Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Summer

    Summer Well-Known Member

    вчора спекла пляцок з румбамбару , вже майже не має...:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  2. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Знову зробила шоколодно-банановий торт,тільки спочатку виклала ананаси. а потім банани.До печива додала коньяк і трохи ананасового сиропчику..Зробила подвійну порцію.
     
    • Подобається Подобається x 6
  3. Голубці з молодої капусти ,огірочки-помідорчики ,зупа фасольова.:give_rose::give_rose::good:
     
    • Подобається Подобається x 7
  4. а у мене нині пиріг з румбару ))) згадується дитинство і бабина хата
     
    • Подобається Подобається x 7
  5. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    а що у вас вже продають? Треба буде свого коханого вислати на ферму, може у них вже є. Правда ціна напевне кусюча.

    Може то посіяти під хатою? кажуть що та собака дуже розростається... зате компот з неї суперовий і поживний!
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Але зловживати не радять...містить якусь кислоту,толком не знаю,треба гугля спитатись...
    А в нас на сніданок-гречка і омлети з різною зелепушкою і тости з сиром....
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А у нас з нього нічого не готують,тільки росіяни "пироги пекут".Колись ріс на дачі,то сусіди (росіяни)користувались.
    Розростається,але не так,щоб ради йому не дати.
    Сьогодні вихідний від кухні!ще є зелений борщ,котлети фаршированіомлетом,рисова каша,м"ясо тушене (перед цим мариноване в якомусь цікавому маринаді),каша рисова і торт .
     
    • Подобається Подобається x 6
  8. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    А я вчора зробила варіацію на Аліящин бананово-шоколадний торт.

    Потім покажу, що з того вийшло. :)
     
  9. та продають :) але сильно не позловживаєш - ціна, як за кіло свинини :crazy: а взагалі-то, я хотіла сливовий пиріг робити, але ті десь поділись :)
    листя містить велику к-кть щавелевої кислоти, зате коріння використовується в китайській медицині досі.
    не знаю, за яким рецептом його моя баба пекли, - я робила по Дарії Цвек - ложку можна проковтнути :)))
     
    • Подобається Подобається x 5
  10. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    Дівчата, а дайте файний перепис пляцка з румбамбару, бо мій занадто мокрий.
     
  11. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    я хочу з вишнями його спробувати,бо ананаси трохи не то.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Только щас дошло, что это за зверь. У нас называют ревень. Я в детстве любил нарвать его на огороде, почистить и с сахаром съесть. И пирог с ревенем люблю.
    Все, бросаю работу поехал домой, окрошку есть, первую в этом году. А еще жена вчера сделала что то вроде ленивых голубцов, в форму укладываются слями листья молодой капусты и фарш с рисом. Потом в духовке запекается
     
    • Подобається Подобається x 7
  13. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Гарна ідея.Треба спробувати.Цей рецепт ще лінивіший,ніж той який я знаю:)
     
    • Подобається Подобається x 4
  14. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Печеться пиріг з ревенем,то ше та смакота,обожнюю цей кисло-солодкий пляцок,як писала Солоха можна себе за дупцю вкусити...
    Потім сфоткаю і ви подивитесь.
    А ше нині курячий бульйон з дом курки і бааагато кропу,салат з фетоліною і все, а завтра певне буде плов на тому ж бульйончику.
    Дівчата, а дайте якийсь файний перепис,шо можна з шпинату зробити,до макаронів,крім,як тушкувати його в сметані???????

    ---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

    Оль,ну його треба спочатку на кубики порізати присипати цукром і залишити шоб відійшов сік десь на 40 хв,тоді через сито відцідити і все.Потім напишу свій рецепт...
     
    • Подобається Подобається x 8
  15. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Я такий колись робила, дуже люблю його.

    А я роблю звичайний 200 грам бішкопт і викладаю зверха румбамбар. Мням! Мій муж любить бішкопт.

    ---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

    А я кладу сирий, як є, тілько на кавальчики покраю.

    ---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

    Ну во! А в нас доречі свинина канадська, ну то їй не дивно що дорога - заграманична. :)))
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    бисквіт ;)

    А мені чоловік посадив два кущі порічок. Вже мені пахне пляцок Порічова Пані. :good:
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    Пляцок таки передумала пекти сьогодні, бо є ще солодке, яке з весілля дали, то просто зварила компоту.
    А на вечерю нині спагетті і соус зі шпинатом і курячим філе, і салат з редиски
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. цибулю, нарізану соломкою, птдтушкувати до золотистого кольору, додати шпинату, потушкувати; сіль, перець; поітм змішати з кисло-молочним сиром і макарогами (типу макарони "по-флотськи", тільки не по-флотськи)))

    я теж маю шпинат, але буду з ним робити слойонки. начинка така: цибульку засмажити, додати шпинату, стушкувати. потім змішати з бринзою, все це змішати збитим до однорідності яйцем і викладати на квадратики тіста, які складати трикутниками. випікати 20-25хв при 240С. з пивом дуже смачно. або просто з сметанкою ))

    а-а-а - "панське тісто": багато яєць бере :)))

     
    • Подобається Подобається x 8
  19. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Ну мій чоловік може в пана ся трохи бавить :) але я не дуже багато беру, тільки шість на малу тортівницю.;)

    ---------- Додано в 04:58 ---------- Попередній допис був написаний в 04:56 ----------

    а я його і просто в пиріг завиваю, використовую листкове або напів-французьке тісто. Смакота! Тільки он листкове тісто масло любить.
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    Купила на пробу кишку, підігріла.. Яка ж вона смачна!! Дала трохи сметани і вийшли "чорні голубці" :nyam2:
     
    • Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)