оффтопи гілки "Християнство"

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Romko, 14 чер 2011.

1. morze

morze Well-Known Member

каяття -тільки самому собі, а не модератору!

2. talavoda

talavoda Well-Known Member

У сьогоднішній проповіді Папа Франциск говорив про важливість сповіді.

Папа Франциск: Боротьба християнина проти зла означає також щиро сповідатися зі своїх гріхів

• Подобається Подобається x 3
  3. friz

friz Well-Known Member

Передивився я всі свята на календарі, ніби всі там згадані і всіх вшанували християни, тільки жодного свята для Бога нашого творця не знайшов. Щось дивне твориться з людьми самого головного свята призначеного тому хто дає нам життя не відзначають.

• Подобається Подобається x 1
  4. Robert

Robert Well-Known Member

Погано дивились - перегляньте ще раз.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. friz

friz Well-Known Member

Тільки про трійцю не згадуйте, бо то три бога.

6. Robert

Robert Well-Known Member

Не фантазуйте.

7. friz

friz Well-Known Member

Я вас дуже прошу покажіть хоч одне свято яке люди присвятили для Єгови.

8. friz

friz Well-Known Member

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Справа в тім, що ваш "єгова" нічого спільного не має з нашим люблячим і всемогутнім Богом. Бо єдине в що ви вірите - це купка бруклінських намазанців, які "прорили канал до Бога". А поскільки вони ніякі не намазанці і нічого нікуди не прорили, то вони ніщо інше як антихристи-брехуни. А вас тримають за дурнів-рабів. Хочете в них вірити і виконувати кожну їхню думку - це ваша справа, але не лізьте з тою нечистю до християн, які вірять в Христа і Його Євангеліє.

10. friz

friz Well-Known Member

Бог Єгова не є вашим Богом? Що ви таке кажете?А я думав , що ми про одного і того ж Бога говоримо, ну добре тоді покажіть, або назвіть дату коли ви справляєте свято для свого бога, пліз.

11. friz

friz Well-Known Member

Якщо він у вас такий люблячий, то чому він мучить людей у вічному вогні?Про Єгову я можу сказати, що він люблячий, бо він не має садистських схильностей, як ваш триєдиний.:haha:

12. Pedro

Ви взагалі то українську мову розумієте? Я здається ясно сказав про вашого бруклінського намазаницького бога. Видно він в вас відібрав рештки здорового глузду. До речі, ви так і не пояснили мені коли і хто намазував бруклінських намазанців і коли і як вони прорили канал до Бога.
    Довго я ще буду чекати на відповідь???

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

о_О Ви шо, гоните?

14. friz

friz Well-Known Member

Як ви можете вимагати від мене відповіді, якщо ви не відповіли коли у вас свято для триєдиного.Спочатку дайте відповідь. а тоді розберемося з вашим питанням.
    Не гонемо, а переганяєм. Шо вас здивувало? Те що триєдиний бог створив пекло і там жарить своїх люблячих дітей.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Конкуренція.

16. Pedro

Абсолютно, Дзеко, те саме що й ви. Ви знаєте, яка різниця між вами, атеїстами, і єговістами? А практично ніякої. Ви вірите у вчення гниляка з Красної площі, а вони вірять в групу таких же, правда, живих гниляків, у Брукліні.
    Як ви, так і вони в Біблію і в Живого Бога не вірите. І, взагалі, гілка про християнські вітання. Чи не той самий бог з ріжками і хвостиком посилає вас і фріца в цю гілку?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha:

Ще один гонщик підтягнувся, падре Адріан, краще за мене знає в що я вірю-не вірю.

• Смішно Смішно x 1
  18. friz

friz Well-Known Member

Як можна змагатися з тим що не існує, я про триєдиного.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А Аллах існує?

20. friz

friz Well-Known Member

Це хто такий?

а де твій аватар? :)