Хитрий який... )) Мій чоловік колись мав таке переконання - що жінці в усьому треба суперечити, аби їй, оточуючим і собі самому не здаватись підкаблучником. Мені тепер зрозумілі реакції Ґаннера. А мій чоловік - тепер уже бувший.
Коли такий бойовий запал напоказ, то може бути, що в реальному житті, десь не дуже далеко від підкаблучника. Може той пан не знає ніку на ЛФ своєї дами(жінки), щоб хоч віртуально перестати бути підкаблучником, тому почергово хамить відвідувачкам - скоро можна ввести опитування: кому вже нахамив, а кого не зауважив.
Ні, ви не знаєте, підкаблучники дуже сумирні всюди, хоч напоказ хоч не напоказ. До речі жінки не хамлять? Як ви кажете? Тільки чоловіки? Шось не дуже хочеться слухати як кожна зірка своє "фе" висловлює. Войовничий фемінізм теж іще до добра нікого не доводив.
Я так понимаю что если в доме не кидают тапками то муж подкаблучник. УРА! У меня усьо в порядке - тапки летают, кастрюльки, подушки и чем там ишо детки играют?
Вспомнил как были в Познани, на выставке, и у меня двое друзей храпели всю ночь. Вот я тогда тапками накидался. На всю жизнь. То один захрапит, тапок полетел.... То другой.... Потом собираю тапки... и так всю ночь.
Нагадую,що тут КІМНАТА СМІХУ,а не розборок Такшо пропоную тут дарувати одним одному лише гарний настрій і позитивні емоції,а не "мірятися піськами"(с)
http://www.youtube.com/watch?v=QP_myQz3NlE&feature=related перших 50 сек.- реклама (можна пропустити)
Ось над польскою вимовою не польських слів сміялися десь поруч. Смійтеся далі над сакральним , читається-Улиця Обі- Вана Кенобіего. http://ru.starwars.wikia.com/wiki/Ulica_Obi-Wana_Kenobiego
Привіт В нас вільно можна всюди спілкуватись в темах, які цікавлять Звісно, дотримуючись правил форуму. Можна почати з теми "Будьмо знайомі ", потім завітати в тему, яка в нас є про все буденне, що з нами трапляється - Звичний день, а потім пройтись по форуму, подивитись які в нас є теми, і приєднуватись до спілкування!
Бык с плугом на покой тащился по трудах; А Муха у него сидела на рогах, И Муху же они дорогой повстречали. «Откуда ты, сестра?» — от этой был вопрос. А та, поднявши нос, В ответ ей говорит: «Откуда? — мы пахали!» От басни завсегда Нечаянно дойдешь до были. Случалось ли подчас вам слышать, господа: «Мы сбили! Мы решили!» 1805 И.И.Дмитриев
Закон Природы ГЛАСИТ: Убей Если Ты Только Голодный!!! Вот такой казус: стадо оленей убежало от леопардов, а один глупый олененок побежал навстречу хищникам, и вот что получилось..