Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Твій вислів: -ше й коні не валялись:)

---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ----------

:))):))):))):))):))):)))Угу!з барбячого:haha:

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ----------

П.С. Журнальчик вислала.

• Подобається Подобається x 4
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дякую :yahoo: Десь в середу прийде.:)

• Подобається Подобається x 2
  3. дякую! :kissc: ну, ти просто ніби булку мені медом намазала :) я дуже рада :give_rose:

• Подобається Подобається x 6
  4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Нет, сытым на кухню ходит не надо. Всяка дурь в голову лезет.

Останнє редагування: 5 сер 2011
  5. Summer

Summer Well-Known Member

так на фото так вийшло... Рецепт простий, брала з кулін сайту. Якшо цікавить я напишу ))

• Подобається Подобається x 3
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А в мене жінка не вміє готувати, і не любить. Тому заздрю всім на цій гілці.

7. навчитись дуже просто: ви її надихніть. я, коли заміж виходила, тільки вміла картоплю смажити (от, що значить жити у мами за пазухою). а може Ви сам готуєте, то тоді вашій дружині можна позаздрити

8. Alias

А Ви її на форум підсадіть :) потихеньку почне цікавитись і випробовувати на Вас кулінарні рецепти

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

• Подобається Подобається x 5
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Готую, а не готував би, то зовсім би голодуха була. І так ходжу як студент - вхопив шось - і добре.

Деколи шось варить, але те вариво нудно їсти. Не смачне.

10. Alias

Та то вона прикидується, просто не хоче готувати.
    А Ви її хвалите ? Якщо ні, то починайте вже :) Стимула у неї немає добре готувати.
    Ну то таке...може в неї якісь інші є переваги :)

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та без різниці.

Ну була раз зварила вареники добрі, то похвалив. А другий раз такі самі зварила - і шо попало. Чудеса прямо. При чому ліпила їх з 10 ранку до 5 вечора, я вже сам 2 рази поїсти встиг.

Є... Якщо я шо зварю, то душе швиденько сідає їсти.

• Подобається Подобається x 1
  12. це, швидше, говорить про Ваші переваги :)

13. ENNI

ENNI Well-Known Member

А можна рецепт цієї краси і смакоти?:nyam2:

• Подобається Подобається x 5
  14. Alias

З гарбуза? так вын же жовтий , а в тебе червоний :)
    Може з кавуна? (арбуз рос. якраз )

15. poetka

:)Ага!!!! з кавуна.

16. poetka

Точно! І тому в мене нині боби:) і дієта,правда малому зупку зварю бобову і все....

17. Alias

А свині чомусь бобові не їдять ! ще бабця казала, що коли свині віддають залишки борщу з квасолею то вона все з"їдає, а квасоля залишається :))

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Олю, не страште народ, це не газовий балончик яким відстрашується нападника на вулиці, а так званий вогонь в баньці. По заграманичному називаїсі torch. Доречі в перекладі воно буде - факел. Прям олімпійський вогонь :girl_haha: Ним робиться крем-бруле і різні інші запіканки.

Доречі можете подібного добитись коли поставите пиріг під бройлер на 3-4 хвилин, але не більше, бо згорить. Але перед тим треба добре цукром посипати.

Я доречі колись хотіла купити такий набір на подарунок на посидульки на конкурс, але мені сказали не брати бо люди не будуть знати що з тим робити. А був в таку класну ціну той набір - 4 формочки і факел.

• Подобається Подобається x 7
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Коли справді готуєш щось на кухні то жінки там заважають. Всі найкращі кухарі це чоловіки. Так мені мислиться.

20. poetka

А шо то сталось ???Моя барбуня догори ногамио_О

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

Найкращі ті,хто смачніше готує, а це можутиь бути і жінки....
    Відкладайте стереотипи в сторону і мисліть на користь жінки,ну хоч цуцуть.Бо ото: "чоловіки найкращі в усьому"...- НАДОЇЛО!!!!!:)
    В мене нині в холодильнику миша висить і вчорашнє рагу з бобових,яке вийшло трохи не те,о забула виключити тушкувані цукіні в томаті, і томат пригорів і став гірким,блін,але я то всеодно бухнула в рагу,
    А ви кажете......Іноді і від кухні слід відпочити,бо кожен день оте жировисько теж дістає.

а де твій аватар? :)