Я вже перестаю звертати на нього увагу, бо він не хоче розмовляти по суті справи. Я не фізик но думаю якщо щось є і проникає кудись то воно матерія також. Пане Дзеко тут спілкуються на тему церковні свята то вам мабуть в інший розділ.
Мені хтось відповість в який день свято Єгови, чи християни такі послушні що не святкують того що Бог їм не казав.
О, їх на те вчать. Знову ж на тій дошці обяв про яку я згадував, для навчання про те як набридати людям, в них відведений один день. Тому слова на них не діють. Памятаю, колись банили за назойливі дописи не по темі. Чомусь забули про це. Флуд чи як то називалось...
Християни це ті що наслідують Ісуса Христа, а він не вчив ненавидіти а любити чог о за вами не помітив.
Кожен бачить те, що хоче бачити. Мені байдуже, що ви за мною помічали, а що ні. Будете офтопити далі - познайомитесь і з моїми гіршими якостями. Будете обговорювати мою персону - це буде останнє, що тут будете обговорювати.
Правильний хід думок, бо немає іншого посередника між людиною і Богом лише Христос. Здається так написано у Біблії.
В тексті пише, що телець - бовван, ідол - "19 Бичка зробили під Хоривом і вилитому бовванові поклонялись" ... але у вас він символізує зовсім інше... Не бачу змісту далі щось коментувати.
Якщо конкретному не довіряєш - можна знайти іншого, навіть незнайомого. Церква через єпископів та священиків уділяє святу Тайну Покаяння, здійснюючи Христові слова, сказані до апостолів та їх наступників: «Прийміть Духа Святого! Кому відпустите гріхи - відпустяться їм, кому ж затримаєте - затримаються» (Йо.20,22-23). Цими словами Ісус Христос вказав вірним визнавати свої гріхи тільки перед священиком, якщо хочуть здобути відпущення гріхів. «Кожен священик продовжує апостольське служіння у таїнстві Покаяння, розрішаючи вірних від гріхів і примирюючи із Церквою. Через молитву розрішення (розв'язання від гріховної неволі), яку промовляє священик, кожний каянник отримує Христове прощення» - навчає Катехизм УГКЦ (450).
Цікаво, я в Новому Завіті навіть не зустрічав такого слова як "священник", та ще й такого, котрий би мав якийсь особливий статус перед Богом щоб відпускати гріхи людям... Написано про пастирів, вчителів, єпископів, дияконів... Та й то ніде нема, такого що тільки вони можуть відпускати гріхи...
Левку, це питання можна висвітлити, але воно займе багато часу. Коротко можна сказати так, що є певна група священнослужителів, яких стосуються вищенаведені слова Христа. (Йо.20,22-23)
А слово Трійця зустрічали? Задумайтесь над цим, може не вартує бути християнином, раз не зустрічали...