Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

    Дівчатка! Ще лишився босовський пакет підпеньок. Як ви робите солянку?
    Ми робимо так (це давній сімейно-династійний рецепт :))) ):
    - 5 кг капусти;
    - 1 кг цибулі;
    - 1 кг варених підпеньок;
    - 1 кг моркви;
    - 1 скл. олії;
    - цукор, оцет, сіль, перець.
    На дно чавунного баняка влити олію і нагріти. Зтушити моркву, додати капусту і цибцлю. Тушити годину. Докласти гриби і тушити ще 0,5 год. Викласти в банки і закрити. Спеції за смаком. Фсьо...
     
    • Подобається Подобається x 7
  2. Summer

    Summer Well-Known Member

    і мій звіт, пляцок за рецептом поетки :good:
    [​IMG] [​IMG]
    Дуууже смачний, ще раз дякую:), але маю запитання щодо бізе, в мене воно таке як крем вийшло, пекла його по рецептурі, таке має бути?:)
    і ще кілька звітів вівсяне печиво [​IMG]
    оладки [​IMG]
    баклажанова ікра [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 13
  3. Summer

    Summer Well-Known Member

    а в пакеті можна?просто він вже подріблений...
     
    • Подобається Подобається x 4
  4. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А скільки там грамів? Рецепт розрахований на 200 гр.кисілю.В пакетах мабуть меньше.
     
    • Подобається Подобається x 3
  5.  
    • Подобається Подобається x 1
  6. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Немає таких духовок з нижнім теном :))) є просто функція в духовки (електрична) коли вентилятор обдуває з верху і знизу,як це відбувається не знаю,не зазирала;)я ж не камікадзе в духовку 200 гр. голову пхати....
    Хочете докладніше зайдіть на сайт електродуховок,там все написано, а я керусь інструкціїєю......:)
     
    • Подобається Подобається x 4
  7. - :))) Нижний нагреватель обычно скрыт под днищем, иначе бы его мыть было невозможно.
     
  8. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    :wacko::flag_of_truce::dntknw:
     
  9. :pardon:
     
  10. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Я колись робила тортик на брикетах кисілю і був чудовий, але власне там кисіль в порошку не підходив а лишень той що в брикетах. Якраз маю вдома два брикетики малинового. Треба буде кексики забацати собі в дорогу, як поїду далеко, далеко.

    Наразі доїдаємо ось це чудо: Гарбузова бабка

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 8
  11. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Іду зараз печиво випікати.Як вийде покажу :)
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ага!!!!! а я тортик покажу...тільки нехай в холодильнику застигне троха....бо нинька така спека,шо ті вершки завдали троха мороки,але то таке......:)
     
    • Подобається Подобається x 4
  13. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    Маю охоту на овочі. Купила цукіні (зелені довгі кабачки) і цвітну капусту. Спочатку думала просто посмажити. А може підкинете якісь цікавіші ідеї? ;)
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. Кохана

    Кохана LuBimaya

    люблю фаршировані запечені в духовці цукіні, дуже смачно виходить...
     
    • Подобається Подобається x 3
  15. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    А чим фаршировані? Ще не пробувала такі робити.
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Фаршировать лучше мясным фаршем
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Ми фарширували як перець, тільки заливали соусом томатно-сметанним і в духовку.

    А сьогодні ми спекли хліб(за новим рецептом), бананові кексики..ну і вчорашнє печиво обіцяла показати
    [​IMG]

     
    • Подобається Подобається x 11
  18. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    Рецепт - якраз на мій смак! :good: М'ясо вже до понеділка ніде не куплю, а якщо гриби, то печериці підійдуть? І будьте ласкаві розказати що з ними треба робити, бо ще зі свіжих грибів нічого не робила і взагалі їх боюсь, але дуже хочеться :shy:
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Summer

    Summer Well-Known Member

    вчора на пробу зробила 1л квашеної капусти , що готується за добу, шо вам сказати - смакота :good:...нині вже пів банки не має... готується швидко, написати рецепт?
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Показую...просто цілий день не вмикала комп"ютер,мала роботу по хаті......
    Тортик простенький...бісквіт з вершково-сметанковим кремом....і карамелізовані яблучка в середині......на вигляд смачно.....шкода не покуштую....
    [​IMG]

    ---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

    питаєте? Ясно...як білий день пишіть......:)
     
    • Подобається Подобається x 13
а де твій аватар? :)