Одесса-мама

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем kertis, 29 бер 2008.

1. Gron

Gron тафгай

Ми ( я) - москалями брєзгуєм.

А ми за рибу ?
    Мені здавалося за рачкі.

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

да, скорее всего.
    Вы не поверите, но я даже с тёщей во всём стал соглашаться.
    Возраст, однако. (Мой, естественно)

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Ладно.
    Пообщаюсь с Вами.
    Как бычки к шашлыку относятся?
    Очень любознательно.

3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Читаю и думаю.

• Подобається Подобається x 3
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На так ідіть, ідіть з богом...

І мудаків російських з собою прихопіть. :good:

Теща не рахується. З тещами ніхто не ладить. ))

---------- Додано в 05:13 ---------- Попередній допис був написаний в 03:37 ----------

В Ню-Йорку навіть бомжі набагато приємніші в спілкуванні чим совково-кацапське бидло. Ні рагулі тут не виживають... Рагулі живуть в Росії і в надто толерантних місцях де їх не відстрілюють і не банять.

5. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Это я такой рыбак)) Пока отцу не посчастливилось дождаться сына, мне пришлось с ним кататься по всем рыбалкам...От время было - Лена, лезь в камыши!
    - А раки там есть?
    _ Есть!
    - И если я руку засуну туда - вытащу рака?
    - Ну да!
    - А если змею?
    - Ну..тоже может быть!
    И картина "Бегущая по волнам")))
    А заядлыми рыбаками соседи оказались))) Пришлось вчера ехать на берег, тащить их - на подъем по глине не шмогли:mocking:

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Опа)) Отэто сюрприз - ну..ладно, отвечу.
    Нормально относятся. Обычно мы ловим их на сердце - но если кое-кто после вечерних душевных разговоров до 3 ночи сердце дома в холодильнике забудет, то и прихваченный с собой шашлычок, и даже жареная курица идут в дело - хищник...

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Бички найкраще ловляться на червяк. На інше теж ловляться (як москалі ненажерливі.) Але менше. Бичків як і рагулів (москалів) теж в Ню-Йорку нема. Але цих нажаль. Камбала є, але океанська камбала це не те. Вона як москальська теща - і виплюнути жаль і проковтнути гидко...

• Подобається Подобається x 4
  7. Luna

)) Ага) Расскажете это тете Фесе с мылки седьмого километра (шучу)))
    СЕРДЦЕ. Онли. Ловятся офигенно, на Тилигуле не успеваешь вытаскивать. Кстати, свеженькая камбала - наша, черноморская (калкан), это ВЕЩЬ. Но чаще попадается Глосса (или глоська, по-нашему). Правда, это морская рыбалка, втуда дам не приглашают, даже таких приставучих, как я...
    Остальное - ноу комментс. Я не сторонник выстрелов вникуда на тему "москали - хохлы". Все никак не определю, какая часть моей крови мне роднее и ближе - уж очень много намешано. Я украинка, гражданка Украины, моя страна для меня на первом месте и лучшая. Но..видите-ли, сердцу не прикажешь. И подмосковные вечера мне тоже близки.
    Я частный гость в Москве, там живет огромная часть моей семьи, в большинстве своем - просто хорошие люди. И если мне кто-то оттуда конкретный не нравится - так чего уж там за словом "москаль" вуалировать? В лоб скажу)))

Кстати..мама моя как раз "москальська теща"...Я буду нашей...местной)) Её зятю я завидую - что жена, что теща - от жеж красотень!))) Своему будущему завидую меньше...))))))))

• Подобається Подобається x 4
  8. Gron

Gron тафгай

На рачкі теж непогано.
    Ще ловив "на трубу" в дитинстві.
    На мій смак морськи пєсчаннікі, середні, засмажені до ступеню коли їх можливо їсти з косточками саме то, лиманськи, як на мене, це вже трохи не те.

Так, а ще у НЙ немає глосиків та язичків, кефалі теж, а лобстери, на мій смак, поряд нєвалялися з раками, що озерними що лиманськими, ти що бачив/купував, Севанськи та Ростовськи, в НЙ мають інший, не Одеський смак.

• Подобається Подобається x 2
  9. NewOdessit

NewOdessit Well-Known Member

Еще хорошо бички ловятся на Днестровской банке(это морская рыбалка,да) .Вот там он не спрашивает - какая наживка? Если даже нету наживки - бичок все равно хватает крючок и дергает : "Витаскивай!" Это не шутка !

