Я думаю, священники краще знають чим їм тре займатися. На це є церква, яка з часів апостолів цим займається, а яйця курей не вчать, як відомо.
Тобто як приноситься жертва ? Жертва ж уже була принесена Ісусом! Що тоді приноситься на літургії? Не знаю. Поясніть, будь ласка.
Не знаю, що приноситься в Миховій церкві, в моїй жертва не приноситься, літургія - це обряд служіння, і головною її частиною є євхаристія. А взагалі, браття християни, я не дивуюсь, що йдуть війни між сектами і християнами, між ісламом і християнством, ітд, якщо християни між собою не здатні порозумітись. Фі. В дев'ятниці до Марії, що розв'язує вузли, є фраза:"Розв’яжи вузли в різних христианських церквах і віроісповіданнях і дай нам єднання з пошаною до різниць". Задумайтесь, обидва.
Це одне і те саме. Тільки коли хочуть набрати членів то починають друг друга обзивати сектою. І відрізняються величиною по кількості членів. Одні більші другі меньші. А по суті це одне і те саме
Сьогодні на Фейсбуку побачила ось таке відео. Це у Римі, на виступі Папи Франциска. View: https://www.facebook.com/Tv2000it/videos/827274060695630/?pnref=storyСподобалося, як священники різних християнських конфесій взялися за руки і перебували в молитві, поки виконувалася пісня "Amezing Grace".