Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Honda

    Honda Well-Known Member

    Я не плутаю, просто кажу, шо підсмажена на олії, це не є вже так і погано. ;) Тим більше, шо ніхто її не підсмажує до коричневого кольору...

    ---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

    І ізюму можна додати і кураги;)
     
    • Подобається Подобається x 4
  2. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Ну профіль правильний єврейський, то точно :)))

    ---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

    Я додаю родзинки і горіхи, і ще корінь селери. Заправляю йоґуртом.:good: Смакує мені більше ніж з майонезом і сметаною. ;)

    ---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

    Справа не в цвіту, а в тому що єнтат прадукт краще варьоний, ібо так кажуть мудрі медики.

    Я люблю моркву тушковану, але не смажену, або як тут назвала Іна Ґартен - соте.

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 7
  3. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Мої батончики з кунжутним насіннячком(магаз.хліба не купуємо,їмо своє)
    Рецепт давала,ну дуже вже вони смачні,спробуйте?
    Як не найдете рецепт напишу щераз.
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 9
  4. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Устроил себе выходной, жена поплелась на работу и за этот подвиг потребовала от меня окрошку. Пошел на рынок, это дело я полюбляю, значительно интереснее, чем сходить в супермаркет. Купил картошку старую и молодую на завтрак, огурцы, кусок телятины и зелень. Пообщался с народом, все ругают Януковича. Зашел в рыбный ряд, несмотря на запрет, торгуют азовской рыбой, купил к пиву пузанка. Да еще для любимой клубнику, говорят что в этом году клубника не сладкая, и ниже 25 грн не опустится
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    У нас 20 грн і солодка....нормальні полуниці:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А ше не купую....Боюсь,стільки отруєньо_О
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    У нас 38 гривень за кг, але мусиш собі сам назбирати :))) :)))
     
    • Подобається Подобається x 5
  8. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    о_О То як? Як вхід на платний ставок з рибою: скільки кг зловиш - за стільки платиш?
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Так точно. Вхід на ферму, де ростуть трускавки/полуниця безкоштовний, а тоді ідеш, збираєш скільки хочеш і платиш за назбираний товар. ;) Се якщо правдиві, свіжі і сезонні.

    А «тепличні» у нас круглорічно можна купити.
     
    • Подобається Подобається x 6
  10. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    Вчора думаю: всі на форумівці, а я вдома... От і зробила собі для розради десертики, одразу два згамала:

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 15
  11. Summer

    Summer Well-Known Member

    от такий тортик з полуницею спекла [​IMG] ;)
     
    • Подобається Подобається x 13
  12. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    З'явилась у нас українська гречка. По 24 грв. за кг. Мрак. о_О
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    а шо то таке?гречка по 24 грн?то мона їсти?:)))
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. Summer

    Summer Well-Known Member

    ого о_О 24??? китайська я вам скажу ніяка, гидотна...
     
    • Подобається Подобається x 4
  15. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А китайська по чому?
    У нас харківська в Сільпо по 18 грн.Нормальна наче,тільки якось швидко розварюється
     
    • Подобається Подобається x 5
  16. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Значить вона уже мала термообробку, якщо можна так сказати. У нас тут також в основному російська і українська гречка, будь-яка з них розварюється на ґвазю. Єдиний вихід - пекти в духовці! Ще треба спробувати Канадську, цікаво яка вона?
    Зауважила що у в магазинах більше сирої гречки, тобто зеленої. Можна самому підсушити на пательні а потім зварити.
     
    • Подобається Подобається x 6
  17. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    В мене нині тарти з кабачками і пиріг бісквітний з ревенем,так нічого смачний вийшов...
     
    • Подобається Подобається x 8
  18. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    У нас теж по 18 грн. Тільки її їсти насправді, не можна. Негреблися, а тепер не можуть продати. Вона ж кормова.
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    В Польщі без шуму і розголосу підняли гречку з 15 до 40 грн. за кг о_О. На днях знайшла за 30 грн в дешевому супермаркеті. Все важче знайти пачку кілограмову :sad: Переважно тільки упаковки по з 4 пакетиками по 100 г, в яких йой як не люблю готувати.. Рис так само - тільки в пакетиках. За нормальним у великі супермаркети треба їхати.. :sad:
     
    • Подобається Подобається x 7
  20. tenkovir

    tenkovir Well-Known Member

    Знайшов, перевірив, рекомендую чудовий рецепт приготування рису, в даному випадку із зеленим горошком
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 11
а де твій аватар? :)