Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. tenkovir

tenkovir Well-Known Member

Привіт, готував на днях сирний кекс

• Подобається Подобається x 13
  2. Яруська

Яруська Well-Known Member

Якби могла, то тисячу плюсів би поставила!! :good:

• Подобається Подобається x 5
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Або залити його на печену круху (пісочне тісто) основу і зробити або кошички або тарт. А зверху прикрасити збитими вершками і цедрою лайма. :dancer::nyam2::nyam2::nyam2::nyam2:

Як кажуть американці - to die for!:mocking:

• Подобається Подобається x 11
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Рецептики завжди потрібні.:)
    А давайте їх писати за замовчуванням!
    У нас сьогодні заварні блини і ледачі пельмені :)

• Подобається Подобається x 3
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

шось таке десь вже чула:)А детальніше.

• Подобається Подобається x 1
  6. Alias

Розкачуєш тісто .поверх намазуєш фарш ,скртити рулетиком.порізати на маленькі кавалочки .Можна варити.а можна на пару або тушити на овочевій подушці з сметаною.Я зварила..нічого так,нормально..фарш не випадає:)
    А,у рулетику треба защипнути шов,щоб не розкрутилися.

• Подобається Подобається x 7
  7. Alias

Щось я вдарилась в готування,треба терміново заміж виходити:scratch_one-s_head:
    Сьогодні спекла батону(як пух!)і запечені м"ясні кошички з грибамиі в сметанному соусі з картопляним пюре

• Подобається Подобається x 8
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Рецепт, будь ласка. :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Alias

М"ясний фарш як на котлети(у мене залишилось вчора від лінивих пельменів,тільки додала булку замочену в молоці)
    зробити кульку і сформувати ...ну як шляпка печериці середнього розміру
    викласти на деко.Тим часом підсмажити любі гриби з цибулькою.В кожну "шляпку"покласти по чайній ложці начинки і поставит в духовку.
    Сметанний соус....підсмажити цибульку ,додати ложку муки,добре вимішати ,залити сметаною і дати прокипіти.Поперчити,посолити.Залити кошички і запікати до золотистості.
    Як варіант можна до кожного кошика зверху покласти нарертий сир і змастити майонезом.

• Подобається Подобається x 13
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Нині на вечерю була фарширована бульбочка зі салатками:

• Подобається Подобається x 15
  11. Summer

Summer Well-Known Member

в мене нині салат з помідорами (різнокольоровими), з бринзою, оливковою олією та сік лимона:) ...і піца, фото потім загружу, бо шось лінь мені ))

12. poetka

А в мене товчені відбивні курячі( і нашо я їх їла,зараз фігесенько)..... і бульба по-селянськи з часником ну і салат свіжий з капусти огірочків з любистком,хто не куштував любисток,спробуйте!Бомба!

• Подобається Подобається x 10
  13. Alias

Вчора ввечері зробила шоколадно-банановий торт..без випічки.Про смак нічого ще не можу сказати,бо ще не їли.

14. Un.Known

А рецепт? :)

15. Alias

Рецепт буде пізніше,разом з фото в розрізі:)

• Подобається Подобається x 4
  16. poetka

А 'Un.Known,щось покаже нам, може розкаже,ну так цікаво,що в Празі гамцяють;)
    Оль ????????

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ----------

А я тірамісу забацала на домашніх яйцях,крем - "ульот",головне доооовго збивати жовтки з цукром і капку в крем рому,смакота,але най полеже в холодильнику,потім покажу.....:)

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

Савоярдів не мала,спекла бісквітик і його порізала,і в кавусю..

• Подобається Подобається x 9
  17. Un.Known

:)

Так як сім’я в нас українська, їмо ми переважно звичайні українські страви. Окрім вареників - то вважаю за геройство. )

З чеської кухні споживаємо печений карчик із шпинатом і картопляним кнедликом, курча на паприці. Інколи печу колінко з хріном. Це мабуть і все.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В нас була на обід картопля-фрі, салат із лосося та авокадо (!!!!!!! :nyam2:), "хробачки" з курячого філе та свіжий сік з апельсинів і грейпфрута. Зараз буде на десерт тортик з вишнями (куплений, але файний).

19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Сьогодні на вечерю зробила пюрешку,рибні котлети,салат з редискою і сиром,салат з капустою....оце апетитно повикладала собі на тарілку,зібралась вечеряти....прийшов брат,забрав і сказав щоб я після 18.00не їла...бо треба фігуру пильнувати:))).....ото сиджу...йогурт п"ю:)

• Подобається Подобається x 11
  20. Sauer

Sauer Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)