Любі патріоти, я й себе не оправдовую. Але гляньте, звідки черпаєте інформацію. З дурдом.ін.юа ? Як ви думаєте, хто автор цього сайту? І чи це йде на користь Україні?
Напис в приміщенні Львівського міського центру зайнятості: "Роботу знаходить той, хто її шукає". Такого "анекдоту", написаного великими літерами, більше ніде не знайдете... Хіба що вони пропустили на початку написати слово "безкоштовну" - тоді це буде правда...
У нас в кожному селі по 2-3 таких самородка є , що ця бабця з шваброю, сама нервово курить у кущах, даю голову на відріз!
У меня с письменным украинским плохо... Да и с устным тоже.... Но финский нормальный. И шведский с прочими европейскими. Попробуем язык жестов.... http://www.youtube.com/watch?v=H9wuKiwmU9A&feature=related Прорвемся.
Фотошоп-фотошоп... от наприклад "українська медицина вилікує все і навіть більше"... дивлюся і ніяк не можу догнати, чому саме українська? обява написана на могучому, нє? ---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ---------- а чого ви вибрали ту фотку? щоб зручніше було повішати ярлик? я ж про іншу казав, що фотошоп, там де Кіріллл.... ---------- Додано в 09:53 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ---------- Я ще не таке чув... і що?