Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Моя подружка попитається за Вас. Але якщо Ваші знайомі там вже є, то хай на місці подивляться. Бо в Затоці є і нормальні пляжі, а є і доміки чуть не на пляжі, якісь балки, каміння, залізяки у воді, тому люди з таких доміків ходять купатись досить далеко. Я була в Затоці 3 чи 4 роки тому, не сподобалось те, що пляжі дуже брудні. Якщо ходити на босу ногу, то можна покалічитись. І ще ми попали в період нашестя чорних жуків. Бррр.. По стінах лазили, на пляжі, по людях.. Брр..
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Магу предложить только мероприятие на бугазе. Там есть Хороший еврей. Пишите в личку подкину телефончик. Если места есть - сговоритесь. 15 метров от моря Додано через 1 хвилину Виноват... щас там чисто аж страшно как. На приличных пляжах естественно) Не на диких Додано через 4 хвилини От жиж счастье то какое...) А я это море сто раз видел и ещё бы сто раз бы не видел) Шудка. За лесом я скучаю... за настоящим сосновым лесом....
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? І Львівщина і Тернопілля багаті на такі ліси,приїзджайте.
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Та кличу.кличу... А він вперся - нє і всьо... Всякі відмазки придумує:робота в нього... Відітєлі...
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Вони на базарі ростуть... В лісі я не бачив... зато там малина є...
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Дык... приеду я... пива попьём. Тока не сегодня. Таки да. Работа(
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Ну ждьом-с.... Можна придумати форумівку не традиційну,на природі....наприклад...
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Ті хто живе біля моря рідко це цінують і їм важко зрозуміти, чому всіх так тягне на те море. Сама така була. А зараз дуже хочу на море!!!
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? нетрадиційну?... сподіваюся, що я вас правильно зрозумів......
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? само собою..... в ліс занести морозиво не вдасться, хіба це буде молочний суп (як в афтерстепа на форумівці в кривій липі ).....
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Може забацаєм в термос? Мало би не стопитись...