Відповідь: Очищення організму. А моя племінниця найбільше любить фрі з майонезом з макдоналдсу худа як тріска
Відповідь: Очищення організму. на півстакана води 7-10 крапельок перекисню водню. Пити тре тричі в день на протязі 10 днів, а потім перерва 3-4 дні і все з початку.
Відповідь: Очищення організму. З цього приводу раджу почитати Н.Семєнову.Деякі дописувачі точно її читали.Книжечки не дорогі.Не знаю правда чи зараз є в продажу.Можу поділитисьдосвідом - користувався.Щоб не нудило від олії під час дюбажу продам секрет - олію відразу змішувати з соком лимону і так пити,тоді нудоти від олії не буде.
Відповідь: Очищення організму. Н.Семьонова є відомим спеціалістом по "очистці" організму від зайвих доларів з освітою "технолог рибного флоту" Моя знайома побувала в неї в Сочі на очистці 10 днів інтенсивних 2-літрових водяних клізм, біг, сауни, диньки, яких треба було налущити 200 г в день, больова йога - і за індивідуальну 5-хвилинну консультацію з авторкою 100 дол Організм так і не відновився після такої "очистки" Аюрведа краще
Відповідь: Очищення організму. http://coral-ternopil.com/index.php?name=News&op=view&id=4 Стаття про систему очистки Коло-Вада! Сам пройшов і не раз, будуть питання заходть на сайт буду радий бачити і віповісти на питання!
Відповідь: Очищення організму. кропива теж сира? Додано через 1 хвилину а мене від олії ніколи не нудило, можу хоть півлітри випити.
Відповідь: Очищення організму. Люди добрі,не захоплюйтесь тим очищенням занадто!Маю гіркий приклад:моя мама на повному серйозі "очищається",то кілька разів мусів "швидку" викликати...То полину обіп’ється,то пижми наїсться... Настольна книга :Катерина Семенова"Очищення організму" ЗІ.І вважайте на генетично модифіковані продукти!Страх,що робиться!Труять нарід!!!!
Відповідь: Очищення організму. Тільки сира і свіжа. У вихідні, бажано обпекти нею все тіло, включаючи обличчя, якщо немає тиску і здорове серце. За 15 хв. до процедури раджу прийняти таблетку глюконату Ca краще фруктового. Збуджується вся периферична і центральна нервова система, яка підключає імунну, писилюється обмін речовин, внаслідок спрацювання захистної реакції організму та відбувається процес самоочищення. В цей час потрібно випивати до 2,5 л. води, бажано гарячої перекип"яченої. Після такої процедури краще на люди не виходити !:agree:
Відповідь: Очищення організму. То капусту їсти, а кропивою себе пекти? Та то будеш весь, як при вітрянці!
Відповідь: Очищення організму. Чого його чистити?Ясвій організм щодня мию, і він у мене чистий А якщо серйозно, то мене всі ці методики бісять.Тітка в мене трохи двинута на тих очищеннях.довела себе до такого стану,що вся слизова кишкового тракту накрилась.
Відповідь: Очищення організму. Теща брата вирішила почистити разом з сестрою своєю організм. Поголодали півмісяця. Прийшов час вийти з голодування. З чого почати ? Вибрали сире яйце... бо воно має весь комплекс, необхідний для життя. Що далі? Далі - "швидка-03", промивання шлунку і багато інших приємних процедур.... Довідка: Сире яйце - душе важка їда для шлунку. Як повідав один дохтір, сире яйце перетравлюється з токою швидкістю у шлунку, якби ковтнути два цьвоки....
Відповідь: Очищення організму. Підкажіть, будь ласка, яким чином можна ефективно і в домашніх умовах очистити кишківник?
Відповідь: Очищення організму. А як не зловживати, якщо третина продуктів в Україні генетично модифікована