Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Хондочка дивись вище, я в ютубі знайшла те саме...:)

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

Пригощала своїх гостей цукіні смаженим в клярі з мінералки,бульбою з шпинатом і кропом,салатка свіжа з капусти огірків зелені, цибулі,кексами англійськими і фаршированими помідорками чері в соєвому соусі, і винцем білим закарпатським....а дітискам ше морозиво з бананами і шоколадом.

• Подобається Подобається x 5
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мама ще смажить в клярі цибулю порізану кільцями, помідори,кабачки...ще якісь овочі.Коли приходять неждані гості з пивом:) Цибуля взагалі класно виходить ..ще й красиво :)

• Подобається Подобається x 6
  3. poetka

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а він з яким побуджень то каже? Егоїстичних чи альтруістичних? Треба подумати.

Я б йшла, чому ні.

Я вас кавою пригощу, будете? Сама варила, це вам не шо лібо как. Муж зацінив мою каву.

і морозиво до кави. Соус чорничний я також сама робила. Все було п’яне і вершки, і соус. Все з Алкоголем.

• Подобається Подобається x 10
  5. Alias

Про каву поподробнєй ,будьласочка :)

• Подобається Подобається x 4
  6. poetka

думаю...Платять мізер.:sad:

• Подобається Подобається x 2
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Усе дуже просто.

Дві столові ложки кави на півтора склянки води. Залити в жезву, поставити на маленький газ і довести до кипіння, але не дати сильно кипіти. Закипіло легенько. Виключити газ і дати постояти. Кава осяде. Налити в філіжанку а зверху наплюти багато файних збитих вершків з додаванням розтопленого шоколаду і кавового лікеру Калуа.
    Можна лікер влити безпосередньо до кави, а зверху прикрасити збитими вершками, білими.

• Подобається Подобається x 9
  8. Alias

Ясно.Дякую:give_rose:

9. о, до цього місця - це і "мій" рецепт, ще мож (додати кка зернят солі) , а отой лікер - то просто ужасть - губи злипаються :)

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Якщо його пити прямо з пляшки, то так. Тому я його використовую в медичних цілях, не говорю про Бейліз а про звичайний кавовий. Ніц мені ся ше не злипло, бо використовую прафільно.:mocking::haha::tongue:

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

Мона. Се так моряки роблять завжди.

• Подобається Подобається x 7
  11. ну, і я - правильно: з кубиками льоду :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  12. poetka

Налисники з сиром і родзинками на сніданок,ну і кава,але "попроще" вашого - простий цикорій з вершачками і корицею.....
    Шо на обід не придумала...Маю ше шпинат, бизилік,цукіні,кабачки і синій,може мусаку зроблю,може тарт,не знаю...

13. Alias

Борщ,перець фарширований, піца,компот, пиріг з грушами..ожина натюрель.
    Але ще й кінь не валявся,одні плани :))

• Подобається Подобається x 8
  14. poetka

Ну,як,плани реалізувала????;)

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

Бо я печу крила в соєво-томатному соусі і фокаччу з печеними овочами і базиліком ....і салатку дороблю і все.Ше маю кекс ,най сидят і їдят,шо є.

---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

Угу!І ше на маслі:) і до тіста додала баааагато сухого маку,смакота ше та, і рому долити не забула.

15. Alias

Аякже ! :)
    От тільки перець на завтра залишила,бо в нас тато такий вредний,йому треба щоб було тільки свіже і ніякого вчорашнього.
    Зараз пиріг допікається.не знаю, що з нього вийде ..сама придумала :)

• Подобається Подобається x 7
  16. poetka

Покажу розрізики:

• Подобається Подобається x 9
  17. Alias

мммм, який смачний пиріг я спекла !:yahoo::nyam2:
    Зараз доїм , потім сфоткаю :)

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

пустий таріль хіба :)))

Дуже файний розрізик. Ром, це те що тре для пухкості і сухості. Я також люблю додати.

• Подобається Подобається x 3
  19. Honda

Honda Well-Known Member

А в мене мама зробила мусаку...а я тим часом спекла кексики...

20. ENNI

ENNI Well-Known Member

А в мене червоний борщ, гречка, гуляш, перець в сметані. На десерт бісквіт та компотик.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)