Я от зараз задумалася над темою сироїдіння. Ну, не зовсім вже стати сироїдкою назавжди, а хоча би на півроку, щоби трохи схуднути і почистити свій організм від шлаків. Я колись сміялася з вегетаріанців, але зараз сама почала задумуватися, що треба трохи перестати їсти м"ясо. View: https://www.youtube.com/watch?v=2sYaAU_QJOM Пані дієтолог, правда, триндить. Якраз всі сироїди не хворіють простудними хворобами. А білки можна споживати з бобових, чи з різноманіття горіхів і насіння. Просто проблема в тому, що ми звикли до м"яса, до смачної, але шкідливої їжі, тому тримаємося за це, або не в силі витримати.
Потребление мяса важно в детском возрасте, когда организм строится. С годами потребность в мясе уже меньше и является ,в большей степени, лишь привычкой или неполезным пристрастием. Хотя, небольшое потребление мяса необходимо человеку, так как продукты животного происхождения содержат аминокислоты необходимые человеку, но отсутствующие в других продуктах. Незаменимыми для взрослого здорового человека являются 8 аминокислот:валин,изолейцин,лейцин,лизин,метионин,треони́н,триптофан и фенилалани́н.
Від простуд можна назавжди позбавитись холодною водою Тобто митись тільки в холодній воді і простуд не має - по собі говорю Звичайно до холодної води треба звикати поступово, зате потім Ви здорова людина
Знаю, що рослинна клітковина дуже добре очищує організм, я кілька місяців пила насіння льону, результат був не надто помітний, але в цілому відчула, що енергії побільшало.
Давно копаю тему харчування, назбирав півсотні цінних книжок та кілька фільмів, дякуючи інтернету ) В більшості випадків люди не розуміють, що таке здорова їжа, інтуїція втрачена доводиться читати, екпериментувати на собі Ніхто інший не залізе у вашу ситуацію, ваш сьогоднішній стан здоров'я, спосіб життя, клімат, доступність їжі і т.д. Хіба що, якісь загальні ідеї: 1)до якого стану очищатися? ) хочете навчитися харчуватися сонячною енергією... засвоювати азот з повітря, синтезувати білок за допомогою власної мікрофлори? це не так швидко робиться 2) швидко очищувати організм можна... але це небезпечно... краще під наглядом фахівців... але вони можуть бути іншої віри... 3) для більшості людей оптимальним є поступовий перехід на більш здорове харчування... це місяці, роки... В порядку збільшення навантаження: Не їсти, випити води, фрукти, овочі, зелень, зернові, гриби, бобові, горіхи, риба, м'ясо... Ця послідовність = швидкість засвоєння різних продуктів... тому фрукти треба їсти СПОЧАТКУ 4) Ферменти (ензими) та вітаміни - важлива складова частина організму... термообробка їжі їх вбиває... людина швидше старіє Ну для чого ви печете яблука?
Клітковина... рослинні волокна... це цікава штука Для багатьох людей було б корисно, якби їжа стала грубішою... Їжте сиру зелень... (якщо нічого не наплутав) клітковина - це їжа для мікрофлори здорової людини... ця правильна мікрофлора синтезує амінокислоти, в т.ч. так звані незамінні (!) Ну звідки така гора м'язів - корова, бере білок, не вживаючи м'ясо і бади... Грубіша частина клітковини (целюлоза), що не перетравлюється мікрофлорою, проходить як віник... Часто буває в людей... або уся мікрофлора вбивається (наприклад, алкоголем), або (завдяки очищеним зерновим в основному) всередині підтримується трохи інша токсична реакція - спиртове бродіння... Так шо... краще менше вживати виробів з білої муки найкраща - з цілого зерна... якщо вам не вистачає фруктів, овочів Де найбільше клітковини... Ну... чисту висівку навряд хто буде їсти... сира зелень, різна капуста і т.д. ще з місцевої сировини мені подобається дрібне неочищене насіння соняшнику льону в нас нема чомусь Bзагалі, їстівних рослин дуже багато, можливо, слід більше звертати увагу не на кулінарію, а на доступність нормальної сировини...
