оффтопи гілки "Християнство"

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Romko, 14 чер 2011.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не видумуйте. Краще почитайте історію Єгипту. Біблію читати без сатанинської башти вам заборонено. А там ясно написано про найбільший гріх Ізраїлю - ідолопоклонство. Невже так важко прочитати і використати свій мозок а не намазанців?

2. friz

friz Well-Known Member

Де? В історії Єгипту написано що найбільший гріх Ізраїлю це ідолопоклонство? Невіру вам, хоча ідолопоклонство це найбільший гріх значної частини людства.

3. Robert

Robert Well-Known Member

Не бачили, але знали, що Бог сотворив людину на Свій образ і подобу. А образ і подоба людини нічого спільного з бичком не має. Якщо б Арон хотів поклонятись справжньому Богові, він просто спорудив би жертовник, як було заповідано :

23 Не виробляйте собі поруч мене ні богів срібних, ні богів золотих не робіть собі. 24 Жертовник із землі спорудиш мені і приноситимеш на нім усепалення свої, і мирні жертви свої: овець твоїх і волів твоїх. На всяке місце, де я захочу, щоб прославлялось моє ім'я, я прийду до тебе і поблагословлю тебе. (Вих.20)

Ось і все. Якщо слідувати Вашій логіці, то могли зробити щось на подобу людини, але не бика.

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Не раджу з когось робити дурнів. В історії Єгипту є роль бога бика. А гріх Ізраїлю написаний в Біблії, яку сатанисти-намазанці вам заборонили читати. І подивіться на себе якщо можете. Більших дурнів ніж намазанці роблять з вас робити неможливо.

• Не подобається Не подобається x 1
  5. friz

friz Well-Known Member

На подобу якої людини? На Арона Мойсея чи Ісуса Навина на кого з людей Бог похожий? Людина створенна на подобу Бога, мається на увазі якості людини, а не вигляд я ж наводив цитату з біблії

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

смішно....

• Смішно Смішно x 1
  7. Pedro

Він плете все більш і більш дурнуваті речі. Говорячі про якості людини він забув подивитись на якості Гітлера чи Путіна.
    Не смішно, Миху. Це сумно. Як могла неграмотна і аморальна людина, якою безумовно був Рассел, так наглухо, безнадійно зазомбувати членів секти. Ну здається в Біблії все написано дуже чітко, ясно для 4х річної дитини. Ні, плетуть як з гарячки, бо расселіти-намазанці їм наказали так вірити.

• Креативно Креативно x 1
  8. friz

friz Well-Known Member

Коли Бог створив Адама він був досконалий і не був похожий ні на Гітлера ні на Сталіна і ні накого з людей які народилися після гріхопадіння, а відображав подобу Бога.

9. Pedro

О, тепер відомо чому Арон відлив бика. Бо Адам був подібний на нього. Наука башти?:)))

10. Robert

Robert Well-Known Member

От бачите, Ви фактично самі відповіли, що за поклоніння ідолу євреї були покарані.

Це не до мене питання. Але на подобу людини, а не бика. Різниця є.

Не тільки на подобу, але й на образ. "Сотворімо людину на наш образ і на нашу подобу".

Самі скажіть, Ви ще й далі бачите схожість людини і бика? Тільки чесно.

• Подобається Подобається x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якшо проводити паралелі між різними вченнями і релігіями, то завжди прийдеш до цього, тому і не має значення якої ти конфесії. Людина/бог/тварина/рослина/земля/повітря = Всесвіт, набір молекул чи атомів чи хімічних елементів, все складається з однакових часток. Людині не треба нікуди йти щоб знайти бога, крім як знайти його в собі, розгребти заноси комплексів і стереотипів і знайти.

12. Pedro

Дзеко, бачу вас навчили трохи манерам поведінки, які застосовуються у всьому світі - говорити до старших людей на ВИ. Тепер треба засвоїти правильні граматичні звороти. Я вже вам казав, слово Бог на всіх мовах світу пишеться з великої літери. Хоч ви і є постсовковим безбожником, але від граматичних правил вас ніхто не звільняв.

Останнє редагування: 25 січ 2015
  13. friz

friz Well-Known Member

Я ніколи не заперечував цього. Тільки казав що для них телець символізував Єгову.
    Практично немає ніякої різниці, якщо би вони створили навіть людину то Єгова також би хотів їх знищити.
    Бог є дух, а людина плоть, яким чином плоть похожа на дух? Може тут малося на увазі щось інше?
    В мене в стайні стоїть корова і на мене зовсім не схожа.
    Пане Дзеко я з вами згідний що все складається з одного матеріалу тому називається матеріальний світ но Бог є дух він не може складатися з матерії. А якщо у вас є бажання щире знайти Бога то повірте на слово ви його знайдете дуже скоро.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хм, повітря матеріальне? Космос? Рентгенівське проміння проникає крізь "тверді" тіла - вони матеріальні?

15. Pedro

Дзеко, весь матеріальний світ, згідно останніх наукових даних, становить 5-6% всього Всесвіту. Все інше - це темна енергія і темна матерія. Зрештою, можете більше інформації дістати з ґуґлу. Так що відома фраза Ісака Ньютона про незвіданий океан істини і далі актуальна.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Товариш @Pedro чомусь вважає що я потребую його консультацій в різноманітних сферах життя. Запевняю, це не відповідає дійсності.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фріц, ну нафіга ви з брудними чоботами залізли в гілку "привітань" і паскудите тут все?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Pedro

А чий я товариш, Дзеко? Для вас я мабуть вже дідусь.:pardon:

19. terRen

terRen Дуже важлива персона

Люди,:dntknw: а ви тему часом не сплутали???
    :facepalm:Ото вас понесло....

20. Pedro

Я їм про це вже казав. І єговісту фріцу і атеїсту Дзеко. Як з гуски вода!..

а де твій аватар? :)