Я б не сказала. Ви ж жителька міста і не помічаєте того, що помічають туристи. Мені, як жительці Львова, Одеса видалась гарним красивим містом зі своїм гумористично-морським настроєм. Бруду там не помітила, людей навіть влітку було відносно небагато, натомість в Києві постійно великі потоки, особливо в метро. А одеський оперний - то не історична пам'ятка? Ех, мабуть, по Вашому - ні, бо йому всього лише 200 років.. Зато йому рівним споруд в Києві нема. Та?! А Ви часом не плутаєте з культурною столицею України? Особисто я не дивуюсь, що Одеса отримала цей статус, бо це естетично-приємне місто з розвиненою сучасною інфраструктурою.
С этой песней надо что-то делать. Или запретить, или перевести на мову. Титрами не обойдёшься тут. ---------- Додано в 07:51 ---------- Попередній допис був написаний в 07:44 ---------- Уважаю и ценю Ваше мнение. Мнение специалиста всегда интересно. Подскажите, со скольки лет дома становятся историческими памятниками? П.С. Нет, про хрущёвки не надо.
Дяка богові, я ще нічого не плутаю ) Ми навіть на форумі цю новину обговорювали. ось тут є стара новина http://www.unk.org.ua/news/2009-06-14-21 Та й у більшості новин про Одесу згадується, що раніше таким містом був Львів: http://news.liga.net/ukr/news/NU100662.html Упс... а це ж не я писала про "історичні пам"ятки".... Глюки форуму?
Нірванко, Київ мені теж не дуже подобається, але він мені кращий за Одесу. Для меня - где-то с 250-300. У каждого своё понимание об исторических памятниках.
Про всяк випадок скажу, що Одеса, її центральна частина, побудована саме в стилях барокко та рококо, присутні і інші архітектурні стилі, тобто в час свого народження місто отримало, саме то, з кращих на той час стилів та планіровок, втіленних кращими Європейськими архітекторами.
Наспівуючи -Нет Одессы -Без Привоза и без Нового базара... Пішов милуватися містом, морем, та людям які там живуть. До вечора
Від містечка, де живуть чоловікові батьки, десь 3 год їзди до Одеси, але ніяк не виходить вибратися, завжди часу не вистачає..Але цього літа вже буду чоловіка мучити, щоб таки поїхати на день, подивитися. Все-таки більше чути про Одесу хорошого, ніж поганого П.С. А в Києві я комфортно почуваюся лише на Андріївському узвозі, решта все для мене якесь занадто громіздке..Ну і ще люблю на Дніпро подивитися..А враження від Києва такі: багато людей, порожніх пляшок, паршиве пиво на Хрещатику, і какаючі голуби, які чомусь постійно мітили в мене
Якщо Вам особисто не подобається якесь місто, то ще не означає, що місцевим жителям там погано живеться. Туристи завжди бачать лише зовнішню картинку. Можна подумати, що в Києві нема базарів..
В Одесі вони на кожному розі (майже). ---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ---------- А я і не казала, що погано.
Але щиро здивувались чому Одеса отримала такий статус Залежно де ходити. Я бачила тільки Горсад в самій Одесі.
Я обожнюю Одесу! В мене мама - корінна одеситка! Обожнюю прогулюватися Старопортофрантівською вулицею - там колись жили мої дідусь і бабуся...І сусід дядько Міля... А ще обожнюю кататися на роликах на трасі здоров'я - від Ланжерону до Аркадії! Люблю купувати речі в одеських магазинах, що на Грецькій та Єкатерининській! У Львові таких немає...Люблю Куликове поле, атракціони в парку Ілліча, морвокзал, Сади Перемоги (площа 10 квітня), пляж дачі Ковалевського...Словом...Я люблю Одесу, тому що це частинка мене і моєї родини. Картина маслом!
Одесу неможливо не любити, це одне з міст в яке хочеться повертатись знову і знову, причому такі самі бажання виникають відносно Львова і в знайомих одеситів, які перший раз відвідали наше місто. Львів, звичайно, місто гарне, але... ви можете ходити містом хоч два дні і ні разу не побачите тут море А в Одесі запросто ! ...Ну або Воронцовський маяк