Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Полковник

Полковник миється в бані

А я холостякую.
    Прошу Вас, Умоляю Вас - не надо такое писать до 10 августа.

• Подобається Подобається x 6
  2. ENNI

ENNI Well-Known Member

Так може ми підігріємо Ваш апетит і ви самі щось собі смачненьке приготуєте. Ще й дружину здивуєте своїми кулінарними здібностями!

• Подобається Подобається x 5
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Насмотришься, начитаешься и не в какие штаны не влазишь. Целулит прёт.
    Во всём виновата поэтка, искуситель. ;)

• Подобається Подобається x 10
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

А чого відразу я?????о_О
    В мене нині італійський сніданок:спагетті в соусі болоньєзе,запечені овочі в оливковому маслі,фокачча вчорашня:) і панакота по-моєму....

• Подобається Подобається x 14
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

А я нині герой у власних очах - наліпила вареників з бульбою і солодких з сиром! Ще зараз фаршировані перчики буду запікати
    А вчора спекла пляцок з персиками, закусила нині ним вареники і...пішла спати! Прощай, хфігура! :)

• Подобається Подобається x 11
  6. Ravin

Ravin Well-Known Member

:scratch_one-s_head:
    :haha:

:good:

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

о_О:mocking::cry:

• Подобається Подобається x 2
  7. Summer

Summer Well-Known Member

в мене вчора - піца на меді, ммм моя улюблена! [​IMG] :good:

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

а ще хочу порекомендувати салат ( фото потім) мені знайома з Англії дала рецепт -
    сирий буряк тремо на терці ( грубо, тонко -хто, як любить)
    листки салату рвемо
    морква сира - на терко
    свіжі помідори на кавалки ( але почистити зі шкурки)
    огірок свіжий ( можна і маринований)
    сік 1\2 лимона, оливкова олія. Дуууже смачний і корисний!

• Подобається Подобається x 10
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 4
  9. poetka

Ось чим пригощала.Приїхала знайома з Італії, я їй забацала:
    Пиріг з шпинатом,базиліком ,перцем,баклажанами і сливами слойний з кунжутом(Смакота!!!!)
    Панна кота по-моєму сливово-ванільна з медом.:

• Подобається Подобається x 13
  10. Summer

Summer Well-Known Member

виглядає надзвичайно смачно! Рецепт в студію можна? :)

• Подобається Подобається x 3
  11. poetka

Класний салат,я б модернізувала, із сирого буряка зробила б по-корейськи і моркву можна також.
    За ідею дякую,спробую.....:)

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

Та то просто-простого:
    Стушкувати всі овочі( я запікала) Викласти тісто в форму(можна купити готове,я ж мала свого виробництва) поверх тіста начинку,присипати зверху сільським сиром,накрити другою половинкою поколоти виделкою,змастити водичкою,або білком і присипати кунжутним насінням.Запікати при 200 Ц. десь 20 хв.

---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

П.С. Прикрасити листям синього базиліку,листям шпинату і половинками слив,сливи попередньо можна потушкувати в вершковому маслі,щоб зм"якли, я не тушкувала,бо немала часу.

---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:26 ----------

Але ви потушкуйте сливи обов"язково,буде смачніше...

---------- Додано в 00:29 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

Шпинат для пирога достатньо обдати кип"яточком,або потушкувати разом з овочами,якщо будете тушкувати.Смачного!!!!

• Подобається Подобається x 8
  12. а я пекла нині пиріг зі сливами і хотіла, щоб тіста було небагато, то взяла слоєного. начинка видалась смачна, але тісто :nea: не підходить до неї. бесквіт, мабуть, треба було робити :dntknw:

• Подобається Подобається x 6
  13. poetka

Ну то треба пісочний тарт,тіста мало,воно хрумке і файне, а сливи для нього можна потушити в маслі і цукрі(карамелізувати) і поверх накласти і запекти.А потім зверху збити файно білок, і як є бальончик газовий(О!!!!Моя мрія) ше тим бальончиком присмажити, а як ні,то в духовку ше на 3 хвилинки.
    Смакота до тої вашої кави.Ух!!!жаль,що ми так далеко.

14. tenkovir

tenkovir Well-Known Member

Турецький салат

Інгрідієнти різні можуть бути, як варіант: підсмажити баклажани на сухій петельні або на олії смажити, додати цибулю, різаний болгарський перець, огірки, помідори, зелень, перець чорний мелений, сіль, олія (соняшникова чи оливкова), перемішати і вперед.
    Більш детальніше тут http://rivok.net/?p=799

Кому на побачення - на роботу, можна робити без цибулі, а хто планує бути сам вдома - можна ще і часнику трішки )

• Подобається Подобається x 8
  15. poetka

Фокачча на заквасці:

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

З базиліком і часником:)Смачно!

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

ФОКАЧЧА, - Італійський пшеничний корж; готується з борошна, води й дріжджів; в італійську фокаччу додають маслинову олію; може бути з начинкою або без неї, може вживатися замість хліба з м'ясними виробами, різними соусами або з сиром.

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

Замість соусу я використала підсолену олію(найкраще оливкову) з часником,Ух!Скажу вам,то шось...

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

Ось тут багато рецептів фокаччі:http://www.gotovim.ru/recepts/bake/focaccia/

• Подобається Подобається x 11
  16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

:mocking::mocking::mocking:

• Подобається Подобається x 1
  19. Summer

Summer Well-Known Member

Поетко, така краса та Фокачча, так смачно на фото виглядає!
    в мене нині голубці такі не дуже м'ясні та овочева зупа. У всіх нині була ломка за солодким ( ото привчила :) )

• Подобається Подобається x 4
  20. Peri

Peri Well-Known Member

Мій " мартен" запрацював!
    Заскучила:blush: Тому - окрім " обов*язкових " страв, ікра кабачкова ( заморська:),смажена цвітна капуста, тушкована печінка, смажена рибка (пасувало б до розділу " рибалка" заглянути:girl_blum: Аліясочко, держись - чарівний пляцок Аліясочки:nyam2:

а де твій аватар? :)