Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Я готую,так само ,як на тому першому сайті deva,але обов"язково додаю до картоплі мелений білий і чорний перчик,так смачніше,взагалі і до вареників також додаю (до начинки):)
     
    • Подобається Подобається x 4
  2. deva

    deva Well-Known Member

    і цибульки засмаженої побільше. смакота.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. victorys

    victorys позитивчик :)


    Щось я наофтопила багато...
    Завтра збираємось на гриби, хтось якийсь цікавий рецепт підскаже крім підливки?
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. victorys

    victorys позитивчик :)

    ну то добре, бо я вже почала переживати як я так швидко встигну ті гриби з лісу засушити :scratch_one-s_head:
    Маємо спеціальну сушилку, але то і так мінімум 1,5 доби треба, щоб гриби висохли..
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Полковник

    Полковник миється в бані

    НУ?
    И шо?
    Вже повэрнулись?
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Кохана

    Кохана LuBimaya

    А я сьогодні забацала смачнющий кекс в хлібопічці. І Лапшу домашню на курячому домашньому бульйоні!!!
    А кексик такий вийшов:
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 8
  7. victorys

    victorys позитивчик :)

    Та повернулись, повернулись :)
    2 кошики грибів + кульок підпеньків. Поки то всьо почистили, помили, підпеньки зварили, а потім в банки, а решту порізали щоб сушилась, бо вже сили не було щось з них робити :pardon:
     
    • Подобається Подобається x 8
  8. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А я тортик Київський....в темі "Звичайний день" виставила.
     
    • Подобається Подобається x 5
  9. Peri

    Peri Well-Known Member

    Поетко,не боїтеся ви гангстерів-солодкоїжок?:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ні, я їх в гості запрошую....:)
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. Peri

    Peri Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 4
  12. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    А я ввечері страшно захтів піцци...:preved:
    Пішов в "Барвінок"...за основами (бо я сам роблю)...а там нема...зїли,зволочі....:sad:
    Я сі взлостив,прийшов до хати,намастив си хліба смальцьом і мав тото в ...е-е-е..носі.:ireful1:
    О...
    Та й всьо....:sorry:
     
    • Подобається Подобається x 8
  13. я так думаю: хліб зі смальцьом та шкварками - то є прототип їхньої піци :yes::yes::yes:
     
    • Подобається Подобається x 11
  14. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    То зробіть си сам основу і поморозьте аби завжди була. Дати простий перепис?
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Персі

    Персі La mafia è immortale!

    Мені дайте :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Есть творог домашний, говорю жене может чего спечешь, вспомнили сырник с маком, который ели в цукерне львовской, нашел рецепт, может кто то другое предложит, рецепт http://www.cookingclub.ru/recipes/list/9462/0
     
    • Подобається Подобається x 4
  17. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Даю! Все геніально просто!

    1 ст. ложка сухих дріжджів (можна замінити 20гр свіжих)
    3 склянки борошна
    2-3 ст. ложки оливкової олії (можна замінити іншою без запаху)
    1 скл теплої води (води може піти менше або більше в залежності від вологості в повітрі)
    1 ст. ложка солі

    Пересіюємо борошно в миску, додаємо солі, сухі дріжджі (бажано, щоб дріжджі не мали прямого контакту з сіллю, бо це може вбити бактерію, отже сіль перемішати з мукою, далі додати дріжджі і все гарно перемішати). Суміш має бути кімнатної температури. Далі цівочкою вливаєте теплу воду (температура води +/- 40 градусів цельсія) і ложкою вимішуєте муку поки все не з’єднається в одне. В кінці додаєте ложку, дві олії і місите хвилин 10.
    Накриваєте миску вологою серветкою/рухником і даєте тісту підрости 1 годину. Готуєте свіжу піццу.
    Якщо не використовуєте тісто, то одразу поділити на два і розкласти в пластикові торбинки і в морозилку. Тісто може стояти в холодильнику два дні, якщо не морозимо.

    ---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

    Подарите мне! :)))
     
    • Подобається Подобається x 8
  18. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Та ні...добрий рецепт...нехай спробує....взагалі нічого складного...Ой я так сирники люблю...просто мням....

    ---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

    Єдине,що помадку можна самому зробити....взагалі і дешевше і смачніше.....

    ---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

    А я саме зараз пиріг печу яблучний...маю дуже простий рецепт, а виходить мням-мням...
    Хто хоче кажіть?
     
    • Подобається Подобається x 8
  19. deva

    deva Well-Known Member

    а ще з часничком. Часом як захочеться. Як кажуть рідко, але мітко. Я коли топлю смалець, то його не ріжу на шкварки, а перемелюю сало через мясорубку, а потім топлю, коли трохи остиге, то додам (не до всього смальцю) трохи часничку, солі перчику і виходить такий ніби паштетик, з чорним хлібчиком, кислим огірочком-смакота. шкода, що я зараз невдома, а в готелі. Приїду, обовязково зїм таке.
     
    • Подобається Подобається x 7
  20. Shine

    Shine Well-Known Member

    Вмієте Ви на ніч смаку нагнати;)
    А рецептик:blush: обіцяний...
     
    • Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)