Я в зимовий період приймаю коензим Q10, фолієву кислоту та біотин (вітамін Н). Це якраз профілактика старіння організму. Коензим Q10 ще називають подарунком людству. Рівень цієї речовини в організмі є показником біологічного віку людини. Біотин - це "вітамін краси" - краса волосся, нігтів, обличчя, нормалізація рівня глюкози в крові, а також дуже корисний для людини втомленої і дратівливої. Ну про фолієву кислоту знають, мабуть, усі. Це вітамін В9. Там широкий спектр застосування. Все це стоїть дешево. Коензим та біотин, якщо не американського виробництва - 83-88грн на місяць кожне, а фолієва кислота зовсім якісь копійки. Буває всім знайомий комплекс вітамінів Супрадин з коензімом Q10(а біотин та фолієва кислота є в Cупрадині завжди), але там його недостатньо і коштує такий комплекс дорого, як на мене.
Маю позитивний досвід чищення печінки олією з лимонним соком. За 7 років зробила 8 чисток. Почала то діло, бо на практиці зневірилася у всіх способах боротьби з тяжкими мігренями. Результат: мігреней більше немає. Докупи отримала такий суттєвий бонус, як абсолютно безболісні "критичні дні". Відповім на всі запитання, якщо в кого будуть.
Спочатку хочу сказати, що перша чистка - це екстремальний досвід. Наступні - легші. Прошу вважати на думку офіційної медицини, що ця процедура небезпечна. Пишуть і говорять про те, що в процесі запросто загриміти в лікарню. Але я на це пішла, бо мене так дістала моя хвороба, що було вже все одно, що зі мною буде. Ризикнула - й виграла. Перша чистка проводиться ТІЛЬКИ на повню у березні, ТІЛЬКИ після тижня дієти, ощадливої для печінки, й ТІЛЬКИ після трьох підряд щоденних гарячих ванн з наступним обтиранням всього тіла олією й завершуючим прохолодним душем. Жінка не повинна в цей день мати місячних. Взагалі людина повинна бути не ослаблена (у своєму нормальному стані, тобто не хвора). Чистку проводять на ніч. За півгодини я примотувала до правого боку грілку. Натще поступово випивається два стакани лимонного соку й олії кімнатної температури. Ковток соку - ковток олії. Пити можна й годину, й дві. А потім спати. На ранок - пронос, потім ще й ще. До вечора не їсти, пити воду. Стан - як з тяжкого бодуну, так що краще запланувати на вихідний. Під вечір можна починати їсти - але тільки трохи тертої сирої моркви чи яблука. Не сказала б, що після першої чистки так уже починаєш добре почуватися. А от після третьої-четвертої (можна робити через два-три місяці наступну) у здоров.ї настають помітні зміни. Що виходить з організму під час чистки? Вибачайте за натуралізм, але те, що виходило під час першої чистки, в процесі чутно гриміло об унітаз Потім - уже не гриміло. Я й тепер роблю по березнях таку чистку, але тільки якщо не хворію на сезонні застуди.
Мій знайомий років 10 тому робив щось подібне. Тіко, він, вроді, 21 день голодував - лиш на лимонному соці і оливковій олії сидів. Наскільки розумію, олія має бути виключно ОЛИВКОВА. Чи ні?
В тому способі очистки печінки, який я описала вище, нема особливого значення, яка саме олія. Я не заморочувалася купівлею оливкової олії, завжди обходилася звичайною соняшниковою рафінованою. Можливо, у способі, який застосовував Ваш знайомий, вид олії має принципове значення.
Ключове слово трохи Це вже якийсь мазохізм з елементами язичеських ритуалів. А все зводиться до звичайного тюбажа (сліпого зондування) Тому щоб не мучити себе двома шклянками оліїі – є купа інших способів, з карлсбадською сіллю, сорбітом … Якщо ж Ви така любителька гострих відчуттів, порадьтеся з дохтором про дуоденальне зондування. Набагато ефективніше. Заодно покаже, що у вас всередині робиться.