Часниковий лікер від багатьох хвороб Просто чудодійний засіб, щоб вивести солі з організму, підвищити працездатність, очистити кров, поліпшити імунітет, зміцнити судини. В прозору пляшку покласти 12 зубчиків часнику, кожен розділений на 4 частини. Залити трьома склянками червоного вина. Закрити і поставити на вікно, на Сонце на два тижні. Кожен день збовтувати 2 - 3 рази. По закінченні терміну, процідити і перелити в темну пляшку. Приймати цей лікер необхідно по чайній ложці три рази на день на протязі місяця. Дуже сильно зміцнює серце, очищає кров і тонізує організм. Прибирає зайві жири і покращує обмін речовин. Незамінний від жіночих хвороб і запалень. М'яко очищає весь організм від шкідливих відкладень. P.S.Кожен день, від дня народження, часник має переслідувати ВАС-запорука міцного здоровя......В доісторичні часи, люди знали чудодійні властивості часника.... Так, в древньому Римі, в раціон солдат входив часник......
Колись цим захопилася, але результату як такого не отримала. Якщо правильно харчуватися, то й чистити нічого не треба буде
Я з цією метою використовую клітковину льону, адже вона в кишківнику абсорбує жири та токсини, а виводиться з організму майже в незміненому вигляді. Подобається клітковина в інтернет-магазині "Олейниця" (сайт https://oleynitsa.com.ua/pishchevye-dobavki/kletchatka-lnyanaya/ ). Ну і побільше чистої води!
Как кто выводил без операции камни в почках? Лечение народными средствами здесь хорошо описано, мне очень интересно, что вы пробовали из приведённых в статье методов и насколько они вам помогли.
Так как я имею большой опыт в медицине, советую сначала обращаться к врачам. Так как сейчас много болезней которые можно подхватить даже при чистке желудка, грип в україні даже очень развет. Я больше склоняюсь к онлайн порталам типо этого Все про грип в Україні та Києві, профілактика грипу. Грипп: симптомы и лечение
Прошу пана, не свистіть... У мене досвіду в медицині набагато більше. Спочатку треба послухатися мами;