Одкровення.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 9 жов 2011.

1. Inga

Inga Дуже важлива персона

Певун - ученик Поплавского, или сам месье Гранд ?... :))

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це все емоції....
    прекрасно розумію ціього пана

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Львов такой же "украинский" город, как Калининград "русский".

4. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

почти.
    Вот только местное население никто не грабил, не отстреливал и не выгонял.
    Чего про "русский Крым" не скажешь.

5. Степаныч

Во Львове или в Калиниграде?
    Он уже русский?о_О

6. ostrov_ленок

ostrov_ленок Well-Known Member

Concordia parvae res crescunt, discordia maximae dilabuntur! - При согласии и малые государства (или дела) растут, при раздорах и великие разрушаются

7. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

Что именно не понятно про Львов и Калининград?
    Вам надо напоминать значение кавычек? Или Вы их только при цитировании используете?

8. Степаныч

Непонятно, где именно:
    Вы кавычки поставили на словосочетание "русский Крым". Написали бы "русский" Крым и все бы встало на свои места.

9. Arika

Arika Well-Known Member

вопрос спорный)

10. Степаныч

Так об этом и речь!

Вот интересно: а много ли и кто из известных украинских ученых, писателей, военначальников, государственных деятелей и других выдающихся людей было в Австро-Венгрии и Польше?

11. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ученик Гранда. ;)

12. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Про предвоенный Львов, это я у поляков прочел.... Польский остров в украинском море.

Про Кенигсберг такого не скажешь. В смысле что-то русское среди немецкого.

13. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Много. Грушевский, Франко, Шашкевич...

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А чого не приводиться склад в часи заснування Львова? А то так можна в цифрах привести, що київський Поділ був районом Хайфи.
    Єнто ісконно суздальская земля, як і Сахалін, Адеса, Аляска. В суздальців правило таке - там де побував, попісяв, тим самим застовбив за собою територію, не звертаючи уваги на якихось аборигенів. Подібним чином діяли й гонорові поляки. Степанич, а по чому ви визначаєте, що Львів не українське місто? Невже не галичани (я не маю в виду з суздальського сурогатного Галича і не іспанську Галіцію) його заснували?

15. ostrov_wolf

ostrov_wolf Well-Known Member

Мер Луганська вважає, що Львів – "важке" місто
    Понеділок, 10 жовтня 2011, 09:03

Мер Луганська Сергій Кравченко вважає, що Львів – "важке" і не дуже "терпиме" місто.

"Львів – специфічне місто. Важке місто. У нас більш сприятливе місто щодо моралі", - заявив він у ефірі телеканалу ІРТА, повідомляє Gazeta.ua.

"Львів – старовинний. Він має свої традиції, був під Польщею. У нас – більш інтернаціональне місто. У нас більше терпиме місто", - заявив мер Луганська.

Кравченко висловив готовність попрацювати зі львівськими кореспондентами цілий день і "переконати в тому, що люди, які живуть в Луганську, – дуже гідні і нормальні".

Луганський мер також похвалився, що днями він приймав делегацію з польського Любліна – і полякам сподобалося його місто.

"Я їм показав кілька об'єктів. Вони не очікували побачити такого. У нас є й музей Даля, вони, правда, мало про нього знають, але все одно було цікаво! Музей Ворошилова... Вони самі попросили: покажіть Ворошилова! Коли вони побачили ті експонати, які є в нашому музеї, вони були в захваті! Музей авіаційний показали. Багато речей показали!", - сказав Кравченко.

Все про: місцева влада, Луганськ, Львів, думка

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це про тих, яких "умом не понять". І "удівляют" вони ескімоса на півночі, узбека в Ташкенті тим, що пробують його вчити плов готувати. А насправді суть "удівітєльних" в наступній ХВілософії

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А Лондон для нього взвагалі "суперважкий", бо знає справжнє призвище Ворошилова - Ворошило. А уявляєте поляків, які б в гостях сказали якесь "фе"?

18. tanna

А ви зовсім позбавлені усього меркантильного? А навіщо тоді обурювались, що петрушка дорого коштує? :rolleyes:

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Танна, ви випадково не дальтонік? А то щось відчувається в вас відсутність відчуття кольорів крім чорного та білого. І я обурювався не від ціни петрушки, а від того, що в Україні вихованці комсомолу створили штучне безробіття зі злиденною мінімальною зарплатою для працюючих.
    Висновок - меркантильність в мене не є основою життя, а то я продався б ще в 60-х за партійний квиток. Та й зараз якось обхожу пропозиції різних меркальтильних зграй, які йменують себе партіями.

20. tanna

Ні, усі дальтоніки вже в бані.

Чому? Я ще рожевий колір дуже люблю. Справа честі! :))

А чому ви вирішили, що вона є основою у інших?

а де твій аватар? :)