почти. Вот только местное население никто не грабил, не отстреливал и не выгонял. Чего про "русский Крым" не скажешь.
Concordia parvae res crescunt, discordia maximae dilabuntur! - При согласии и малые государства (или дела) растут, при раздорах и великие разрушаются
Что именно не понятно про Львов и Калининград? Вам надо напоминать значение кавычек? Или Вы их только при цитировании используете?
Непонятно, где именно: Вы кавычки поставили на словосочетание "русский Крым". Написали бы "русский" Крым и все бы встало на свои места.
Так об этом и речь! Вот интересно: а много ли и кто из известных украинских ученых, писателей, военначальников, государственных деятелей и других выдающихся людей было в Австро-Венгрии и Польше?
Про предвоенный Львов, это я у поляков прочел.... Польский остров в украинском море. Про Кенигсберг такого не скажешь. В смысле что-то русское среди немецкого.
А чого не приводиться склад в часи заснування Львова? А то так можна в цифрах привести, що київський Поділ був районом Хайфи. Єнто ісконно суздальская земля, як і Сахалін, Адеса, Аляска. В суздальців правило таке - там де побував, попісяв, тим самим застовбив за собою територію, не звертаючи уваги на якихось аборигенів. Подібним чином діяли й гонорові поляки. Степанич, а по чому ви визначаєте, що Львів не українське місто? Невже не галичани (я не маю в виду з суздальського сурогатного Галича і не іспанську Галіцію) його заснували?
Мер Луганська вважає, що Львів – "важке" місто Понеділок, 10 жовтня 2011, 09:03 Мер Луганська Сергій Кравченко вважає, що Львів – "важке" і не дуже "терпиме" місто. "Львів – специфічне місто. Важке місто. У нас більш сприятливе місто щодо моралі", - заявив він у ефірі телеканалу ІРТА, повідомляє Gazeta.ua. "Львів – старовинний. Він має свої традиції, був під Польщею. У нас – більш інтернаціональне місто. У нас більше терпиме місто", - заявив мер Луганська. Кравченко висловив готовність попрацювати зі львівськими кореспондентами цілий день і "переконати в тому, що люди, які живуть в Луганську, – дуже гідні і нормальні". Луганський мер також похвалився, що днями він приймав делегацію з польського Любліна – і полякам сподобалося його місто. "Я їм показав кілька об'єктів. Вони не очікували побачити такого. У нас є й музей Даля, вони, правда, мало про нього знають, але все одно було цікаво! Музей Ворошилова... Вони самі попросили: покажіть Ворошилова! Коли вони побачили ті експонати, які є в нашому музеї, вони були в захваті! Музей авіаційний показали. Багато речей показали!", - сказав Кравченко. Все про: місцева влада, Луганськ, Львів, думка
Це про тих, яких "умом не понять". І "удівляют" вони ескімоса на півночі, узбека в Ташкенті тим, що пробують його вчити плов готувати. А насправді суть "удівітєльних" в наступній ХВілософії
А Лондон для нього взвагалі "суперважкий", бо знає справжнє призвище Ворошилова - Ворошило. А уявляєте поляків, які б в гостях сказали якесь "фе"?
А ви зовсім позбавлені усього меркантильного? А навіщо тоді обурювались, що петрушка дорого коштує? :rolleyes:
Танна, ви випадково не дальтонік? А то щось відчувається в вас відсутність відчуття кольорів крім чорного та білого. І я обурювався не від ціни петрушки, а від того, що в Україні вихованці комсомолу створили штучне безробіття зі злиденною мінімальною зарплатою для працюючих. Висновок - меркантильність в мене не є основою життя, а то я продався б ще в 60-х за партійний квиток. Та й зараз якось обхожу пропозиції різних меркальтильних зграй, які йменують себе партіями.
Ні, усі дальтоніки вже в бані. Чому? Я ще рожевий колір дуже люблю. Справа честі! ) А чому ви вирішили, що вона є основою у інших?