И таки я поняла за шо я люблю Дядьку, за "правду" ) Пришёл, нагадил и наслаждаясь собственной неповторимостью , тихо посмеиваясь, сидит в кресле и наблюдает, как оппоненты , выколупывают глазки друг другу )
Уявляю собі картинку. Велика частина форуму (яка складається із московських гостей та промосковських місцевих) вся обгажена і без очей (замість яких чорні пустоти) з наростаючим запалом кидаються один на одного, а ГРАНД сидить собі і насолоджується. Приблизно так: ):rose:
Гранд, я от Вас бальдею ))))), ообенно от Ваших отметок (под моими постами ) , кошелёк проверила, всё нормально, ни прибавилось, не убавилось )))) . А правду Вы, не любите ))) йёй .
Які відмітки Ви маєте на увазі? І до чого тут Ваш гаманець? Що за натяки такі? А Правду я не те що люблю. Я і є Правда. Бо будь хто на форумі про себе не узнає того, про що всі бачать, але мовчать. А я не мовчу.:rolleyes:
Не пыли, а перечитай со знанием дела, а потом мечи молнии и гром. :ireful: Я читать по украински научился, но писать не возьмусь, по русски то, не всё гладко у меня. Так что извиняйте. :rolleyes: Попросите кого нибудь, донести смысл мной написанного, но не пане ГРАНДА, тем более не пане Прокiпа. :rolleyes: А то получилось так. Я вам здоровья пожелал и за это по морде, да ещё коленом.
Та щось Ви не мовчите, але всі нападають тільки на мене.) Мабуть у Вас правда якась солоденька, приємна. А моя гірка та неприємна. Чияж правдонька правдивіша?:rose:
У Вас, дорогой пан, просто свободного времени намного больше чем у меня, да и интерес у нас .. не одинаков , у меня всё меркантильно (дом, дети, дела), у Вас же, всё глобальнее (война, война и ещё раз война )
Пан ГРАНД! Жму Вашу мужественную руку! Одна всем известная дама говорила, что ВОНА - ЦЕ УКРАИНА! Ну не сама утверждала, а её имиджмейкеры пытались такое утверждать! Но Вы, шановный пан, превзошли её! А кто у Вас там ИЗВЕСТИЯ? И будет ли когда-нибудь среди Ваших ТРУД?
Мені скидається що просто у мене техніка краща за Вашу. І де б я не перебував, я маю можливість робити дописи. Звісно ж при наявності вай-фай роутера. Та і з меркатильністю не все так просто як Ви описали. Я теж живу не в чистому полі, і крім дітей маю ще й внуків. Стосовно справ - у мене їх не менше ніж у Вас, запевняю І плюс до них звичайно ж нескінченна війна.)
Какой-то бред мужик стрельнул. Это я про ролик в начале темы. Я не спорю, что Львов мог как-то его впечатлить. Возможно. На здоровье, дело не в этом. Дальнейшие его предложения обнести колючей проволокой Донбасс и особенно бухать его жителям - какие-то сопли-вопли. Я этого не люблю. Тем более, в мужском исполнении. Стыдно за него. А так ничего, симпатичный. :rolleyes:
Читай Гоголя та Достоєвського. Це ви про народ, який сам себе нарік "вєлікій пабєдітєль"? Я не розумію, що ці люди роблять в темах про політику?
А ви вважаєте, що в цих темах повинні бути виключно безробітні та бездітні бомжі? Несподівано. :rolleyes:
Ну й логіка! Прочитаємо ще раз Навіщо ж людині виходити за межі своєї "меркантильності"? Платять тут добре чи що?