Відповідь: Очищення організму. Є таке. Є така думка, особливо печінка. Це може бути правдою, але не на всі випадки життя.
Відповідь: Очищення організму. я не памятаю коли в мене проявилася ця алергія, деякий час проходила курс лікування травами від астми - досить неприємний процес, загострення були страшенні, іноді тільки питала в мами чи не помру від кашлю... але все минуло, сподіваюся, що на старості не повернеться цікаво чи в моєї дитини теж буде алергія... як вона починає проявлятися? а ще таке питання - чи вплине очищення організму на покращення ситуації з варикозом? які тут залежності є?
Відповідь: Очищення організму. З астмою, що викликана алергією, боротися вмію і дуже ефективно і випробовано і по суті безповоротно.
Відповідь: Очищення організму. Не обовязково буде у дитини. А проявлятися може по-різному, наприклад насморком, почервонінням очей, а потім все це може перейти у кашель і задишку. Але на то все є рада.
Відповідь: Очищення організму. А навіщо той старий єврей ії видумав? Як ліку від швидкої Насті. А тепер ії пьють і так. Певно, чогось несвіжого з"їли
Відповідь: Очищення організму. А я думаю, що коли виникає алергія до чогось в дорослому віці, то певно, що ми чимось перенаситили свій організм. Я десь у 80-х роках почала, чи треба, чи не треба, заживати антибіотики, бо вони в таблетках вільно з"явилися в продажу. І от результат. Страшна алергія на ряд пеницилінових. Не вживала мабуть 6 років, а три роки тому спробувала знову полікуватися ампіциліном. Лікарка моя просто негодувала! Казала, що це лікування могло бути для тебе останнім! Але думаю, що очищення крові, всього організму, може позбавити нас від алергії теж.
Відповідь: Очищення організму. Очищення крові Очищати кров від шкідливих речовин і відновлювати її склад дуже добре за допомогою овочевих соків. Така процедура дозволяє шкідливим речовинам виходити із крові через пори шкіри. Найкраще вживати суміш морквяного й бурякового соків. Хоча б один день сокової дієти, ніякої їжі й ніякого питва (крім чистої води, яку можна пити в перервах між прийомами соку) - не вживається, уже дає дуже гарний позитивний результат. Соку потрібно випити 1-1,5 літра за день, розподіливши на 4-5 прийомів, у перервах випиваючи по 1 склянці води. Добре до морквяного й бурякового соку для різноманітості додати й інші соки червоного коліру - наприклад, гранатовий, вишневий. Пам’ятайте: у чистому виді один буряковий сік вживати не можна - його необхідно змішувати з іншими. Буряковий і морквяний соки стимулюють кровотворення, сприяють підвищенню гемоглобіну в крові, підвищують опірність організму інфекціям, поповнюють кров необхідними речовинами, розчиняють шкідливі відходи й швидко виводять їх із крові. Завдяки цьому деякі хвороби проходять швидко й без усяких інших методів лікування. http://www.kyokushinkan.org.ua/health.php?section=health50
Відповідь: Очищення організму. Олю, ви так не лякайте, бо той яскраво-червоний напис "очищення крові" виглядає як заклик "би москалів"! :D:D:D
Відповідь: Очищення організму. Ну та так, антибіотики дуже діють на печінку. Ви знаєте, у мене таке враження, що імунна система зашита в крові(якщо можна так сказати). Тобто не повністю, але в крові є імунітет всього організму. Можливо я не правий докінця, але той досвід, що маю говорить про це. Наприклад, препарат проти алергії, який я застосовую, даю його не менше двох місяців. Чому? Тому що за цей час білі і червоні тільця міняються декілька раз і кров вже інша. Попри це, що багато дохторів вважає, що алергія залежить від печінки - не віру, хоча й не виключаю, що може залежати. Є тут ще якісь обставини....
Відповідь: Очищення організму. Мій Дарко у 9 місяців пережив страшне медикаментозне отруєння саме тому, що має алергію на амоксицикліни (там і пеніцилін). А в нас із чоловіком ніяких алергій немає.
