Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну а в мене плов,такий справжій із зірою і лавашем.
    Фокаччу ви бачили,бо її вже нема,її їдять,коли вона тепла,вона тоді хрумтить файно, а як помакати в соус,то воообше...Приготуйте не пошкодуєте.
    Салат з капусти і фенхелю.І здається все.А!!!!ну і обов"язковий житній домашній хлібчик.Казка!!!!!!!

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

Так і є насправді смачна та фокачча.Мені більше за піццу подобається.

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

І взагалі Італійська кухня останнім часом мені до душі.

• Подобається Подобається x 9
  2. Summer

Summer Well-Known Member

це супер, адже італьянська кухня сама здоровша! Не дарма Джеймі Олівер дуже любить італьянські страви:)

• Подобається Подобається x 3
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В отпуск пошел, поэтому сегодня я дежурный по камбузу. Состряпал суп да с потрошками, туда картошка, лук, морковка, спаржевая фасоль, перец болгарский, кабачок, помидор. На второе печень по строгановски. Компот. Арбуз. И себя не обидел. Пиво , тюлька свежепосоленная и кровяная колбаска

• Подобається Подобається x 5
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

Та де ж так можна - кровяночку "колбаскою" обізвати?! :sad:

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Треба кишкою ?
    У нас теж її ковбасою кличуть :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

Цього галицького збоченства я теж ніколи не розумів...

7. Alias

А я такого збоченства їсти не можу, бриджуся.

8. poetka

І я такого не їм,точніше наша сім"я також.
    А в нас нині;кукурузка варена,плов овочевий,той шо на лаваші,котлетки із такого свіжесенького м"яска,салат овочевий,мусака баклажанова і компот з ожини і яблук.

• Подобається Подобається x 3
  9. poetka

:)))А чим ва пл"яцок не догодив?????Хоч мені більше подобається пиріг...
    А як оті пляцки на весіллі виставляють,то мабуть з охотою їсте ні? Не задумуєтесь над назвою;)А на весіллях їх називають -кльошами...:)

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

Клас!!!А самі коптите????

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, в супермаркеті купили. Ще оселедця купили.

11. poetka

Оселедець люблю,але чомусь більше взимку:)

12. Alias

Коли ви втигаєте то все їсти?о_О Готуєш, готуєш....це ж треба постійно щось жувати,щоб встигати поїдати до наступного твого готування :)

13. poetka

Та то не багато,я ж маленькими банячками, а не баняцюрами,тай на 2 сім"ї.......2 дорослих мужика,зараз до нас ше мама на обід приходе,тай я з малим,то так здається,чоловікові обід запакувати на наступний день,тай так.
    Ну але ж ви теж готуєте,хіба ні?????;)

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

А спробуй не зготуй????Будуть,як курчата за квочкою лазяти: а ,шо попоїсти?????

14. Перепрошую ---КЛЬОШ це таріль на ніжці ,на який ПЛЯЦКИ накладають .
    Вот .

15. Alias

Готуємо, але трохи меньше.
    У нас в основному на вечерю готується щось серйозне коли тато з роботи повертається.
    А весь день ми так....перекусюємо, одні ж бо жінки :)

• Подобається Подобається x 4
  16. poetka

фАЙНО ВАМ.
    Я в основному готую плотненький обід.
    Сніданок,якась кашка,потім гульки, а обід вже шось серйозне,щоб і на наступний день залишалось, а вечеря з чого прийдеться,якийсь налисник,чи млинець,чи картопляне пюре з салаткою.
    То так здається шо я багато готую, я просто не лінуюсь дешо фоткати....Тай так виглядає:blush::yes::cools::cools::cools::cools:

• Подобається Подобається x 6
  17. Summer

Summer Well-Known Member

супер, супер! треба і собі його спекти з ожиною:)

18. poetka

Ну та так, але взагальному,як називають?????Кльоші це все що на тій тарільці....:crazy::crazy::crazy::sorry:

19. ENNI

ENNI Well-Known Member

Ніколи такого й не пила. У мене не дуже й пють кисіль. А щоб себе побалувати, то готові з пачечки робила. Але то, я так розумію, зовсім не те, що справжній.

• Подобається Подобається x 6
  20. Alias

В пачках суцільна хімія і барвники.А справжній то клас!
    Колись бабця робила "подвійний кисіль".Варився густий молочний і густий фркутовий.На тарілку з одного боку виливається молочниі, а на другу фруктовий. Береш такі тарілочку і їси спочатку один , потім другий :)

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)