Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Что есть кишка и как из нее сделать "чорні голубці"

2. poetka

poetka Дуже важлива персона

:haha::haha::haha::haha::haha::haha:Особисто я її не терплю,як згадаю скільки в неї вливають крові....ужасть!!!але смачна зараза,правда не їм через кров,бо потім би певне рвала,фе!!!!
    Одним словом то - кров"янка...Ужасть,аж вимовити страшно:)

• Подобається Подобається x 7
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Так это же моя любимая колбаса:good:

• Подобається Подобається x 5
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Олю, я ще часом печу солений сирник зі шпинатом: спасерувати цибулю з часником, додати порізаний шпинат, протушити. Сир збити з яйцями, додати тушений шпинат, можна додати трошки твердого сиру, дати трошки крохмалю, спеції

Начинка для печених печериць: шпинат, фета, сир дом., спеції, часник. Маю такий рецепт записаний, але ще його не пробувала :)

5. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Чалдон немножко скучал. Но привет передам, и чихать на офтоп и всякую заразу.[​IMG]

• Подобається Подобається x 13
  6. poetka

:give_rose::dance2::shyc:

• Подобається Подобається x 4
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А нам приятно! :dance2::girl_curtsey:

8. poetka

Нині спекла,випробовувала нову скляну форму.....тісто настільки файне,аж в роті тане,але я решітку не робила я зверху збила білок і крошкою посипала...Смачно,але я як завше модернізую:)І джем мені не дуже,бо нагадує варення не пойми з чого,на наступний раз буд просто ревень різати на шматочки...
    А я теж маю стару книжечку Цвек:);)

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

Іруська кекс -Клас,бомбезний.....:good:

• Подобається Подобається x 11
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

ага..самі сподобався.Сьогодні знову спекла,але вже з апельсинами.теж класний,але той був кращий

• Подобається Подобається x 6
  10. аналогічно :yes: - експериментування у мене в кістковому мозці сидить :)))

• Подобається Подобається x 3
  11. poetka

Леді Е......чому Ви так далеко.....:)Ми б точно знайшли щось спільне,точніше воно в нас є....але на різних континентах:cry:

В мене піцца,така класна,просто -бомба,хочете сфоткаю,але вже не цілу а кусочок,ше капуста тушкована з кмином,теж смачно,салат з руколою,пиріг Солохин.... і запіканка рибна з шпинатом(сама придумала:)

• Подобається Подобається x 8
  12. для початку, Леді М... :) і на "ти"

:good:

виникла ідея у мене, пишу в приват :)

13. Капуста молода тушена .Картопля печена .БоГрщ.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То я придумала такий термін, бо смак в кишки зі сметаною вийшов, як в голубців, тільки от колір - чорний! :)))

• Подобається Подобається x 2
  15. poetka

А можна поставити до морозилки і потім на терку потерти...

16. Salata

Salata Well-Known Member

Кусочками вкуснее. Это, похоже, песочное тесто. Оно вкуснее, когда край подсушен.

Кстати, недавно делала. Семейный рецепт, пеку часто. От маргарина давно отказалась, кладу спрэд. А вот недавно забыла (!) майонез (сметану/кефир не кладу никогда). Тесто вышло бомба. Половину сделала пирог. Половину - печенье. Просто, как на верх пирога отщипывала и чуть сплюскивала пальцами кусочки, выкладывала по 5 штук как лепестки. Рабочее название - "Яблоневый цвет". Фоток нет, потому что ушло у сына с другом за полчаса :)

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Думаєте воно краще?

Я від марґарини відмовилась і даю лишень масло. ;):blush:

18. Fon

Fon whom how

печенько - "серце красавіци"
    берем формочку у вигляді серця. оскільки формочки не було, то я гатив своїм модним піратським ножом полупопія, рубав, так би мовити з плеча.
    в місочку великого обьєму насипаєм муки. реально треба півкіло, але всипалось 300 грам. це я потім переважив пакєт шоб знати де я допустив помилку. після цього в муку вибивається 2 яйця а зверху всипається чуть соди. ну я взяв столову ложку, хоча достатньо було і чайної без ковпака. це все гарно замішується і добавляється мед. меду я дав від щирого серця, ніби сало міряв на забаву. але треба 150 грам. я не хотів бруднити тарілку, то вкидував 4 столові ложки, тими шо соду міряв. взагалі добре було і 3 ложки, але четвертою я вибирав з банки соду, шо туда дивним чином потрапила. після огидно важкого і довгого перемішування туда можна добавити і цукру, щоб печенька, згідно своєї назви були смачні. але прошу не забувати що назва печеньок "серце красавіци", тому цукром там навіть і не пахто, бо я забув. потім берем, хто формочку у вигляді сердечка, а хто просто ніж і починаєм ваяти наші полупопія увсій своїй красі. коли виготовлені заготовки кладем на брітванку (вона ж бритванка, але без шару жиру і муки на дні) і зверху мажем залишками яйця що не потрапило точно в мисочку, а трошки розбризкалось по китайській накладці на кухонний стіл з малюнком чорного хліба і якогось білого пійла, може навіть і німецького кефіру. на поверхню сердечок треба насипати рівномірним шаром добре подрібненого грецького (волоського) горіху. горіх має бути почищеним від скорлупи, бо гайкі зубам. увага! не пробуйте мілко подрібнити горіх часникодавкою. ніц не виходить. краще покрошити ножицьком, або взяти раз і назавжди мамину кавомолку. коли ця стадія кулінарії завершена, потрібно увіКнути духовку і довести її до стану сауни, коли вже - "ну хватіт пиво пити, пішли пожаримся". ставим бритванку з печеньками всередину і закриваєм духовку. треба сходити в туалєт, покурити, потім потинятись по хаті, написати в асю статус "агов шалені! юрко кулінар" і вже можна витягати. реально це 27 хвилин, хоча треба десь так 10. витягаєм бритванку, гострим і міцним ножем віддираєм печенька від бритванки. чяекаєм поки вистигнуть. відрізаєм чорне дно, робим гарячий чай. і макаючи наче сухарики поїдаєм під серіал "теорія великого вибуху", бо ті сволочі постійно там шось жруть, а це наганяє апетит. мама казала шо то насправді "медівнички з горіхом". але насправді краще підходить "серце красавіци. таке ж чертве, огидне, сіро-коричневе і тверде як камінь. всім смачного.
    добра порада - шоб не мити мисочку, дві ложки і бритванку краще кудись звалити на два дні. на здоровья..

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:)) :)) ще такого смішного рецепта не зустрічала.А стиль написання так вобще отпад!:))

20. і тепер Вас по повному прву можем назвати "серцеїд" ;)

• Подобається Подобається x 9
а де твій аватар? :)