Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

о_Оо_Оо_ОНу це вже воообше!!!!!:cry:
    Я такого не їм, а літом взагалі треба більше овочів гризти:)
    Але як ви таке любите,то нехай,у кожного свої смаки...

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас теж такого не їдять.
    А я поставила сині в духовку, буду ікру робити... сиру.

• Подобається Подобається x 5
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Как раз у хвостов почти нет запаха, но все таки желательно перед готовкой замочить в воде на полчаса. А такой суп в ресторане стоит дорого

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

рецепт в студию

• Подобається Подобається x 4
  4. Alias

Зараз дороблю,заодно і фотку покажу :)

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

5 шт баклажанів запекти в духовці
    3-4 помідорки
    1 цибулина
    часник (кількість за бажанням )
    олія
    сіль,перець зелень (за бажанням яку і скільки )
    Як вистигнуть баклажани, зняти з них шкірочку , посікти ножем. З ошпарених помідорів зняти шкірку і теж посікти ножем + цибуля,часник.За смаком додати сіль,перець чорний, олію,зелень.

Можна перекрутити через м"ясорубку або подрібнити блендером.....але ножем смачніше :)
    Ще можна і солодкий перець 3-4 шт запекти і теж додати до ікри,але ми так не робимо.

Потім взяти окраєць хліба , намастити вершковим маслом, а зверху ікрою...ммм..смакота !
    Смачного :)

• Подобається Подобається x 15
  5. poetka

Кляс!:good:
    А в мене нині кекс з ожиною,м"яско в сметані,і шпарагівка з цукіні,шпинатом,морквою і базиліком...Смакота!!!

• Подобається Подобається x 12
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Смакота! ;)

А моя ожина тільки зав’язалась але ще не достигла. А малина вже усьо! На осінь планую другий урожай збирати. А кекс на сметані?

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Та то японці. Вони такі віщі витворяють з тими морськими гадами і ТАКЕ їдять, шо УЗЯСТЬ! Не для чутливих українців. :haha:

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Чому? це великий делікатес, так само як бичачі яйця або флячки. Люди тут спеціально їдуть шукати де можна знайти хвіст щоб з нього зробити суп або раґу.

• Подобається Подобається x 3
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

а цікаво як би японці на свинячі п"ятачки реагували? чи на кров"янку?)))

8. Alias

або на дриглі :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

дуже позитивно. Вони таке дуже споживають. У них взагалі безвідходне виробництво. Їдять УСЬО зі свині!

Можете подивитись в ю-тубі їхні кулінарні шоу. Не для слабонєрвних!

з задоволенням поїдають і подають.

Замало повітря вбиває.

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ааааааа! Подзвонила мені тільки що кума, стою я з нею розмовляю, поруч стигне мій сирник, який мені завтра на роботу нести, аж раптом приганяється моє чудо, хапає ножа і так щедро перерізає пляцок під кутом 45 градусів... Я навіть не встигла нічого сказати.
    Нє, ну я дозволила своїм краї пообрізати, але щоб аж так! :cry:

• Подобається Подобається x 9
  12. Honda

Honda Well-Known Member

13. poetka

А я маю пропозицію; працювати в невеличкій кондитерькій,не знаю,чи йти,чи ні???
    Чоловік каже не йти.....Я не знаю!

---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

Нині в мене така файнюча горохова зупка, і макаронки по-флотськи,ше вчорашній кекс(їмо поцуцуть)......
    Дівоньки,хто знає,як робити омлет,такий високий,м"якенький,як в садках колись давали.
    Я на сніданок пробувала...сідає:sad:

• Подобається Подобається x 6
  14. Alias

у садках до омлету додають трохи борошна, а же замість молока можна додати сметану.Буде пухкий,пухкий. перевірено :)

• Подобається Подобається x 7
  15. Honda

Honda Well-Known Member

Олю, можна попробувати....але спершу Вам тре прорахувати чи вигідніше буде, як дома.... вибір за Вами;)

• Подобається Подобається x 1
  16. olya_d

olya_d Well-Known Member

в нас в садочку омлет запікають, а не смажать
    А я деколи роблю ось такий солодкий омлет:
    яйця - 2 шт
    цукор - 1 ст л
    мука - 1 скл (можна і менше)
    молоко - 125 мл
    ізюм
    кориця
    Змішати яйця з цукром, молоком, мукою, коли низ омлета підсмажиться, посипати ізюмом і корицею, перевернути. Посипати пудрою

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

таке враження, що вони їдять взагалі УСЬО, не тільки зі свині

17. poetka

18. Alias

Так.В садочках омлети не смажать,а готують їх в духовці.
    А в нас сьогодні були вареники з картоплею.

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

Дякуємо красно!:mocking:Але ця зсилка тільки для ізбраних :)) Для тих,хто зареєстирований на АднАклАснІках;)

19. poetka

Блін!!!!:sad:

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ----------

Тутайка знайшла:
    http://www.youtube.com/watch?v=WhfEGKc7PLQ

---------- Додано в 22:34 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ----------

Кляс!!!!!!!!!!!!

20. Honda

Honda Well-Known Member

:cry: а я не можу побачити:sad: не зареєстрована там....

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

О! чудо! можу....тут:))

а де твій аватар? :)