Очищення організму.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Оля, 21 кві 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Очищення організму.

кока кола де вирощена? В Гамериці, нє?

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я думав її варять...
    виявляється росте...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

ця біда росте де не посієш.

• Подобається Подобається x 1
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

О, раз ми вже тут про алергії.
    Поясніть мені, чому і звідки з'являються усі ці несусвітні проблеми з алергіями? На горіхи, на пшеничне борошно, на м'ятні жуйки, на деякі чоловічі дезодоранти, на цигарковий дим, на ладан. Звідки воно??

5. duncan

генетично...

6. Liliyah Romanova

А якщо ні в кого в сім'ї таких алергій не було. От у нас знайомий має алергію на пшеничне борошно. А в родині такого ніхто не мав, тому в нього те не зразу й виявили. Тоді звідки? Чи я щось зле розумію, що ти хотів сказати?

Колись мені хтось казав, що алергії виникають, якщо дуже дитину стерилізувати, тобто в суперчистоті старатися тримати і якщо дитина не має зв'язку з природою. Йдеться про безпосередній, наприклад: погризти камінці, пожувати листочки з дерева, похрумати пісок. Ми колись бавилися дощовими хробаками та слимаками. Влаштовували змагання, чий хробак чи слимак швидше доповзе до фінішної прямої.
    Цікаво, чи справді є тут якийсь зв'язок.

7. duncan

переважно генетично, воно може проявлятися чере покоління-друге...
    але буває і набута алергія, наприклад, де засмічене повітря пилом...

8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Є. Людина, яка росте коло корів-коней, та в селі, де пилюки (нормальної, без хімії) повно, не має стільки алергій (хоча так, генетіка також діє, але генетіка діє на все, і ще є таке - епігенетіка). А як дитину закриють в чисто-стерільної хаті, на миють гелями-шампунями....

9. Liliyah Romanova

Я тим ніколи раніше не цікавилася, бо не стикалася, а тут - здається, що кожна друга людина має якусь алергію. Цікаво, чи алергії лікуються?

10. duncan

у мене жодної алергії....
    ще чув, що чим довше годувати дитину грудьми — тим менша вірогідність, що у неї будуть якісь алергії чи болячки...

11. Liliyah Romanova

От за ці слова дякую. Я й забула про важливість цього процесу. :)

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Угу... В бутылках!;)

13. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ані на ківі? :) І в здорової людини можлива алергічна реакція на щось.

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

Є алергії на певні харчі, хоча у мене ніколи не було такої.
    Але от алергія на пилюку, цигарки, цвітіння різних кущів - це було і іноді дуже важко переносилося мною.
    В шкільні роки достатньо було 1 пилинки з тополі у кімнаті - відразу очі всі в сльозах, нежить, дратівливість... не дуже приємна штука.
    Але тепер я майже не реагую на цвіт. Може то з віком минає?

Стосовно очищення. Моя бабця мала проблеми сильні з печінкою. Лікувалася так - зїдала 1 листок алоє вранці. Проблеми зникли... ;)

15. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Слухайте, не чіпайте мою кока-колу!!!! Як голова болить (в мене тиск низький), чи швидка Настя нападе - то сама ліпша ліка! Хоча сама-сама ліпша то була настоянка горіхів, баба робила. Але тут мені зелені горіхи ніяк не знайти....... Так що чи ви мені гуманітарну допомогу, чи я вже якось Кока-колою....

• Подобається Подобається x 2
  16. Степаныч

Соррі! Не знав, що цей напій можна використовувати як ліки! На мою думку краще кава... але якщо допомагає... руки прочь от напитка!

17. Ksani

Ksani Well-Known Member

я читала, що алергія - це сигнал організму про нездоров'я, засміченість певного органу. тому треба робити комплексну діагностику, а не лікувати прояви алергії- капати в ніс чи кремом шкіру мастити, бо тим ми лише глушимо симптоми.

18. Степаныч

Краще до лікаря...

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

моя алергія певне була додатком до міні-астми...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Алергія.

Алергія - це не правильна перша реакція організму (її імунної системи) на зовнішні чинники.

Тобто, наприклад, ви понюхали квітку, наша імунна система відреагувала, а реакція не є адекватна. Виходить, що організм або неправильно ідентифікував цей запах, або зіпсутий механізм реагування.
    Далі. Допустимо у вас алергія на побутовий пилок і все. Проходить час і у вас ще додадуться декілька алергенів. Бо майже так не буває, щоб був лише один алергент. І тоді боротися стає ще важче. Ще один нюанс. Якщо ви почнете свою імунну систему підіймати, то загострення з алергії будуть ще сильніші, бо імунна система буде діяти неправильно, але сильніше. Тому є навіть ліки, які затуплюють імунну систему, щоб не було такої реакції, але самі розумієте, що це також не вихід.

Є імунномоделюючі препарати, але у мене таке враження, що автори цих препаратів самі толком не знають ЯК воно моделює. Кажуть, ніби шось там воно комусь трохи помогло. Ось така невтішна ситуація з алергією.

Не певен, що воно так є, що алергія передається по генах....

Наразі всі люблять валити на погану екологію, але чи то є правда - не знаю, та все-таки дуже не виключено. Моя одна знайома працювала на фірмі, де виробляли пластикові вікна. Тепер вона не може випити води з пластмасового горнятка - зразу алергія: обкидає прищами. Хоча до того вона й не знала ЩО таке алергія.

Алергія може пройти сама по собі в будьякому віці. АЛЕ. Є в житті людини два пероіди:
    6-7 років - 20% дітей позбавляються цієї недуги.
    13-14 років - десь 80% позбавляються цієї недуги(коли є статеве дозрівання)

Після цього дуже важко позбавитися цієї недуги.. У мене алергії нема ні на що, але я був вимушений цікавитися цією хворобою, що й написав. Якщо є в кого питання - буд-ласка, відповім що зможу.

а де твій аватар? :)