Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Приглашаю всех на Одесский форум. Давайте дружить Тем более что меня там по счастливому стечению обстоятельств, таки разбанили. Алилуййя! Я Еду домой!)))
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? А тепер Ви там (ОФ) зможете давати лінки про те які нерозумні бувають люди з західної України
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Почему бы и нет. Где тут я читал пост что Одесситы все сплошь быдло, ходят в спортивных адидасах и кедах.
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Пояснюю що ж я тут прагнула довести. Якщо Ви, Kertis, прагнете об,єднання людей - не варто розповідати одним те погане, що про них говорять інші, це не сприяє порозумінню. Вот якби Ви знайшли гарні дописи на ОФ, в яких одесити позитивно висловлюються про Західну Україну, або будучи на ОФ Ви будете давати лінки на дописи з ЛФ, в яких буде щось добре про Одесу - оце буде дійсно прагнення подружитися. А зараз деякими своїми дописами Ви тільки підтверджуєте "что Одесситы все сплошь быдло". А про себе можу сказати: в Одесі зростала, у Львові живу, Одесу обожнюю, Львів люблю (прямо вірш вийшов) - прагну порозуміння між цими містами як ніхто (мабуть) з ЛФ.
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? я звернув увагу, що переважно (я сказав "переважно") позитивно відгукуються про західну Україну ті, хто тут побував.... ми "винні тим, що існуємо" тим, хто тут ніколи не був...
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Пупер, а чим Вам не сподобався мій допис? - цей допис кращий?
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Мені теж не сподобався.Поспілкуйтесь трохи на ЛФ(іна ОФ),діізнайтесь хто є хто.а тоді виносьте судження.
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? той, хто пише, аргументуючи -- "хтось", хто каже "бєндєравци, вас всєх стрєлять нада" (чи в щось інше в цій тональності) -- "щось".
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Крепость-батарея для обороны порта. Была. А Щас памятник архитектуры Видишь порт через бойницы просвечивает? Зы: пушки стырили(
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? ти ще скажи, що гармати там необхідні....... ну, я маю на увазі -- в кого стріляти ЗАРА....
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Их не стырили. Увезли на реставрацию. В конце прошлого года. До сих пор реставрируют, видать. Хотя обещали 3 месяца, не больше.
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Егегей, одесити, допоможіть! Потрібно 2 кімнати (2+2+маленька дитина) для відпочинку в Одесі з 28 липня по 10 серпня. Ціна в райні 10-13 доларів за людину.
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Самі одесити надають перевагу Затоці ніж Одесі. І таких цін біля моря ви не знайдете в самій Одесі. Я їду за 100 км за Одесу 80 грн з людини з 3-разовим харчуванням
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Гей, та то без харчування!!!!!!!!! Ми знайшли вже собі за 12 долларів, але трапилась халепа - люди, що вже відпочивають там (16 ст. Фонтана), продовжили собі відпочинок ще до 2 серпня, тому лише 1 будиночок є вільний, а нам потрібно 2!!!!! Сьогодні зідзвонилися з родичами ,які, виявляється, зараз у Затоці. Відпочивають у приватному секторі за 40 грн. До моря 3 хвилини!!!!!!! Казали, що нам щось пошукають!!!!!!!1