Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Он умер прошлым летом. Вместо него, на греческой теперь сидит дедун с гармошкой.
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? я був нині..... ну, що сказати?..... нарвані люди...... не всі, але є певні "добродії".... я просто шокований їх агресією.... таке враження, що не вони живуть в нашій країні, а ми у них у приймах.....
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Это не люди, это обычная грязь. Которая есть в каждом портовом городе. Всякие чебурашки-минаевы и прочие, не Одесситы, хотя бы по той причине что Одесситы славятся своей гостеприимностью, толерантностью, уравновешенностью, чуйством юмора
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? - Голодомор в Україні -... 03.04.2008 14:44 Вадим К возвращайся к свиньям в хлев + Новости с Западной... 03.04.2008 10:16 ******** Учи его, учи, он у нас туповатый но с большими амбициями ))) + Одеський гумор: який він? 03.04.2008 05:03 Dam Ненавижу, когда ставят минусы... Лови + - Новости с Западной... 03.04.2008 04:00 Ur Это вас, с 1939 года терпят. И зря терпят... + Почему девочки любят... 03.04.2008 01:56 ****** Классная аська))) - Голодомор в Україні -... 03.04.2008 01:18 !PUNISHER! хватит вранье писать + Новости с Западной... 02.04.2008 21:57 *** да ладно)) просто поболтать лучше в "кулуарах" - Новости с Западной... 02.04.2008 21:50 Че Бурашка ЛЕПТ ВШГЛ УАД + Голодомор в Україні -... 02.04.2008 21:43 *** Він завжди такий... + Голодомор в Україні -... 02.04.2008 20:31 ***** + + Ющенко объявил войну... 02.04.2008 19:27 *** + - Голодомор в Україні -... 02.04.2008 19:11 a_r_k неуместная аналогия
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? В Общем успех вы имели Поздравляю! На верном пути судя по отзывам)))))
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Ах, Одеса! Там вчилась моя мама, там служив мій тато. Там вони познайомились і одружились. Там вони зачали двійко дітей. І там я прожила перший рік свого життя
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? В Одесі частенько буваю.Там живе сестра, там тітка .та й недалеко від нас те місто.Не дуже люблю це місто.Якесь воно нервове.Дуже багато хамства.Хоч справжні одесити справді нормальні люди доброзичливі і гостинні.
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Вижу совок АТ вас сильно веселит Я Называю это "включил клоуна". Иногда я просил его выключить клоуна. Он слушался, и становился ненадолго интересным собеседником. К сожалению натура в итоге брала своё.
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Відпочивала там з 98го по 2003 роки. Точніше - жили в приватному секторі - Нагорная (Овідеополь), а вечорами їздили в ОДесу. Скажіть Кертіс, а що там ваш портовий готель - не падає? БО пригадується тоді топ-новиною було, що він почав хилитися. І маєте нові фото з Аркадії??? Я потім розповідала знайомим, що такої клубної молодіжної атмосфери, такого порядку при тому і таких великобюджетних танцювальних площадок ще в Європі треба було пошукати!.. Вони мусіли їхати перевіряти - і таки да - погоджувалися зі мною А тьотічок в магазинах ми з мамою української вчили, без сварок, просто так ніби ми російської зовсім не розуміємо)) На виході майже завжди чули - не, ну сколько бандер понаехало МИ не ображаємося, за ті роки звикли, але й від свого не відступали В нас були чудові господарі які весь цей час нас приймали, бо будинок для них двох був завеликий. Так що з сервісом не дуже й стикались. А ще мені імпонує одеський гумор, тому спогади завжди залишались найкращі.
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Та не... всё горазд. Так же стоит, портит вид. Многие одесситы недовольны что отгрохали эту хреновину. Хотя вид с последнего этажа офигенный. О... эта да) Когда был юн, я там активно тусовался:shy: По всем клубам 1000 раз прошастал) Сейчас, там понастроили гораздо серьёзней и круче. Нигде в Украине кроме как в Одессе, такого уровня летней клубной культуры нет. Приезжайте убедитесь сами. Главное денег взять побольше Фотки если найду обязательно выложу... Пока нету... Кусочег "Итаки" Вид прямо перед ней. Там Где дядька на скамье сидит, начинается пирс и море... Додано через 12 хвилин Блина... может пойду завтра и нафоткаю
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Пам"ятаю відрядження до Одеси - знімати відправку делегатів на фестиваль в Гавану (Куба). Знімальні автобуси стояли прямо на території пасажирскього порту. Ходили ми на екскурсію на лайнер (не пам"ятаю назви). Ну й гуляли по повній програмі. "Зіркою" тодішньої церемонії була казахська співачка Роза Римбаєва. Дехто дивувався, побачивши її в оточенні бодігардів. В останній день, коли ледве нашкрябали на пиво, йдемо десь центром (шестеро мужиків). Одеські путани уважно на нас подивилися і винесли вердикт: "Истерзанные одиночеством мужчины!" Ще веселі спогади (пізніше): їхали на таксі з Чорноморки в центр через Таїрова. І десь на перехресті - чомусь з усіх боків усі зупинилися (якийсь трамвай, здіється, не міг роз"їхатися з вантажівкою). Повеселила мене немолода пані-таксистка: поворот-проїзд наліво, зупинилася, обматюгала водія вантажівки; задній хід; поворот-проїзд направо, зупинилася, обматюгала водія трамваю; задній хід; із прискоренням - прямо, усі здали назад, пропустили наше таксі. Оце - Одеса !
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? ну, не можу я серйозно сприймати такі слова, які мені адресуються.... тим паче, коли людина замість хоч якихось аргументів одразу починає "ти што врьош!", "прєкращай враньйо!", "єщо адін с западнай Украіни!"..... сиджу вдома і регочу......... пан ромко, ви зверніть увагу: скільки б ви не наводили приклади, факти, документи -- вони все заперечують.... це їхня тактика, тому я нічого не буду доводити..... хай вони, оці "совки", як їх влучно назвав пан кертіс, доведуть, що я кажу неправду.....
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? Это АдЭсский юмор типа. Некоторые индивиды старательно перебарщивают. Клоунада да и только Совки это выхолощенная порода людей. Один из признаков - ослиная упёртость. "такого не может быть! потому что не может быть никогда!" вот основной их лозунг. Фактами и документами с ними бороться бесполезно. Они только злятся ещё сильней. Лучшее оружие - юморное презрение, дискредитация и игнор. Общайтесь с нормальными, вменяемыми людьми, и будет вам Одесское счастье) Недавно совковая дамочка лет 45 узнав об открытии во Львове ресторана имени известного в европе писателя фон Захер-Мазоха, назвала сиё моральным уродством) Как видим, у совков существует даже сексуально-нравственная ограниченность. Что же говорить о другом?)
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? +1!... в яблучко....... ага, там є темка про західну Україну..... також хтось там постив інфу про захер-мазоха.... він думав, що цим мене зачепить.... наївний......
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? А я бы туды сходил. За впечатлениями Интересно, бляха-муха:shy:
Відповідь: Вот щоб да! Так нет... нету тут Одесситов? за вами там сумують.... просили не казати але я не втримався.... двоє людей точно!.... і одна з них -- дуже приємна дівчина з росії!... я пробував дізнатися щодо вашого "відлучення", чи можна щось вдіяти.... сказали, що глухо; якісь "підкилимні" інтриги. але я не втрачаю надії....