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мій тато був одеситом. Багато із моїх родичів теж. Як Караванські - древні одесити наприклад. Я молдаванку знаю з дитинства і з дитиства знаю як бичків ловити. І не тільки. Один з моїх родичів колись чорноморським торговим флотом командував. Я з 5-ти років рибу ловив в чорному морі. Не при березі. Всяке гімно із Росії мені не буде розповідати про "рагулів" і "мудаків". Ще тим більше ті котрі стиряли погони офіцера і тепер виходять на форуми з ними для того щоб "впечатліть" галицьких рагулів-модераторів. Мені персонально вже набридло їхнє постійне мудако-хамство за останніх сім років. Моя мама колись написала спогади як вона могла підняти десь коло пів тисячі осіб на протест проти судилища над Караванською (70-ті) . Ві Львові ці мудаки як і тоді цілували москальску жопу так і далі її цілують. Все сподіваються на кацапську копійку...

---------- Додано в 08:13 ---------- Попередній допис був написаний в 08:03 ----------

Ну омари це омари. Тут не згоден. В них свій смак. Хоч азовські креветки завжди найсмачніші. Але якщо готувати океанські таки кращі. Бо як можна азовські приготувати я не знаю.

11. Luna

Мій тато одесит у невідомому поколінні...Його дід - українець. Бабка - одеська єврейка. Мама приїхала з Московської області багато років тому. Я закохана в своє місто, хоч половина моєї родини з батькової сторони давно мешкають за кордоном - я (без зайвого словоблуддя) без цієї країни та цього міста себе не уявляю. Тому я б дуже хотіла цю тему присвятити саме Одесі, а не мудакам, незалежно від місця їхнього народження, звань та особистих досягнень.
    Хамство - така річ..іноді ігноруєш, іноді зриваєшся..але ж і в житті ми собі тих, кто з нами працює, в черзі стоїть...тих же сусідів не обираємо;)

А копійку..краще свою мати))) Це правда.

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

:))) А я любитель тихонько с поплавочком с берега..и чтоб карасик с ладошку и короп масенький - отэто дааа....Паразиты - мужчины не хтят на такую рыбалку низашто! Пару дней назад вытащила мужа в Зориново - от надо было видеть это счастливое лицо))))

• Подобається Подобається x 7
  12. Luna

Тем, кому НАДО увидеть город сейчас...кто просто скучает или далеко) буду почЮчЮть выкладывать фотки, качество не обещаю, они всегда экспромтом, иногда с телефона.
    № 1. Въезд в город, Киевская трасса...Хаджибей.
    № 2, в комментариях не нуждается.

Вкладення:

• DSC00161.jpg
      DSC00161.jpg
      Розмір файлу:
      52,4 КБ
      Переглядів:
      2
    • Фото0225.jpg
      Фото0225.jpg
      Розмір файлу:
      155,4 КБ
      Переглядів:
      1
    • Подобається Подобається x 6
  13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Саме так я ловив бичків у ждановській Ялті...Брав волосінь з гачком і грузилом, прив'язував до пальця руки...На гачок чіпляв нутрощі місцевої черепашки, яких тоді було сила-силенна...Заходив по груди в воду і починав потихеньку підсмикувати волосінь прямо біля своїх ніг...Бичків тільки встигав знімати з гачка і класти в сітку...Правда вони були невеликими, довжиною з долоню...Зате після шторму, йшов такий м'ясистий бичок, сантиметрів по 15 завдовжки...Ловив поки не замерзну, за цей час натягував не менше, ніж піввідра...Батько не встигав їх смажити і в'ялити...
    То було в ранній юності...Років 35 тому...

Останнє редагування: 31 лип 2011
    • Подобається Подобається x 2
  14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А Подмосковье откуда ? У меня там мать и сестра. Может наполовину земляки ?

А бычок на все ловится. ПОчти. Ловил на Казантипе.

15. NorthWind

Хоть один в Нью-Йорке-то есть?

16. Gron

Gron тафгай

17. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Не...То москали по вашей классификации....:)

18. NorthWind

Генеральное консульство Соединенных Штатов и у меня недалеко от дома. (Адрес нужен?). Только я их мудаками не называю, ибо людей уважаю, а из Вас, простите, почему-то желчь брызжет.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Вы про Чернобыльца?
    Зря.

20. NorthWind

Упс! Я думал Вы читать умеете. Чернобыльца уважаю, а это больше чем сюси-пуси...

а де твій аватар? :)