Йой, Ярусько, підеш вслід за мною в список ігнорованих отого мистецтвознавського хамла пана. )))) Те, що ми говоримо про інших людей...
может в нике "n" первую надо на "m" поменять? и ударения иначе расстаивть, я еще не видел на форуме человека ( ли ?) который в каждой ветке найдет себе "той хто не шарить" або "не такий" або "не вдупляючий" може просто пан - НЕаддекватный?
Как говорят "ржунимагу". Нет ни одного форума, где рано или поздно не вставал бы вопрос о размерах. Молодцы, так держать!
Да ужжжж....а від того і комплекси, і підвищена нервовість, а ватні палочки, так взагалі по Фройду Хамло типове, що ж тут скажеш...
Маєте великі піськи, то не хваліться так сильно, це не єдине чим можна самоствердитись. Жінка для мене - добра і мила істота. А воєнне стерво з амбіціями Собчак і замашками торговки кашами на базарі - то відьма, а не жінка. До таких і відношення відповідне.
Так.... На первый взгляд, мирная тема, начала обрастать военными воплями и томагавк войны, скоро откопают. :flag_of_truce:
Ага, а добра і мила, то та, котра не суперечить Ґаннеру на форумі, і вже зовсім не та, що має свою думку. Але мене особисто, власне, класифікація жінок за Ґаннером мало обходить. Де ж Ви мирну тему побачили? Заголовок читали? ))) Равіне, направду, мене мало що до воєнного стану доведе. Я і в сад посилаю з посмішкою і льодяним спокоєм.
ага, бачу тут з'явився георй "бойовий на язик" (Глазовий (с)) - воювати з жінками охочий. на мою думку, той хто виграв у війні над жінкою, - багато в чому програв здавайтесь, Gunner, поки ще не пізно.
Ну якщо ваш чоловік не повний підкаблучник, то ви знаєте що таке "воювати". Можна і капцем кинути. Таке жикє.