Я нероба)) У меня таки три выходных дня. Но первого числа не смогу. Я к этому дню в центре предвзято отношусь))
быть или не быть вот в чем вопрос?:rolleyes: так шо решили?любой вариант в выходные меня устроит... а Вас?)))
я до кінця травня точно в Україні буду. дуже хочу усіх побачити. особливо тих, хто хвилювався під час операції. Рівнянина вже побачив і познайомився, а от з іншими..... незручно мені. та і нове татуювання присвячене буде саме усім, хто хвилювався. через кілка тижнів дороблю і покажу фото
Я очень хвылююююва..юсь .. да, я очень переживала, рада, что выдюжал ! Мальчиш-плохишЪ На форумовкеминянибудет , от такая я ... позиция у мну такая , если что, пиши на мыло , отвечу :rose:
:rolleyes: Хи, , звякни , тебе какую рельсу дать ( щутю ) .. ой, будешь таки бит .... по надо в куда Моя любимая пестня :o странно, что её .. Малинин спиивае . http://www.youtube.com/watch?v=ZDEdeHws6u0&feature=related
твій вибір не маю нічого проти. але, всеж таки, я песиміст... тому, скоріше за все - остання можливість побачити х**ло в реальному варіанті(без проксі, скажімо так)
Коша, из меня - ничего не надо. [OFFTOP]я давно уже предлагаю к морю, но меня не слышат))[/OFFTOP] в субботу часов в 11-30 или 12, думаю
Пока в приват не отпишешь - никто никуда не собиреться. меня не будет в сети, так что Зимняя позвонишь. пакедова