар Марта Стюарт не має ні якого імені і щось не пригадую щоб вона була шефом в якомусь відомому ресторані. Може помиляюсь але не думаю. А як бизнес-жінка вона відома, тут я не заперечую.

• Подобається Подобається x 1
  10. знаю, що вона родом з Польщі і багато рецептів з її вибору мені імпонують :) також, щоправда не впевнена, що вона особисто їх готує, хоча хочеться вірити, що вміє :) рада за неї, що вона змогла піднятись після відсидки - думала, що їй буде "гаплик" :)
    все, йду спати, поки мене не забанили за офтоп :)
    вірніше, дивлюсь Сімпсонів "дарн-дидлі-фан" :mocking:

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

:mocking:Поза жартами як вона сексуально-вдовольняла негритянок, податки треба було платити і би не сіла. Тим більше не бідна особа вона.
    Але жінка не може бути бизнесменом а тільки бизнесввумен. :mocking:

12. "жадность фраєра згубила" :yes:

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

А шкода:) в прямому значенні цього слова....А так в принципі,ще й як дояться,ще й як....:cools::girl_blum::girl_blum::girl_blum::girl_blum:

---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ----------

Для свого чоловіка,як і для своєї сім"ї, я найкращий "шефвумем":girl_haha::girl_haha::girl_haha:І я з того горда.Ось так!

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Про Кору згідна, і не лише вона одна на кухні. А он щодо Марти то можна посперичатись, бо вона не має своїх ресторанів. Вона лишень виступає на кухні.

А окрім Кори я вам можу довжилезний список жінок шеф-поварів викласти. І ДУЖЕ багато персональних шеф-поварів саме жінок.

Просто надалі є стереотип що жінка не повинна мати свого бізнесу. Ось цікава стаття:

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

В мене не криза, а просто відпочиваю від кухні. Чоловік зараз вдома з дітьми то він для нас зробив закупи і приготував гарну вечерю.

• Подобається Подобається x 7
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

17. Alias

Скажіть про це чоловікам тих кобіт :)

• Подобається Подобається x 4
  18. poetka

poetka Дуже важлива персона

А до чого лежать????
    П.С.Вперше таку маячню чую.о_О;)

19. night

night Well-Known Member

Ворон, скажіть будь ласка в реальному житті, (не беремо до уваги ресторани), скількох Ви знаєте чоловіків які б:
    1.)Готували самі
    2.)Готували б для сім'ї
    3.)Готували б самі і смачно
    Особисто я знаю чоловіків які вміють зварити макарони, пельмені, сосиски і яєчню підсмажити. Відбивні і смажена картопля це вже вищий пілотаж.
    А що таке гаспачо чи жульєн, коли бачать ці назви в меню, питаються. А як воно готовиться і гадки не мають.

• Подобається Подобається x 2
  20. как говорит бабулька моей жены, "правильно чистит картошку тот, кто её чистит". :)))

Хорошая фраза, даже слишком. Только с диким трудом и со скандалами, я таки заставил (где-то через полгода после свадьбы) жену пользоваться правильным девайсом - обычной овощечисткой, снимающей шкурку тонко, а не кромсать "любимым ножом" из каждой картофелины кубики и "додекаэдры". Теперь охотно соглашаюсь с ней, что именно она - виртуоз в этом деле :)

а де твій аватар? :)