Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Чорний хліб,то інша технологія,до нього потрібно додавати солод, а якщо точніше солодову закваску..(тоді він і буде справній чорний)А от тільки де взяти солод?????Може на пивоварнях?Сама шукаю:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Olenall

    Olenall миється в бані

    Можливо, це і так зрозуміло, але точно не беріть Rainford
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Salata

    Salata Well-Known Member

    Даже не думала.
     
  4. Summer

    Summer Well-Known Member

    в мене тиждень одні заготівлі , як мураха )) - зробила петрушку на зиму ціле 2 відерка стоять в морозилці, конфітюр - з чорниць, малини, полуниці ( так полуницю вже з'їли) , аджику ( не варю) на пробу пару банок. Потім зробила сьогодні ікру з баклажанів ,а вчора були просто баклажанові вежі. Фото покажу потім :)
     
    • Подобається Подобається x 6
  5. tenkovir

    tenkovir Well-Known Member

    Чудова страва - ліниві вареники
    [​IMG]

    відеорецепт тут rivok.net/?p=703
     
    • Подобається Подобається x 5
  6. Полковник

    Полковник миється в бані

    Как открыть?
    Это моё любимое блюдо. Надо сравнить технологию.

    Всё,открыл.
    Спасибо, Шановный, класс!
    НО!
    Сахара поменьше, корицу и ваниль не надо, после варки предлагаю обжарить в сливочном масле до румяной корочки и сверху золотистым поджаренным лучком!
    Красота!
     
    Останнє редагування: 7 лип 2011
    • Подобається Подобається x 3
  7. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А чого так рано? Ці овочі ще дорогі ,через три тижні,на початку і весь серпень вже будуть польові-дешевші.Ми ці заготовки робимо набагато пізніше...під осінь.
     
    • Подобається Подобається x 5
  8. tenkovir

    tenkovir Well-Known Member

    Да вариаций приготовления этого блюда существует большое количество, я вот сделал сладкий вариант
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. night

    night Well-Known Member

    Може хтось знає як готувати Уху по італійськи? Попробувала в ресторані і тепер мушу освоїти то вдома:) А гугл не може мені в тому допомогти.
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Яндекс видав безліч рецептів,яку саме уху Ви їли в ресторані,які там інгредієнти?
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Я готувала фаршировані помідори. Даю рецепт, який я колись вичитала у журналі і трохи переробила його. під себе.

    Помідорі (крупні) - 7
    Яловичина (відварена) -400 г
    Печериці консервовані - 15 шт.
    Зелені маслини - 15 шт
    Перець болгарський - 1
    Огірок - 1
    Часник - 2 з.
    Зелень - 1 п.
    Сіль, перець
    Лимонний сік - 1 ст. л.
    Майонез

    Усі продукти дрібно порізати. Часник пропустити через часничницю. Із помідорів вийняти середину, додати до начинки. Заправити лимонним соком, посолити, поперчити, заправити майонезом. Нафарширувати помідори. Прикрасити зеленню, маслинами та шматочками лимону.
     
    • Подобається Подобається x 8
  12. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Насчёт ухи, я бы поспорил. То что был рецепт ранее, ухой назвать сложно, это рыбный суп. Это если бы взять мясо и пожарить его на сковороде, добавив лук, специи и томатную пасту, подав с гарниром и назвав этот шедевр "шашлык".;)
     
    • Подобається Подобається x 3
  13. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Ну так у італійців і немає такого поняття як уха,є рибний суп.Тому.власне і не йдеться мова про справжню уху:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. night

    night Well-Known Member

    Русская Уха с итальянским темпераментом найбільше підходить під те що я їла.
    Три види риби я точно розпізнала на смак. А от з чого був зроблений кремоподібний суп не можу сказати. Колір був червоний. Напевне на основі помідорів. Але настільки пікантний смак був що крім помідорів там явно ще щось було
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Эх не могу показать чалдонский темперамент.
    Хотя уху на расстоянии сготовить могу с Вашей помощью и главное как и положено ухе не накладно. :)
    Видами какой рыбы вы можете располагать?
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Salata

    Salata Well-Known Member

    Расскажите, пожалуйста. Из более-менее свежей рыбы есть караси и пиленгас. :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Ну что не плохо, а главное не накладно. Кто такой пиленгас не знаю, но думаю пойдёт.
    1. Берём кастрюлю, наливаем воды и ставим на огонь, солим в половину требуемого. (можно по желанию положить картошку)
    2. Чистим чешую с карася, надрезаем живот, удаляем аккуратно жёлчный пузырь с кишкой, оставляя собу. Убираем кость прикрывающую жабры и хвост с плавниками.
    Так же подготавливаем второй вид рыбы и можно третий, но закладываем в кипящую воду с готовым картофелем с начало тот вид рыбы или части рыбы, которые на выброс. После того как они отдадут соки, вынимаем.
    И закладываем ту рыбу которую будете кушать, бросаем лаврушку и перец.
    Подготавливаем лук, можно не жадничать.
    Готовите рыбу до готовности и вынимаете.
    Бросаете лук. И очень важный момент, бросаем кубики бульонные Магги - " Куриный" и даже не плохо подходит "бекон". Досаливаете, разливаете по кружкам и приятного аппетита.
    Этот рецепт из не затратных и вкусный. И оставляет возможность для манёвра и совершенства.
    Но если готовить из настоящей дичи, то дичь готовят первой.
     
    • Подобається Подобається x 6
  18. Salata

    Salata Well-Known Member

    Гибрид кефали с кем-то. Костей мало, запаха нет, если крупный (около 4 кг) - то даже на шашлык хорошо идет.

    Спасибо.
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Summer

    Summer Well-Known Member

    ну ми зара їмо :), а на зиму ще встигнемо ;)
     
    • Подобається Подобається x 4
  20. Nevermind

    Nevermind Просто персона

    Я пелингаса довольно часто готовлю. Рыба крупная. В супермаркетах у нас продается. Одного пелингаса мне хватает чтобы и целую сковородку рыбы пожарить, и на вкусный рыбный супчик.
     
    • Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)