Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ну а в мене плов,такий справжій із зірою і лавашем.
    Фокаччу ви бачили,бо її вже нема,її їдять,коли вона тепла,вона тоді хрумтить файно, а як помакати в соус,то воообше...Приготуйте не пошкодуєте.
    Салат з капусти і фенхелю.І здається все.А!!!!ну і обов"язковий житній домашній хлібчик.Казка!!!!!!!

    ---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

    Так і є насправді смачна та фокачча.Мені більше за піццу подобається.

    ---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

    І взагалі Італійська кухня останнім часом мені до душі.
     
    • Подобається Подобається x 9
  2. Summer

    Summer Well-Known Member

    це супер, адже італьянська кухня сама здоровша! Не дарма Джеймі Олівер дуже любить італьянські страви:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  3. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    В отпуск пошел, поэтому сегодня я дежурный по камбузу. Состряпал суп да с потрошками, туда картошка, лук, морковка, спаржевая фасоль, перец болгарский, кабачок, помидор. На второе печень по строгановски. Компот. Арбуз. И себя не обидел. Пиво , тюлька свежепосоленная и кровяная колбаска
     
    • Подобається Подобається x 5
  4. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Та де ж так можна - кровяночку "колбаскою" обізвати?! :sad:
     
  5. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Треба кишкою ?
    У нас теж її ковбасою кличуть :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Цього галицького збоченства я теж ніколи не розумів...
     
  7. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А я такого збоченства їсти не можу, бриджуся.
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    І я такого не їм,точніше наша сім"я також.
    А в нас нині;кукурузка варена,плов овочевий,той шо на лаваші,котлетки із такого свіжесенького м"яска,салат овочевий,мусака баклажанова і компот з ожини і яблук.
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    :)))А чим ва пл"яцок не догодив?????Хоч мені більше подобається пиріг...
    А як оті пляцки на весіллі виставляють,то мабуть з охотою їсте ні? Не задумуєтесь над назвою;)А на весіллях їх називають -кльошами...:)

    ---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

    Клас!!!А самі коптите????
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Ні, в супермаркеті купили. Ще оселедця купили.
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Оселедець люблю,але чомусь більше взимку:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Коли ви втигаєте то все їсти?о_О Готуєш, готуєш....це ж треба постійно щось жувати,щоб встигати поїдати до наступного твого готування :)
     
    • Подобається Подобається x 5
  13. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Та то не багато,я ж маленькими банячками, а не баняцюрами,тай на 2 сім"ї.......2 дорослих мужика,зараз до нас ше мама на обід приходе,тай я з малим,то так здається,чоловікові обід запакувати на наступний день,тай так.
    Ну але ж ви теж готуєте,хіба ні?????;)

    ---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

    А спробуй не зготуй????Будуть,як курчата за квочкою лазяти: а ,шо попоїсти?????
     
    • Подобається Подобається x 5
  14. Перепрошую ---КЛЬОШ це таріль на ніжці ,на який ПЛЯЦКИ накладають .
    Вот .
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Готуємо, але трохи меньше.
    У нас в основному на вечерю готується щось серйозне коли тато з роботи повертається.
    А весь день ми так....перекусюємо, одні ж бо жінки :)
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    фАЙНО ВАМ.
    Я в основному готую плотненький обід.
    Сніданок,якась кашка,потім гульки, а обід вже шось серйозне,щоб і на наступний день залишалось, а вечеря з чого прийдеться,якийсь налисник,чи млинець,чи картопляне пюре з салаткою.
    То так здається шо я багато готую, я просто не лінуюсь дешо фоткати....Тай так виглядає:blush::yes::cools::cools::cools::cools:
     
    • Подобається Подобається x 6
  17. Summer

    Summer Well-Known Member

    супер, супер! треба і собі його спекти з ожиною:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ну та так, але взагальному,як називають?????Кльоші це все що на тій тарільці....:crazy::crazy::crazy::sorry:
     
  19. ENNI

    ENNI Well-Known Member

    Ніколи такого й не пила. У мене не дуже й пють кисіль. А щоб себе побалувати, то готові з пачечки робила. Але то, я так розумію, зовсім не те, що справжній.
     
    • Подобається Подобається x 6
  20. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    В пачках суцільна хімія і барвники.А справжній то клас!
    Колись бабця робила "подвійний кисіль".Варився густий молочний і густий фркутовий.На тарілку з одного боку виливається молочниі, а на другу фруктовий. Береш такі тарілочку і їси спочатку один , потім другий :)
     
    • Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)