Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Summer

    Summer Well-Known Member

    ой ой, я щойно побачила, буде - ввечері, бо записник вдома ))

    ---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

    а де, де показували?
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Вчера на годовщину свадьбы устроил жене сюрприз: Собственное мороженое!
    Купил мороженицу с компрессором, за 40 минут литр делает, самый простой рецепт:
    1 стакан цельного молока
    3/4 стакана сахара
    2 стакана жирных сливок
    1 чайная ложка экстракта ванили (я добавил столовую ложку сахарной пудры с натуральной молотой ванилью)

    И всё! Уже вкусно и максимально (в городских условиях) натурально. Сегодня попробую зграммов 200 свежей земляники добавить (сахара надо будет побольше, засыпать чуть заранее, молока полстакана, чтобы влезло в ёмкость).

    А вчера - сделал из мороженого шарики, положил в креманку, посыпал сверху тертым шоколадом - жена была в восторге (что было с детьми - отдельная песня!Младший сказал, "жаль, что вы каждый день не женились" :))) )
     
    • Подобається Подобається x 12
  3. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Да жаль, жаль.
    Привет хорошему народу ЛФ! Дамы Вас целую в лобик и :give_rose::give_rose::give_rose:
    Нахожусь с 27 мая на краю земли на Ямале. Рядом полярный Урал готовил ужин для работяг. Горох, тушёнка, вода с горной реки. Муксун свежий, разделал, посолил и подперчил, так и съедим. Правда без лука, замёрз зараза.
     
    • Подобається Подобається x 11
  4. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А фото будуть?
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. tenkovir

    tenkovir Well-Known Member

    Ну як де, по Діскавері :), а якщо чесно, відписався в приват ;)

    ---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

    Залишайте коментарі, щоб знати хто і звідки приходить )
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    До дому доберемся когда,. то фото будет, а пока связь плохая, только успеваешь искать Хоть поприветствовать получилось, да и дождь и ветер со стороны гор западный не даёт расслабляться, а так солнце круглые сутки и будет сново жарко.
     
    • Подобається Подобається x 6
  7. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    хм...а цікаво то ж всім :girl_sad:
     
    • Подобається Подобається x 3
  8. tenkovir

    tenkovir Well-Known Member

    Вибачайте, у мене є свій відеоблог rivok.net, нічого особливого, просто був хороший домен вільний, купив, залив дизайн, тепер наповняю контентом, хай буде. То там час від часу викладаю свої відео, в тому числі і відеорецепти )
     
    • Подобається Подобається x 5
  9. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А я залишила;)
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. kjk

    kjk Дуже важлива персона

    кину сюди, не знайшов більш підходящої теми
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 6
  11. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    В мене нині голубці літні.....цілий баняк.Компот полунични-ревеневий і вчорашній кекс з мускатним і грецбкими горішками.\
    П.С. Доречі на сьогодні,коли кекс пролежав ніч,мускатний присмак кудись дівся, і кексик став пікантним і смачним

    Попробуйте пекти кекси додаючи щіпку мускатного горішку меленого,але не більше.
    Дуже добре поєднюється з корицею.

    ---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ----------

    kjk дякую за табличку,тепер лишається її завчити:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Nevermind

    Nevermind Просто персона

    Простіше роздрукувати, а в супермаркеті, дивлячись на упаковку товару та знайшовши там Е-, просто з папірцем звіритися ...
     
  13. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Звісно,що так легше...А саме найпростіше не купувати взагалі товарів де є Е...
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    я даю на кінчик ножа, але не до всіх кексів

    ---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

    а де тепер тих Е нема?
     
  15. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Особливо пасує до медових...

    ---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ----------

    В бабульок на базарі

    ---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ----------

    Я наприклад останнім часом навіть хліба не купую,бо дріжджі невідомо які і все інше сумнівної якості(минулись вже часи гостів і стандартів) тепер все тільки уява і пан,або пропав,тому готую все сама і хліб іноді печу і печиво і т.д.От би ше масло самій зробити,та все руки не доходять....
     
    • Подобається Подобається x 3
  16. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Привезли знайомі пакетик майонезу з Росії
    [​IMG]
    там на упаковці написано,що без консервантів і у складі немає ні одного Е,а тільки олія,водажовтки.сухе молоко,цукор,сіль,оцет і гірчична олія
    "Продукт без ГМО и искусственних добавок".Його смак мені нагадує варене яйце з майонезом.
    [​IMG]

    ---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

    Прийдеться тобі корову завести під балконом:)
     
    • Подобається Подобається x 4
  17. Summer

    Summer Well-Known Member

    ну а хіба вони не підсипають? треба довіряти тій бабульці, щоб знати, що в неї добре...

    вони ті єшки є практично всюди.... я як починаю читати на етикетках, особливо ковбасу, то вау то жах о_О, практично в кожній є глутамат натрію...

    ---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

    як і обіцяла пишу рецепт піци з медом. Тісто надзвичайно смачне, таке виходить як піца на дровах :)
    і так : 3 ст муки
    1 склянка неповна теплої води
    3 ст.л. олії
    3 ч.л сухих дріжджів
    1,5 ст.л. меду
    _______________________
    У теплій воді розчиняємо мед та сухі дріжджі. Муку просіюємо в миску, виливаємо в неї теплу воду з розчиненим медом та дріжджами, додаємо олію. Все перемішуємо та замішуємо м'яке, еластичне тісто. Це вимішане тісто залишаємо на 5 хв у теплому місці. Через 5 хв тісто готово до використання. Смачного вам! :good:
     
    • Подобається Подобається x 5
  18. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Мої літні голубчики....
    Пригощайтесь,такі смачні вийшли ....:)
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 10
  19. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А чим відрізняються літні голубці від зимових?;)Капустою чи начинкою?
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Літні смачніші.Капуста молода,кріп свіжий,морквочка сочна,помідорка свіжа для соусу.Ух!!!!!
     
    • Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)