Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    а де ж рецепт?
     
    • Подобається Подобається x 3
  2. tenkovir

    tenkovir Well-Known Member

    :) забув, буває )) тут http://rivok.net/?p=546 це справжній рецепт з ведичної кулінарії, а там вміють готувати рис. Тим більше я спеціально взяв не довгий рис, а круглий.

    ---------- Додано в 07:36 ---------- Попередній допис був написаний в 07:32 ----------

    До речі, вчора робив домашнє морозиво
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 10
  3. Summer

    Summer Well-Known Member

    в мене нині піца по новому рецепту - тісто з додаванням меду :), салат з капусти, огірком та оливовою олією
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Доречі я лишень так і готую рис, правда без овочів бо мої не їдять, мусить бути окремо. А я люблю з овочами!

    ---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

    має швидше пектись, бо мід як солод дає іншу хімічну реакцію. Я також люблю додавати мід до хліба, коли печу, замість цукру. Особливо з темної муки.
     
    • Подобається Подобається x 4
  5. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    А я печу бісквітний тортик - буде зі сметанковим кремом і трускавками! Як я таке люблю :nyam2:
     
    • Подобається Подобається x 8
  6. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А я напекла Михових кабачкових млинців
    Завтра буде рулет Клубничная сказка:)
     
    • Подобається Подобається x 6
  7. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Будуть:)
    У нас його взагалі не продають...
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Не росте???
     
  9. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Олю, а дай рецепт тої краси. В мене кущ румбарбару у садку завалявся...
     
    • Подобається Подобається x 4
  10. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    росте.але ніколи ніхто не продає,вважають за бур"ян
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. Summer

    Summer Well-Known Member

    Аліас, напиши :)
    в мене нині піца з медом, така вийшла як на дровах :) і салат з капусти

    ---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

    точно!!! дуже швидко і тісто таке смачне і хрустке трошки, супер!
     
    • Подобається Подобається x 9
  12. tenkovir

    tenkovir Well-Known Member

    Сирний кекс з вишнями та горіхами
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 8
  13. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Н у а той рецепт?
     
  14. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    ...і симпатиший..
    В мене піцца,не встигла сфоткати, як налетіли...
    Полуниця терта із сметаною, і поки все,думаю на сьогодні досить.Мама відпочиває.
     
    • Подобається Подобається x 6
  15. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Сьогодні на сніданок: Кефірні оладки з ріпаковим медом і полуницями.Смакота!!!
    Якщо потрібен буде рецепт,хто не знає,як готувати кефірні оладки,скажіть,поділюсь з охотою.
    [​IMG]

    ---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

    Народ,хто знає,як пекти бездріжджовий хліб?????
     
    • Подобається Подобається x 12
  16. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Хочу розказати як я маринувала м'ясо.

    М'ясо - 600 г
    Цибуля - 1
    Оцет - 2 ст. л.
    Зелень - 1 п.
    Лимонний сік - 1 ст. л.
    Зерна гранату - 1 ст. л.
    Сіль, спеції для шашлику, або плову.

    Мясо вимити, покласти у кастрюлю, залити оцетом, лимонним соком, посолити, посипати спеціями. Додати зерна гранату, нарізану зелень, цибулю кільцями.
    Поставити на ніч у холодильник. Обсмажити у жирі.
     
    • Подобається Подобається x 6
  17. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Якщо є лимонний сік,то для чого ще й оцет?о_О
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Нині спекла....але дала трохи забагато мускатного горішку,вийшов такий мускатно-мускатний:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. tenkovir

    tenkovir Well-Known Member

    Я ще ніколи не добавляв мускатний горіх в випічку, тільки в соуси, я купую мускат цільний, в горіхах, тому знаю що таке передати цієї спеції в страві :)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. poetka

    poetka Дуже важлива персона

     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)