Відповідь: Очищення організму. То виглядає "очищуй-кров-і-будеш-здоровим"! :p Москалів наразі не маю настрою чіпати. :D Я то не спеціально. Нігди не знаєш, як воно вийде те виділення теми.
Відповідь: Очищення організму. Взагалі, з антибіотиками не зловживайте, якщо вже є така необхідність, та він має порядним і вживати його слід недовго за терміном. Якщо за три дні антибіотик не допомагає, то його можна далі не вживати - марна справа. У мене є на роботі є молодий хлопець, то він для профілактики вживає антибіотик щодня. І як я йому не не говорю - недоходить, а наслідки можуть бути незворотні.
Відповідь: Очищення організму. Хороший спосіб про буряк і моркву. Є ціла теорія лікування соками, до цього ще можна добавити салеру.
Відповідь: Очищення організму. Що, САМ?!!!! А він собі операцію на стравнику ще не спробував зробити? А то може, просто пломбу поставити. :D Антібіотік, якщо виписав лікар, чи пити - тоді ВСЬОЙ курс, чи зовсім не пити. Я їх взагалі не вживаю. Ну, якщо буде яке запалення легень, то треба буде. Але ще тьху-тьху не було.
Відповідь: Очищення організму. О! Салера то смачно, але з томатним А хто знає, чого сам буряковий не можна? (Я б його і не змогла випити ажно літр, але просто цікаво....).
Відповідь: Очищення організму. Otsoa, ось що знайшла: БУРЯКОВИЙ СІК Велике значення має сік для утворення червоних кров'яних тілець. Жінкам він особливо корисний, якщо його пити мінімум 0,5 літра (в суміші з морквяним) щодня. Один тільки буряковий сік у разі вживання більш як 1 склянки (одноразово) може спричинити очисну реакцію (невелике запаморочення). Досвід показав, що спочатку треба пити суміш бурякового соку з морквяним, де переважає останній, а далі поступово збільшувати кількість бурякового, доки організм призвичаїться до його корисної очисної дії. Зазвичай досить вживати від 1-1,5 склянки бурякового соку двічі на день. Під час менструальних розладів буряковий сік особливо корисно пити невеликими порціями (по 50-100 г) 2-3 рази на день. Під час клімаксу така процедура дає набагато більший і постійний ефект, аніж ліки чи гормони. Природа дала нам свої способи лікування, за допомогою яких ми можемо шукати здоров'я, енергію, силу, живучість. Вона наділила нас також більшою або меншою мірою розумом, здатним осягнути знання. Коли ми використовуємо наш розум - природа всміхається нам, а коли не використовуємо, то вона стоїть осторонь з безмежним терпінням і співчуттям, дивуючись цьому, чому ж створіння виявилося таким нерозумним. Незважаючи на те, що вміст заліза в буряках невисокий, але через високу якість вони є чудовим живильним середовищем для червоних кров'яних тілець. Найпозитивнішою властивістю є те, що в буряках міститься 50% натрію і 5% кальцію. Це співвідношення має значення для підтримання розчинності кальцію внаслідок уживання вареної їжі, коли накопичився неорганічний кальцій у судинах (наприклад, у разі розширення вен або загустіння крові, що спричинює високий артеріальний тиск та інші види порушення серцевої діяльності). 20% калію в червоному буряку забезпечує загальне живлення для всього організму для виконання фізіологічної функції, тоді як 8% хлору є чудовим очищувачем печінки, нирок, жовчного міхура і стимулює діяльність лімфи у всьому тілі. http://www.vz.kiev.ua/pop/27-05/2.shtml
Відповідь: Очищення організму. То є файно. Я вже збираюся в цю суботу зробити чистку печінки, мінералкою і грілкою. І буряк - треба попробувати. АЛЕ! Дівчата, забагато моркви чи сіка з неї - дуже тяжко для тої ж печінки!!!!
Відповідь: Очищення організму. Забагато не треба. Все, щоб в норму. Ми і так помаранчеві, щоб ще більше не були.